DRABSSAGER - 2015:

Der blev i 2015 begået 41 drab i Danmark.NIELS KRISTIAN PETER FROULUND JENSEN - BLEV TÆVET IHJEL - 3. JANUAR 2015.

Lørdag den 3. januar 2015 kl. 12.00, fik Nordjyllands politi en telefonisk anmeldelse om, at en mand gik
rundt på gaden med tøjet indsmurt i blod og en blodig baseball-bat i hånden.
Da en patrulje kort efter ankom til stedet fortalte den 39 årige mand, at han kort forinden havde dræbt
en 58 årig mand i et hus på Oppelstrupvej i Gunderup, ca. 13 kilometer syd for Aalborg. Han viste derefter politibetjentene hen til huset, hvor man fandt den 58 årige Niels Kristian Peter Froulund Jensen
i en stor blodpøl, dræbt af utallige slag på overkroppen og i ansigtet. Den 39 årige mand blev omgående anholdt, sigtet for drab. Senere samme dag anholdt kriminalpolitiet en 52 årig kvinde og to mænd på 32 og 39 år, sigtet for drab og medvirken til drabet på Niels Kristian Peter Froulund Jensen.
Niels Kristian Peter Froulund Jensen havde kun 15 procent lungekapacitet tilbage, og var tilsluttet et
iltapparat. Han var derfor total hjælpeløs, da han brutalt blev tævet ihjel i sin villa i Gunderup.
Søndag den 4. januar 2015 kl. 12.00, blev den 52 årige eks-hustru og to mænd på 32 og 39 år fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring.
Den 39 årige mand som blev anholdt på gerningsstedet, blev fremstillet in absendia i retten, da han var
blevet anbragt på en lukket og sikret afdeling for sindslidende.
De tre fremstillede personer nægtede sig skyldig i sigtelsen, da de blev fremstillet i retten.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 5. JANUAR 2015.

       *****************************************************************************


DIANA EG - BLEV DRÆBT AF MERE END 60 KNIVSTIK - DEN 5. JANUAR 2015

Mandag den 5. januar 2015 kl. 11.30, ringede den 34 årige fæing, Hartvar Martin Eg Nordendal, til 112 og fortalte han var bange for, at han havde dræbt sin 34 årige hustru Diana Eg med adskillige knivstik. Politiet ankom kort efter til deres lejlighed på Philip Schous Vej på Frederiksberg, hvor Diana Eg blev fundet livløs efter uhyggelig mange knivstik. Hun blev i hast kørt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor en læge erklærede Diana Eg for død kl. 12.08. Den 34 årige Hartvar Martin Eg Nordendal blev anholdt kl. 11.41 i lejligheden..
Tirsdag den 6. januar 2015 kl. 11, blev den 34 årige Hartvar Martin Eg Nordendal fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg, sigtet for drab. Han nægtede knivdrabet på sin hustru Diana Eg, og ønskede ikke at udtale sig yderligere i sagen.
Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktion, at hustruen Diana Eg var blevet dræbt af mere end 60 knivstik overalt på kroppen, halsen og hovedet.
Tirsdag den 7. juli 2015 i et nævningeting i Retten på Frederiksberg, blev Hartvar Martin Eg Nordendal idømt 12 års fængsel for knivdrabet på hustruen Diana Eg.

                   Foto: Facebook.
HARTVAR MARTIN EG NORDENDAL - BLEV IDØMT 12 ÅRS FÆNGSEL FOR KNIVDRAB.

           ****************************************************************************


ØRE-STIKKER - TILHØRENDE DEN UKENDTE KVINDE - FUNDET DRÆBT 10. JANUAR 2015.

Lørdag den 10. januar 2015 kl. 10.41, fik politiet en anmeldelse om, at en person havde fundet et nøgent lig pakket ind i 2 sorte plastic-sække, ved en rasteplads på Væthvej ved Langå.
Kriminalpolitiet ankom hurtigt til findestedet, hvor kriminalteknikerne desperat forsøgte at sikre spor i og omkring plastic-sækkene, mens stormen “Egon” rasede over Danmark.
Senere på eftermiddagen konstaterede retsmedicinerne, at liget i den sorte plasticpose var en kvinde
på omkring 40 år, 172 cm høj, vejede 70-75 kg, og med krøllet/kruset hår.
Kriminalpolitiet udsendte søndag den 11. januar 2015 et billede af den dræbte kvinde, i et håb om nogen kunne genkende og identificere hende.


32 ÅRIG KVINDE - BLEV FUNDET DRÆBT OG PAKKET IND I SORTE PLASTIC-SÆKKE.

Mandag den 12. januar 2015, lykkedes det med hjælp for offentligheden, at identificere ofret som en 32 årig kvinde fra Nordafrika, der havde befundet sig i Danmark på et turistvisum.
Mandag den 12. januar 2015 kl. 15.56, blev en 32 årig mand anholdt på en adresse i Sønderjylland. Han boede til daglig på Fyn, hvor den 32 årige kvinde formentlig blev dræbt for en uges tid siden.
Tirsdag den 13. januar 2015, blev den 32 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drab.

Mandag den 18. januar 2016 ved Retten i Odense, blev den nu 33 årige mand idømt en anbringelsesdom på ubestemt tid på en lukket psykiatrisk afdeling, for knivdrabet på sin 32 årige hustru.
Drabet var sket i parrets lejlighed i byen Strib, efter manden i sygelæig jalousi havde knivdræbt sin hustru. Bagefter kørte han 140 kilometer i bilen med hustruen, og placerede liget ved rastepladsen, pakket ind i sorte plasticposer.

       *******************************************************************************

Søndag den 11. januar 2015 om eftermiddagen, blev den 63 årige Ib Wath Nielsen ( 4. maj 1951 - 11. januar 2015 ) fundet dræbt i sit rækkehus i Umanakparken i Esbjerg. Senere samme dag, blev ofrets 21 årige søn anholdt, sigtet for drab.
Mandag den 12. januar 2015, blev den 21 årige mand fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten
i Esbjerg.
Retsmedicinerne konstaterede, at sønnen under et slagsmål havde kvalt sin far, Bagefter havde han pakket liget ind i plastic og placeret sin døde far i et skab. Drabet var sket næsten 3 måneder tidligere.
I denne periode boede sønnen i rækkehuset, mens stanken langsomt bredte sig i hele rækkehuset.
Torsdag den 9. september 2016, startede retssagen ved Retten i Esbjerg, hvor et nævningeting i løbet af 6 retsdage skulle tage stilling til hvilken dom den nu 22 årige søn skulle idømmes.
Anklagemyndigheden krævede din nu 22 årige søn idømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid, da han var psykisk syg.

       *******************************************************************************

Søndag den 18. januar 2015 kl. 09.00, fandt en kvinde den 46 årige Peter Schytt Hollesen ( 23. februar 1968 - 18. januar 2015 ) døende på Håndværkervangen i Slangerup i Nordsjælland. Man forsøgte at yde førstehjælp, men Peter Schytt Hollesen afgik kort efter ved døden af sine kvæstelser.
Han var ejer af Dækcentralen og kriminalpolitiet konstaterede, at han var gået fra Dækcentralen på Raasigvangen og hen til Håndværkervangen, hvor en kvinde fandt ham.
Politiet fandt kort efter en 33 årig mand død i et lokale på 1. salen ovenpå Dækcentralen.
Kriminalpolitiets efterforskning afslørede, at den 33 årige mand først havde stukket Peter Schytt Hollesen utallige gange med en kniv, før han gik op på 1. salen ovenpå Dækcentralen, hvor han begik
selvmord.


PETER SCHYTT HOLLESEN - BLEV FUNDET DRÆBT - DEN 18. JANUAR 2015.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 19. JANUAR 2015.

Lørdag den 24. januar 2015 kl. 11.00, blev Peter Schytt Hollesen begravet fra Slangerup Kirke.

       ******************************************************************************

Onsdag den 28. januar 2015, blev en 80 årig mand impliceret i et mindre færdselsuheld. Her fortalte han,
at hustruen lå død i hjemmet i Farum. Klokken 16.30 ankom politi og ambulancer til hjemmet, hvor man
fandt hustruen død. Retsmedicinerne konstaterede, at hun var blevet tildelt adskillige voldsomme
slag i baghovedet med en håndvægt på et kilo. Bagefter havde han kvalt sin hustru med sine hænder omkring halsen, inden han havde placeret en pude foran hendes ansigt.
Onsdag aften blev den 80 årige mand anholdt af politiet, sigtet for drabet på sin hustru.
Onsdag den 2. september 2015 ved Retten i Lyngby, blev den 80 årige mand idømt en behandlingsdom
på en lukket psykiatrisk afdeling, da han blev erklæret for sindssyg i gerningsøjeblikket.

       ********************************************************************************

                      
OMAR ABDEL HAMID EL-HUSSEIN - BLEV SKUDT OG DRÆBT AF POLITIET - 15/2-2015.

Lørdag den 14. februar 2015 kl. 15.33 skete der et terrorangreb ved Krudttønden på Serridslevej 2 på Østerbro i København. Den 22 årige gerningsmand, Omar Abdel Hamid El-Hussein, ankom med en automat-riffel model M/95 til hovedindgangen til Krudttønden, hvor han pludselig trak sit våben og affyrede flere skudsalver. Den 55 årige filminstruktør Finn Nørgaard, forsøgte bagfra at overmande Omar Abdel Hamid El-Hussein, men han blev skudt og dræbt på klods hold, mens en politibetjent og to PET-agenter blev ramt af skud. Det lykkedes for den 22 årige gerningsmand, Omar Abdel Hamid El-Hussein, at undslippe fra stedet.


AUTOMAT-RIFFEL MODEL M/95 -  BLEV BRUGT TIL TERROR-ANGREBET PÅ ØSTERBRO.

Gernings-våbnet har været standard-riffel i det danske forsvar siden 1995, og  er blevet produceret i Canada på licens fra amerikanske Colt. Riffelen vejer 3,2 kilo og kan affyre 700-900 skud i minuttet.
Den 4. januar 2009 mistede forsvaret et antal håndvåben og geværer, bl.a. model M/95 og M/96, da bevæbnede røvere overmandede vagten på Antvorskov Kaserne.
Den 25. marts 2009 manglede der stadig 19 stk. M/95 og 45 stk. M/96 geværer, samt 38 andre håndvåben. De fleste af disse våben er stadig i omløb i det kriminelle miljø i Danmark.
Attentat-riffelen stammede dog fra et indbrud hos en hjemmeværnsmand, der ikke havde fjernet bundstykket fra sin automat-riffel som forskrifterne siger. Uden bundstykket med slagstiften, virker våbnet nemlig ikke.

                      
55 ÅRIGE FINN NØRGAARD - BLEV BRUTALT SKUDT OG DRÆBT PÅ KLODS HOLD.


DEN JØDISKE SYNAGOGE, KRYSTALGADE 12 - HVOR ATTENTATET SKETE VED PORTEN.

Søndag den 15. februar 2015 kl. 00.43, skete der endnu en skudepisode ved Den Jødiske Synagoge i Krystalgade 12 i København. Den 37 årige jøde Dan Uzan, som stod vagt ved porten for at lave adgangskontrol til en konfirmationsfest, blev på klods hold ramt af et skud i hovedet og var dræbt på stedet. Gerningsmanden Omar Abdel Hamid El-Hussein havde spillet fuld mand, da han var kommet gående ned ad Krystalgade og helt hen til Dan Uzan, hvor han pludselig trak en pistol og affyrede et
dræbende skud. Inden betjentene kunne nå at reagere, vendte Omar Abdel Hamid El-Hussein sig imod de to betjente, der blev ramt af et skud i armen og i benet, da de resolut smed sig ned på fortovet.
Omar Abdel Hamid El-Hussein kunne formentlig, hvis han havde ønsket det, have dræbt begge de to politibetjente i Krystalgade, men han gik kun direkte efter Dan Uzan, som var jøde.
Endnu engang lykkedes det for den 22 årige gerningsmand, Omar Abdel Hamid El-Hussein, at undslippe fra gerningsstedet foran Den Jødiske Synagoge i Krystalgade i København.


DAN UZAN - BLEV SKUDT OG DRÆBT FORAN DEN JØDISKE SYNAGOGE I KØBENHAVN.

Politiets Efterretnings Tjeneste, Københavns Politi og antiterror-korpset igangsatte nu den største menneskejagt i nyere tid på den formodede gerningsmand i København. Alt disponibelt mandskab af danske politifolk blev tilkaldt til området omkring Krystalgade og Nørreport Station i København.


BILLEDE AF DEN FORMODEDE GERNINGSMAND.

Søndag den 15. februar 2015 kl. 04.50, fik politiets aktionsstyrke øje på den 22 årige gerningsmand, Omar Abdel Hamid El-Hussein udfor Svanevej 1, på hjørnet af Frederikssundsvej ved Nørrebro Station i Københavns Nordvestkvarter. De råbte gerningsmanden an, men han valgte endnu engang at åbne ild imod politiet. Aktionsstyrken besvarede omgående ilden, hvorved attentatmanden, Omar Abdel Hamid El-Hussein, blev skudt og dræbt.
Det blev senere oplyst, at den 22 årige Omar Abdel Hamid El-Hussein var født og opvokset i Danmark. Han var en del af bandemiljøet i Danmark.
Omar Abdel Hamid El-Hussein var blevet løsladt fra fængslet for blot 2 uger siden.


OMAR ABDEL HAMID EL-HUSSEIN - LIGGER SKUDT OG DRÆBT PÅ FORTOVET.

                                    
EKSTRA BLADET - MANDAG 16/2-2015.                  EKSTRA BLADET - TIRSDAG 17/2-2015.

Onsdag den 18. februar 2015, blev Dan Uzan begravet på Vestre Kirkegård i København.

Onsdag den 18. februar 2015 om eftermiddagen, tog vores fotograf nedenstående billeder udfor Krudttønden på Serridslevej 2 på Østerbro i København. Politiet var stadig tilstede med skarpladte maskinpistoler.

 Foto: 18. februar 2015.
KRUDTTØNDEN PÅ ØSTERBRO.

 Foto: 18. februar 2015.
KRUDTTØNDEN PÅ ØSTERBRO.

 Foto: 18. februar 2015.
KRUDTTØNDEN PÅ ØSTERBRO.

Onsdag den 18. februar 2015 om eftermiddagen, tog vores fotograf nedenstående billeder udfor Den Jødiske Synagoge i Krystalgade 12 i København. Også her var politiet stadig tilstede med skarpladte maskinpistoler.

 Foto: 18. februar 2015.
DEN JØDISKE SYNAGOGE I KØBENHAVN.

 Foto: 18. februar 2015.
DEN JØDISKE SYNAGOGE I KØBENHAVN.

 Foto: 18. februar 2015.
DEN JØDISKE SYNAGOGE I KØBENHAVN.EKSTRA BLADET - TORSDAG DEN 19. FEBRUAR 2015.

Fredag den 20. februar 2015, blev kisten med Omar Abdel Hamid El-Hussein kørt til Den Muslimske
Gravplads på Brøndbyøstervej 180 i Brøndbyøster, hvor han blev begravet.

Tirsdag den 24. februar 2015 kl. 12.00, blev Finn Nørgaard bisat fra Grundtvigs Kirken, på Bjerget 14B
i Københavns Nordvestkvarter overfor Bispebjerg Kirkegård. Politiet var mødt massivt op tilstede med skarpladte maskinpistoler, så al færdsel i bil og på cykel var ikke tilladt op ad alleen til Grundtvigs Kirken. Mange ministre fra Folketinget ankom til bisættelsen, bl.a. Pia Kjærsgaard, statsminister Helle Thorning-Schmidt, Lars Lykke Rasmussen, Christian Thulesen Dahl, Søren Pave.
Der formodes at der deltog et sted mellem 1000 og 1500 borgere i bisættelsen af Finn Nørgaard.


BEVÆBNEDE POLITIFOLK FORAN GRUNDTVIGS KIRKEN - TIRSDAG 24. FEBRUAR 2015.

         *****************************************************************************


EKSTRA BLADET - SONDAG DEN 1. MARTS 2015.

       ******************************************************************************

Mandag den 2. marts 2015, blev den 29 årige sygeplejerske Christina Aistrup Hansen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, sigtet for flere formodede drab på patienter, der havde været indlagt til behandling på Nykøbing Falster Sygehus. Hun nægtede sig skyldig i sigtelsen.
Christina Aistrup Hansen blev varetægtsfængslet i 3 uger frem til den 23. marts 2015, sigtet for manddrab.Hun blev sigtet for drabet på Arne Herskov, som var indlagt på hospitalet den 4. marts
2012. Desuden blev hun sigtet for dobbeltdrabet på den 86 årige Anna Lise Poulsen og den 66 årige Viggo Holm Petersen, som var indlagt på hospitalet, hvor Christina Hansen var på nattevagt mellem
den 28. februar 2015 og den 1. marts 2015.
På samme nattevagt blev hun sigtet for drabsforsøg på patienten, den 73 åtige Maggi Rasmussen.
Kun en hurtig indsats fra kollegaer der fattede mistanke og gav patienten modgift, hvorved de reddede hendes liv. Hun nægtede sig skyldig i alle anklager som pure opspind.


SYGEPLEJERSKE CHRISTINA HANSEN - SIGTET FOR TRIPPEL-DRAB OG DRABSFORSØG.

Fredag den 24. juni 2016 ved et enigt nævningeting i Retten i Nykøbing Falster, blev den nu 31 årige Christina Aistrup Hansen idømt fængsel på livstid for drab på 3 patienter og drabsforsøg på en fjerde patient. Forsvareren valgte på stedet at anke dommen til Østre Landsret.
Torsdag den 18. maj 2017 i Østre Landsret, blev Christina Aistrup Hansen frikendt for drab på 3 patienter. Hun blev i stedet for idømt 12 års fængsel for 4 drabsforsøg på patienter på hospitalet.

       *******************************************************************************


ANNE GRETHE DUE - BLEV SKUDT OG DRÆBT AF SIN VEN - KENN HOLM.

Natten til tirsdag den 3. marts 2015, skete der et jalousi-opgør på Bornholm. To personer blev skudt og dræbt i et parcelhus i Smedegade i Rønne, mens en 68 årig mand blev hårdt såret af et skud i brystet og maven. Han kunne dog kl. 04.41 ringe 112 og anmelde skudepisoden, hvorefter politi og ambulancer hurtigt ankom til gerningsstedet. Den 55 årige gerningsmand, Kenn Holm, havde i sygelig jalousi med et oversavet jagtgevær, først skudt og dræbt sin veninde, den 61 årige Anne Grethe Due, med et skud i ansigtet og et skud i overkroppen, hvorefter han sårede den 68 årige mand, inden han til sidst skød sig selv i tindingen. Den 68 årige mand var kæreste med den 61 årige, nu dræbte Anne Grethe Due.
Onsdag den 4. marts 2015, blev den 68 årige mand overført til Rigshospitalets Traumecenter i København, da hans tilstand var forværret og han derfor nu var i livsfare.

         *****************************************************************************

Torsdag den 5. marts 2015, blev Københavns politi kontaktet fordi nogle pårørende til den 73 årige Barbara Rasmussen var nervøse for, at der var sket noget med hende. Da politifolkene ankom til hendes lejlighed på Præstelængen 2 i Københavns Nordvestkvarter, måtte de bruge en låsesmed for at komme ind i lejligheden, selvom den 19 årige mand var tilstede i lejligheden. Herefter fandt betjentene den 73 årige Barbara Rasmussen død i sin seng lejligheden. Den 19 årige mand, der boede og opholdt sig i et værelse i lejligheden, blev kl. 22.20 anholdt af politiet, sigtet for drab.
Fredag den 6. marts 2015, kunne retsmedicinerne konstatere, at den 73 årige Barbara Rasmussen var blevet dræbt af adskillige knivstik. Der var tre knivstik i højre siden af halsen, fem knivstik i brystet, et knivstik langs kravebenet, flere knivstik i højre kind og afværgelæsioner på arme og hænder.
Kriminalpolitiet mente, at drabet var sket i perioden mellem lørdag den 21. februar 2015 og torsdag den 5. marts 2015
Fredag den 6. marts 2015 kl. 10.00, blev den 19 årige mand fremstillet i Københavns dommervagt, sigtet for drabet på den 73 årige Barbara Rasmussen. Han erkendte i dommervagten, at farmoderen havde ligget død i sin seng i en uges tid, efter den 19 årige mand havde dræbt hende med 15 knivstik.
Drabet var sket under et skænderi med farmoderen, men han påstod det var sket i nødværge.
Den forklaring troede hverken anklageren eller dommeren på.
Dommeren varetægtsfængslede den 19 årige mand i tre uger, frem til den 27. marts 2015.
Samtidig blev det besluttet, at han skulle mentalundersøges.
Onsdag den 16. december 2015 i Retten på Frederiksberg, blev den nu 20 årige mand idømt 8 års fængsel for knivdrabet på sin farmor

       ******************************************************************************

Mandag den 30. marts 2015 kl. 08.08, blev den 41 årige Kenneth Peder Haugstrup fundet dræbt i en Renault Megane personbil, som stod parkeret på Jacob Hansens Vej i Odense.
Retsmedicinerne konstaterede, at han var blevet dræbt af to knivstik i ryggen.

Tirsdag den 1. april 2015, blev en 34 årig mand fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Odense, sigtet for knivdrabet på Kenneth Peder Haugstrup.
Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 34 årige mand i 4 uger, sigtet for drab.

       ******************************************************************************

Onsdag den 15. april 2015 kl. 11.35, ankom den 34 årige Ronni Leon Jørgensen til politistationen i Nakskov. Her fortalte han til betjentene, at han havde dræbt sin 30 årige tidligere samlever, idet hun
lå livløs i hans lejlighed på Stormarks Alle 40 i Nakskov.
Politiet ankom hurtigt til lejligheden, hvor betjentene fandt en 30 årig kvinde død. Hun var blevet dræbt af 8-10 knivstik i halsen og brystet. Ronni Leon Jørgensen blev anholdt, sigtet for drab.

Torsdag den 16. april 2015, blev den 34 årige Ronni Leon Jørgensen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, sigtet for drab.
Her kom det frem, at han havde haft en køkkenkniv i hånden og skulle til at skære en bolle. Sekunder senere kom de op og skændes, hvorefter Ronni Leon Jørgensen overfaldt hende med kniven. Årsagen
var angiveligt fortalt til Ronni Leon Jørgensen, at hun havde været han utro i flere år.

Torsdag den 24. september 2015 ved Retten i Nykøbing Falster, blev den mu 35 årige Ronni Leon Jørgensen idømt 12 års fængsel for knivdrabet på sin 30 årige tidligere samlever.
3 børn mistede deres mor ved tragedien.

       *******************************************************************************


JONATHAN HOLST NIELSEN - BLEV BRUTALT LIKVIDERET - I JANUAR 2015.

Tirsdag den 21. april 2015 kl. 18.00, fandt nogle drenge liget af den 34 årige Jonathan Holst Nielsen, i en lavvandet mergelgrav på en mark ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle på Sydsjælland.
Liget af Jonathan Holst Nielsen som blev fundet i vandet, var bagbundet på hænder og fødder. Desuden var der bundet nogle vægtklodser til liget af Jonathan Holst Nielsen i et forsøg på, at liget ikke skulle stige op til overfladen og blive fundet.
Retsmedicinerne mente, at liget af Holst Nielsen havde ligget i vandet i nogle måneder.
Fredag den 24. april 2015, konstaterede retsmedicinerne ved en obduktion, at Jonathan Holst Nielsen
var blevet bagbundet og skudt, inden han blev smidt i mergelgraven af ukendte gerningsmænd.
Jonathan Holst Nielsen havde været meldt savnet siden den 25. januar 2015.

I foråret 2014, blev Jonathan Holst Nielsen visiteret af politiet i Dianalund, hvor han fik konfiskeret 4,7 kilo hash, med en værdi på gadeplan på 235.000 kr.
Den 11. september 2014 ved Retten i Næstved, blev Jonathan Holst Nielsen idømt 5 måneders fængsel.
Kriminalpolitiet formodede derfor, at Jonathan Holst Nielsen var blevet dræbt af en eller flere ukendte gerningsmænd, fordi han havde mistet det store parti hash på 4,7 kilo.

Drabssagen om likvideringen af den 34 årige Jonathan Holst Nielsen er fortsat uopklaret.


EKSTRA BLADET - TORSDAG DEN 23. APRIL 2015.

*****************************************************************************

Søndag den 26. april 2015 kort før kl. 02.00, begik en 15 årig pige en utilgivelig handling i Københavns Nordvestkvarter, da hun dræbte sin 20 årige invalide storebror med flere knivstik i halsen.
Hun blev kort efter anholdt af politiet, sigtet for drab.
Søndag den 26. april 2015 om eftermiddagen, blev den 15 årige pige fremstillet i et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg, sigtet for drabet på sin 20 årige storebror.
Mandag den 1. august 2016 ved Retten på Frederiksberg, blev den nu 16 årige pige idømt til anbringelse på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 1. AUGUST 2016.

******************************************************************************

Mandag den 4. maj 2015 kl. 05.30, blev en 34 årig kvinde dræbt af flere knivstik, i en lejlighed på Nørre Alle i København. En 30 årig mand blev kort efter anholdt af politiet, sigtet for drab.
Samme dag blev den 30 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør i København. Han nægtede ethvert
kendskab til drabet på kvinden, men blev varetægtsfængslet i 3 x 24 timer.

******************************************************************************


UBON MIKKELSEN - BLEV DRÆBT AF KNIVSTIK - DEN 18. MAJ 2015.

Mandag den 18. maj 2015 kl. 18.30, blev politiet tilkaldt til nogle alvorlige husspetakler i et hus på Kirkevej 44 i Hvam Stationsby ved Ålestrup, ikke langt fra Viborg.
Da politiet ankom til huset, fandt betjentene den 43 årig Ubon Mikkelsem liggende dræbt i en stor blodpøl. Samtidig opholdt der sig en formodet 37 årig gerningsmand, som var smurt ind i blod. Han blev straks anholdt in absendia, sigtet for drab, og derefter kørt behandling på et Traumecenter.
Ubon Mikkelsen var blevet tildelt utallige knivstik i halsen, brystkassen og ryggen. Hun døde kort efter af et massivt blodtab og indre kvæstelser.
Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 13.30, blev den 37 årige Claus Madsen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg, sigtet for drabet på Ubon Mikkelsen. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.


EKSTRA BLADET - ONSDAG DEN 20. MAJ 2015.

Mandag den 15. februar 2016 ved Retten i Viborg, erkendte den nu 38 årige Claus Madsen knivdrabet på Ubon Mikkelsen. Han indrømmede under retsmødet, at han havde stukket Ubon Mikkelsen mindst
10 gange med kniven, da hun havde front mod ham. Da hun hårdt såret sank i knæ, stak han hende mindst ligeså mange gange bagfra med kniven.
Dommeren idømte Claus Madsen 12 års fængsel for drabet på Ubon Mikkelsen.
Desuden blev han dømt til at betale 431.000 kr. i erstatning til kvindens tre børn.

**************************************************************************

Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 17.35, blev den 19 årige Hamza Samsam udsat for et alvorligt knivstikkeri, udfor Guldsbergsgade 24 på Nørrebro i København, da han blev stukket i maveregionen
Han blev i hast af sin storebror kørt i en bil til Rigshospitalet i København, hvor lægerne kæmpede for
at redde den 19 årige Hamza Samsam’s liv.
Han havde taget navneændring og hed nu Andres Vo Riis.
Nogle timer senere døde han på Rigshospitalet af sine indre kvæstelser i maveregionen.


HAMZA SAMSAM - BLEV DRÆBT AF KNIVSTIK I MAVEN - DEN 19. MAJ 2015.

Onsdag den 1. juli 2015, eftersøgte Københavns Politi disse to mænd, sigtet for knivdrabet på Andres Vo Riis. Den 23 årige Abdallah Ben Abderraouf Dhaflaoui og 22 årige Ibrahim Al-Kassab, blev i Københavns byret varetægtsfængslet in absendia, sigtet for drab.

                                        
ABDALLAH BEN ABDERRAOUF DHAFLAOUI.       IBRAHIM AL-KASSAB.

****************************************************************************

Lørdag den 23. maj 2015 kl. 01.42, blev en 29 årig polsk kvinde fundet dræbt i en bolig på Irisvej i landsbyen Ræhr, 10 kilometer nord for Thisted. Parrets bil stod ikke i indkørslen, hvorefter politiet eftersøgte ofrets 30 årige polske samlever, mistænkt for drabet.
Politiet fandt mandens bil kort før kl. 07.20. Ikke langt fra bilen fandt betjentene manden død.
Han havde begået selvmord ved hængning.

*****************************************************************************

Søndag den 24. maj 2015 før kl. 21.13, blev en 63 årig kvinde dræbt af sin 68 årige mand, i parrets villa
i Stenløse. Efter drabet på hustruen, kørte manden i sin bil til havnen i Hundested, hvor han fortalte til
en person, at han havde dræbt sin hustru og nu ville hoppe i vandet og drukne sig.
Personen kontaktede derefter politiet, som hurtigt ankom til havnen, og kl.. 21.55 anholdt betjentene den 68 årige mand. En patruljevogn kørte straks til parrets villa i Stenløse, hvor de fandt hustruen liggende dræbt. Hun var blevet dræbt af grov stump vold imod hovedet og kroppen.
Mandag den 25. maj 2015, blev den 68 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for drab. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

*****************************************************************************

Onsdag den 27. maj 2015 kl. 00.25, fik politiet en anmeldelse om et slagsmål på åben gade. Da en patruljevogn ankom til gerningsstedet på Udbynedervej i Udbyneder ved Havndal, sydøst for Hadsund, fandt politibetjentene to bevidstløse mænd liggende på gaden. Der blev straks ydet førstehjælp på gerningsstedet, men den ene mands liv stod ikke til at redde. Den anden svært kvæstede mand blev i hast kørt i en ambulance til behandling på Traumecenteret på Aarhus Sygehus.
Få timer senere blev fire unge mænd i alderen 19 til 26 år anholdt af politiet, sigtet for overlagt drab og drabsforsøg. De var alle 4 fra lokalområdets småkriminelle narkomiljo.
Onsdag den 27. maj 2015 kl. 17.00, blev to mænd på 24 år og 25 år fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Randers, sigtet for drab og drabsforsøg.
Det kom frem i retten, at en 40 årig mand med vilje, var blevet påkørt utallige gange med en motocross- motorcykel, hvorved han fik påført dødelige kvæstelser. En 44 årig mand var også med vilje blevet tildelt livsfarlige kvæstelser, ved lignende påkørsler af den samme motocross-motorcykel, samt slag og spark.
De to mænd på 24 og 25 år blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for overlagt drab og drabsforsøg.

******************************************************************************

Fredag den 29. maj 2015 sent om aftenen, blev en sagesløs mand overfaldet i Nibe sydvest for Aalborg
af to mænd. Han blev tildelt flere spark i hovedet og brystet, og døde senere på hospitalet af indre kvæstelser i hovedet. En 33 årig mand blev lørdag anholdt af politiet, sigtet for særdeles grov vold med døden til følge.
Søndag den 31. maj 2015, blev den 33 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.
Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

       *****************************************************************************

Søndag den 21. maj 2015 om morgenen, blev den 40 årige Anne fundet død i en seng på sit hotelværelse på Andalucia Beach Hotel, i feriebyen Torre del Mar på Costa del Sol i Spanien.
En obduktion af kvinden afslørede, at hun var blevet kvalt og derefter lagt på maven i sengen.
Mandag den 22. maj 2015, blev kvindens 51 årige kæreste anholdt af spansk politi.
Tirsdag den 23. maj 2015, blev den 51 årige mand fra Amager fremstillet i et grundlovsforhør.
Han nægtede sig skyldig og forklarede at hun selv havde hængt sig med ledningen fra en hårtørrer.
Dommeren valgte dog at varetægtsfængsle manden, sigtet for drab.


EKSTRA BLADET - ONSDAG DEN 24. JUNI 2015.

       ******************************************************************************

Tirsdag den 23. juni 2015 kl. 11.47, blev den 24 årige Mette Marie Tang fundet dræbt af knivstik i en baggård til Klostervej 24B i Odense. Ti minutter senere anholdt politiet den 48 årige gerningsmand,
ikke langt fra hvor han havde knivdræbt Mette Marie Tang i baggården.
Drabet skete omkring klokken 11.17, hvor den psykisk syge PN følte sig generet, hvorefter han uden tøven stak Mette Marie Tang ihjel med en lang skarp fileteringskniv. Hun blev først stukket i brystet, inden hun brutalt fik skåret halsen over i baggården.
Onsdag den 24. juni 2015, blev den 48 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Odense, sigtet for drabet på den 24 årige Mette Marie Tang. Han blev varetægtsfængslet i surrogat i 4 uger på en lukket sikring psykiatrisk afdeling for sindslidende.

          
B.T. - TORSDAG DEN 25. JUNI 2015.                      EKSTRA BLADET - TORSDAG 25. JUNI 2015.

Fredag den 3. juli 2015 kl. 13.00, blev Mette Marie Tang bisat fra Egen Kirke.

Onsdag den 20. januar 2016 i Retten i Odense, blev den 48 årige mand idømt forvaring på ubestemt tid
på en lukket sikring psykiatrisk afdeling sindslidende.

       ******************************************************************************


EKSTRA BLADET - LØRDAG DEN 27. JUNI 2015.

       ****************************************************************************

Onsdag den 26. august 2015 kl. 02.50, gik en 19 årig mand amok i en blodrus, da han med en dolk brutalt dræbte sin 22 årige storebror og bagefter deres 54 årige mor og 64 årige far med utallige knivstik. Tragedien skete på en 3-længet landbrugsejendom i landsbyen Gandrup, nord for Aalborg.
Inden moderen blev dræbt af knivstik, nåede han at alarmere politiet på 112, men da en politipatrulje nåede frem til gerningsstedet kl. 03.00, lå den 22 årige storebror og deres 54 årige mor og 64 årige far dræbt af utallige knivstik. Den 19 årige gerningsmand blev kort efter anholdt på skadestuen i Aalborg, sigtet for tre-dobbelt drab.
Onsdag den 26. august 2015 om formiddagen, blev den 19 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg. Her erkendte han det tre-dobbelte drab på familien. Han blev varetægtsfængslet i
4 uger, sigtet for 3-dobbelt drab. Samtidig blev det besluttet, at den 19 årige skulle mentalundersøges.


EKSTRA BLADET - FREDAG DEN 28. AUGUST 2015.

Onsdag den 15. maj 2016, blev den nu 20 årige mand idømt forvaring på ubestemt tid, på en lukket og sikret afdeling på et psykiatrisk hospital, idet har var blevet erklæret skizofren af retslægerne.

         ****************************************************************************

Lørdag den 12. september 2015 kl. 04.15, fik en bilist øje på en brændende Mercedes personbil, som holdt stille på hjørnet af Rustkammervej og Kalundborgvej i Sorø. Bilisten alarmerede omgående brandvæsen og politi, som hurtigt ankom til den brændende Mercedes. Da ilden var blevet slukket konstaterede politiet, at der sad to mænd døde i den totalt udbrændte bil.
Kriminalpolitiets teknikere kunne hurtigt udelukke en færdselsulykke, og efterforskede derefter
sagen som et dobbeltdrab. Gerningsmændene havde sat ild til bilen i et desperat forsøg på at slette alle
spor fra deres grusomme handling.
En obduktion af de to mænd senere lørdag den 12. september 2015 afslørede, at de var blevet dræbt
af skud fra en 9 mm pistol, inden der blev sat ild til bilen med 20 liter brændbar væske.
45 årige Søren Ertmann og 50 årige Jan Lindskov var brutalt blevet likvideret, overhældt med benzin, der blev sat ild til, hvorved ligene var blevet stærkt forbrændt.
Søndag den 13. september 2015 om formiddagen, anholdt kriminalpolitiet to mænd på 19 og 22 år fra lokalområdet, sigtet for dobbeltdrab.
De blev senere søndag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster,
sigtet for dobbeltdrab. De blev varetægtsfængslet i 4 uger.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 14. SEPTEMBER 2015.


EKSTRA BLADET - TIRSDAG DEN 15. SEPTEMBER 2015.

Fredag den 8. juli 2016 ved Retten i Næstved, blev den nu 23 årige Asbjørn Hellingsøe Haferbier
fra Slagelse idømt fængsel på livstid for dobbeltdrabet på Søren Ertmann og Jan Lindskov, samt
usømmelig omgang med lig, da han overhældte ligene med benzin og satte ild på, i et forsøg på
at slette sine spor. Asbjørn Hellingsøe Haferbier ankede på stedet dommen til Østre Landsret.

         ****************************************************************************


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 13. SEPTEMBER 2015.

Søndag den 13. september 2015, bragte Ekstra Bladet artikler om 10 uopklarede sexmord i Danmark.
Her er deres skæbner fortalt af Drabssager i Danmark.
Billeder af de myrdede kvinder kan findes i mapperne i de respektive årstal, hvor de blev myrdet.

Fredag den 9. maj 1980, blev den 28 årige svenske prostituerede Ingegerd Irene Bastiaans, med kaldenavnet Louise, myrdet i en lejlighed i Vejlby ved Århus, hvor hun var på arbejde sammen med en kvindelig kollega. Ingegerd Irene Bastiaans sagde til kollegaen, jeg lukker lige døren, en mand siger han har noget til mig. Hun gik derefter tilbage til en ukendt mand, som stod i døråbningen til lejlighed. Sekunder senere blev hun brutalt skudt i hovedet med et haglgevær i døråbningen til lejligheden. Den anden prostituerede kvinde løb ud i gangen, da der lød et skud. Her fandt hun kollegaen Ingegerd Irene Bastiaans dræbt i gangen til hoveddøren. Gerningsmanden var sporløst forsvundet.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen, men fandt aldrig morderen til den bestialske forbrydelse, selvom en mulig gerningsmand var i søgelyset.
Drabssagen om mordet på Ingegerd Bastiaans er fortsat uopklaret.

Fredag den 22. marts 1985 kl. 02.00, blev den 35 årige svenske prostituerede Laila KaarinaVirtanen,
født Norha ( 24. juni 1949 ) fundet myrdet i en massageklinik, beliggende i kælderen på Maria Kirkeplads 2, ved Istedgade på Vesterbro i København.
Hendes kranie var blevet knust til ukendelighed med et stumpt instrument, formentlig en økse eller en tung hammer. Desuden var hun blevet stranguleret med et halstørklæde omkring halsen af en ukendt gerningsmand. Hendes 38 årige bodyguard blev sigtet for mordet, men blev senere frifundet og løsladt.
Drabssagen om mordet på Laila KaarinaVirtanen er fortsat uopklaret.

Torsdag den 22. september 1988 kl. 04.35, blev den 24 årige prostituerede Pia Susi Pedersen
fundet døende i parken Søndermarken på Frederiksberg. Lægerne konstaterede, at kraniet på Pia Susi Pedersen var revnet efter flere slag med en stump genstand. Der var dybe sår i baghovedet
og mærker på halsen efter kvælningsforsøg. Hun blev omgående lagt i en respirator, da hun ikke kunne trække vejret selv. En tilstødende lungebetændelse tog endegyldigt livet af hende.
Pia Susi Pedersen døde 49 dage senere på Rigshospitalet af sine kvæstelser, uden at hun var kommet til bevidsthed.
Drabssagen om mordet på Pia Susi Pedersen er fortsat uopklaret.

Mandag den 1. januar 1990 kl. 01.10, kørte den 23 årige Hanne With, som var narkoman og prostitueret, fra Halmtorvet i en taxi sammen med en kunde til sin lejlighed i Fensmarksgade 39, på Nørrebro i København. Hendes ven blev nervøs, da hun ikke som aftalt, var kommet tilbage til Hovedbanegården kl. 02.00 samme nat. Derfor tog han bussen hjem til lejligheden i Fensmarks- gade 39. Da hun hun ikke åbnede, sparkede han døren ind. Indenfor midt på stuegulvet, fandt han Hanne With nøgen og myrdet i en blodpøl, smurt ind i sit eget blod. Både gulvene og væggene var smurt ind i hendes blod. Hun var blevet udsat for en grusom mishandling med et stumpt instrument, inden morderen med et enkelt snit, havde skåret hendes strube, luftrør og halspulsåre over. Desuden var hun blevet stukket med en køkkenkniv utallige gange på hele kroppen og i halsen. Efter drabet stjal gerningsmanden Hanne With’s skindjakke og nogle få hundrede kroner, inden han forsvandt sporløst fra stedet. Køkkenkniven blev efterladt midt på stuegulvet. En taxachauffør fortalte til kriminalpolitiet, at han havde kørt Hanne With til lejligheden sammen med en yngre mand, der var sportstrænet med karseklippet lyst hår. En anden taxachauffør fortalte, at han senere på natten havde kørt en mand, svarende til ovenstående signalement, fra Mimersgade på Nørrebro til Valby Station.
Kriminalpolitiet efterforskede det bestialske drab og afhørte mere end 150 mænd, men man fandt desværre aldrig frem til drabsmanden, som formentlig stammede fra Jylland.
Drabssagen om mordet på Hanne With er fortsat uopklaret.

Onsdag den 3. januar 1990, forsvandt den 22 årige prostituerede Betina Christensen sporløsti København. Hun var gravid i 14. uge og blev først meldt savnet af en læge fra Glostrup Amtssygehus den 6. april 1990, da hun ikke var mødte op til sin graviditets- kontrol. Hendes kæreste så Betina Christensen sidste gang om morgenen den 3. januar 1990. Hun lagde en seddel til ham hvor der stod, at hun var taget på indkøb og ville besøge sin mor. Da Betina Christensen ikke kom hjem igen troede kæresten, at hun var gået tilbage til det hårde narkomiljø i København, og han foretog sig ikke yderligere i sagen.
Fredag den 31. januar 1997, arbejdede nogle folk med en slamsuger i en oliebrønd i Kødbyen, nær ved Halmtorvet på Vesterbro i København. Her fandt de resterne af et halvnøgent kvindelig, som var blevet skjult i bunden af oliebrønden, formentlig i januar 1990.
Liget var kun iført en jakke og en sweatshirt, mens underkroppen var blottet.
Retstandlægen meddelte fredag den 7. februar 1997 ud fra tandsættet på liget, at det var Betina Christensens lig man havde fundet, mere end 7 år efter at hun forsvandt i København. Retsmedicinerne mente, at Betina Christensen var blevet kvalt eller stranguleret, da hendes skjoldbruskhorn og tungeben var brækket. Kriminalpolitiet havde ikke noget at gå efter, da det var 7 år siden hun forsvandt.
Drabssagen om mordet på Betina Christensen er fortsat uopklaret.

Lørdag den 6. september 1997 blev den 37 årige prostituerede Alice Kansiime fra Uganda, fundet myrdet i sin sex-klinik af en mandtlig kunde, på adressen Holbækvej 142 i Haraldsted nord for Ringsted. Alice Kansiime var blevet kvalt af en ukendt gerningsmand. Desuden havde drabsmanden slået Alice Kansiime i hovedet, og stukket hende flere gange med en kniv. Efter mordet havde drabsmanden skåret hendes højre hånd af, og placeret den under en pude i sengen, hvor Alice Kansiime lå myrdet. Årsagen til den bestialske gerning står hen i det uvisse. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen, og det viste sig at det var et rovmord, da der var stjålet mange rigtig penge fra klinikken, omkring 20.000 dollars.
Alice Kansiime blev formentlig myrdet torsdag den 4. september 1997 kl. 23.00.
Det lykkedes aldrig for kriminalpolitiet at finde gerningsmanden, da der ingen vidner var.
Drabssagen om mordet på Alice Kansiime er fortsat uopklaret.

Fredag 28. november 1997 kl. 19.00, blev den 48 årige Ulla Bødker, født Nielsen ( 23. oktober 1949 - ? ) sidst set i live i Varde, da hun lånte penge af en mandtlig bekendt. Her var hun iført en pels, højhælede sorte laksko og smykker i hvidguld besat med diamanter.
Formentlig samme dag forsvandt hun sporløst, idet hendes udlejningsbil, en hvid Fiat Punto, blev fundet parkeret og efterladt i Varde by, uden bilnøgler lørdag den 29. november 1997.
Hun blev dog først efterlyst af sin familie tre uger senere, da hun i perioder ikke havde kontakt.
Den 19. december 1997, tvang politiet sig adgang til hendes lejlighed i Vædderens Kvarter i Esbjerg, hvor man fandt hendes to elskede pekingeserhunde, der var døde af sult og tørst.
Kriminalpolitiet efterforskede sagen, men ingen personer havde set Ulla Bødker.
Det viste sig dog, at hun havde arbejdedet som prostitueret. Kriminalpolitiet formodede derfor, at hun var blevet myrdet af en sex-kunde. Ulla Bødker var 162 cm høj og slank.
Hendes lig er aldrig blevet fundet, men hun er formentlig gravet ned et sted i Danmark.
Ulla Nielsen blev gift den 27. december 1970 med Flemming Bødker.
Hun fødte den 23. marts 1972 datteren Christina Bødker.
Fem år senere, den 3. oktober 1977, blev datteren Camilla Bødker født.
Ægteskabet med Flemming Bødker blev senere opløst, hvorefter de blev skilt.
Den formodede drabssag om mordet på Ulla Bødker er fortsat uopklaret.

Lørdag den 29. januar 2000 kl. 02.30, blev den 29 årige thailandske Bang-On Nielsen og den
27 årige lettiske Natálija Ivanova myrdet med utallige knivstik i deres massageklinik på
Steen Blichersgade i Randers. Kriminalpolitiede efterforskede dobbeltdrabet, og havde efter drabet fokus på mulig gerningsmand, men han begik pludselig selvmord og derved stod man
pludselig på bar bund i sagen.
Natálija Ivanova’s 50 årige mor Jevgenija Pavlova, som boede i Daugavpils 230 kilometer sydøst for Riga, var ude af stand til at betale de 18.000 kr. det kostede, at få hendes datter transporteret fra Århus til Riga og videre til Daugavpils i Letland. Bedemand Kurt Kjær fra Mønsters Eftf. i Randers betalte derfor alle omkostninger til chauffør, ligvogn og zinkkiste. Herefter blev kisten med Natálija Ivanova transporteret fra Retsmedicinsk Institut i Århus til Riga i Letland. Nogle danskere havde samlet 6.000 kr. ind, som blev sendt til den Lettiske ambassade i København. Disse penge blev brugt til at balsamere liget af Natálija Ivanova, samt betaling af færgetransporten fra den svenske havneby Karlshamn i til Riga i Letland.
I slutningen af februar 2000 ankom kisten med Natálija Ivanova til hendes mor i Daugavpils i Riga i Letland, hvor hun blev stedt til hvile på familiegravstedet, få hundrede meter fra sin gamle lejlighed.
Drabssagen om mordet på Bang-On Nielsen og Natálija Ivanova er fortsat uopklaret.

Torsdag den 14. december 2006, forlod den 28 årige tyrkiske kvinde Senel Sari sin mors hjem
i Brønshøj i København. Hun forsvandt sporløst og er ikke siden dukket op igen.
Politiet har kvindens pas og formoder at hun muligvis er blevet dræbt af en ukendt gerningsmand, som bagefter har skaffet hende af vejen, formentlig ved at grave liget ned.
Ifølge kriminalpolitiets efterforskning, var hun igennem de sidste 7-8 år, en del af narkotika og prostitutionsmiljøet i København. Hendes mobiltelefon blev sidste gang registreret ved en sendemast på Frederiksberg den 14. december 2006, samme dag som hun forsvandt.
Hun var 160 cm. høj, slank af bygning, med sort langt hår og brune øjne. Senel Sari havde en kort rød vindjakke på, blå cowboybukser og lange mørke støvler. Desuden medbragte hun en lys dametaske, da hun forsvandt sporløst.

       ******************************************************************************

Fredag den 9. oktober 2015 om aftenen, tog den 34 årige Hediga Morad fra Syrien fra sin lejlighed i Vejle, sammen med sine to børn på 10 og 13 år. Hun rejste med toget fra Vejle Station til Vordingborg, hvor hun ankom omkring midnat med sine to børn. Her blev de hentet af hendes 40 årige eks-mand,
Khalil Bahjat Saido Meme, og fortsatte formentlig til eks-mandens lejlighed i Vordingborg.
Herefter forsvandt den 34 årige Hediga Morad Sporløst. Hendes veninder i Vejle efterlyste og meldte hende savnet hos politiet i Vejle, søndag den 10. oktober 2015.
Tirsdag den 15. december 2015 kl. 12.10, blev den 40 årige eks-mand, Khalil Bahjat Saido Meme, anholdt på sin bopæl i Vordingborg af Sydsjællands og Lolland-Falsters politi, sigtet for drabet på hans eks-hustru Hediga Morad. Han nægtede sig skyldig i sigtelsen.
Onsdag den 16. december 2015, blev den 40 årige Khalil Bahjat Saido Meme fremstillet i et grund- lovsforhør ved i Retten i Nykøbing Falster, sigtet for drab. Han forklarede i retten, at eks-hustruen
blev i lejligheden sammen med børnene, sent fredag den 8. oktober 2015.  Næste dag lørdag den 9. oktober 2015, tog manden ud for at handle, og da han kom tilbage til lejligheden var Hediga Morad sporløst forsvundet.
Børnene forklarede, at moderen havde sagt til dem hun skulle besøge en veninde i nærheden.
Ifølge anklagemyndigheden var drabet formentlig sket i tidsrummet den 9. oktober 2015 kl. 23.30 og
lørdag den 10. oktober 2015 kl. 16.00.
Liget er formentlig gravet ned et sted i Danmark eller skjult nedsænket i vand i en sø eller mergelgrav.


34 ÅRIGE HEDIGA MORAD - FORSVANDT SPORLØST DEN 9. - 10. OKTOBER 2015.

Lørdag den 28. januar 2017 ved retten i Nykøbing Falster, blev Khalil Bahjat Saido Meme idømt 12 års fængsel for drabet på sin eks-hustru. Samtidig blev han udvist af Danmark på bestandig efter endt afsoning. Forsvareren ankede på stedet dommen til Landsretten.
Liget af Hediga Morad er fortsat ikke fundet.

       *****************************************************************************

Torsdag den 15. oktober 2015, hoppede en kvinde op ad vinduet fra 3.sal i bebyggelsen Tåstrup-gaard
i Tåstrup. Hun havde sin lille datter med i favnen. Begge blev dræbt på stedet, da de ramte fortovet.

         ****************************************************************************

Natten til torsdag den 5. november 2015, blev en 55 årig kvinde dræbt af sin 21 årige psykisk syge søn,
der stak hende 7 gange i hovedet og ryggen med en 20 cencimeter lang køkkenkniv, i hendes hjem i Kerteminde.
Torsdag den 5. november 2015 kl. 12.00, mødte den 21 åruge mand op på Odense Universitetshospital,
hvor han fortalte lægerne at han havde dræbt sin 55 årige mor.
Han blev kort efter anholdt af politiet og afhørt  af kriminalpolitiet, inden han blev anbragt på en lukket
og sikret psykiatrisk afdeling. Kort gotinden fortalte han til politiet, at det ikke var den mor han kunne huske, og hankunne ikke elske et så væmmeligt og hæsligt menneske. Han forklarede også følgende: “Det hele klikkede for mig og jeg var bims i hovedet!. Han havde desuden indtaget stoffer bl.a. cannabis inden det brutale knivdrab på sin 55 årige mor. Han forklarede ligeledes: “Jeg ville dræbe hende, fordi
jeg var bange for hende”. Derefter forkjlarede han drabet i detajler til kriminalpolitiet.
Fredag den 5. november 2015, blev den 21 årige fremstillet in absendia i et grundlovsforhør i Retten i Odense. Han blev varetægtsfængslet i surrogat frem til den 4. december 2015.

         ***************************************************************************

Torsdag den 5. november 2015 omkring kl. 13.00, blev den 17 årige Mads Skjoldsøge tildelt et knivstik direkte i hjerteregionen, mens han opholdt sig i en tunnel under Trollesminde alle, tæt på Hillerød Handelsskole, hvor han til daglig var elev. Et vidne alarmerede kl. 13.16 politi og ambulance, som
hurtigt ankom til gerningsstedet. En tilkaldt ambulance kørte i hast den 17 årige Mads Skjoldsøge til Rigshospitalets Traumecenter, hvor lægerne kæmpede en desperat kamp for at redde ham. Desværre var det ikke muligt for lægerne, at redde den 17 årige Mads Skjoldsøge liv.
Torsdag den 5. november 2015 kl. 18.00, blev tre drenge på 16, 17 og 18 år anholdt af politiet, sigtet
for knivdrabet på den 17 årige Mads.
Fredag den 6. november 2015, blev en 18 årig og en 16 årig fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten
i Hillerød, sigtet for knivdrabet på den 17 årige handelsskoleelev Mads.
Den 16 årige Abdiqani Ismail blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drab, mens den 18 årige mand blev løsladt, men fortsat sigtet for medvirken til knivdrabet.


MADS SKJOLDSØGE - BLEV DRÆBT AF ET KNIVSTIK I HJERTEREGIONEN.

Fredag den 17. juni 2016 ved Retten i Hillerød, blev den nu 17 årige Abdiqani Ismail idømt 8 års
fængsel for knivdrabet på Mads Skjoldsøge.
Forsvareren Jesper Storm Thygesen valgte at anke dommen på 8 års fængsel til Østre Landsret.
Torsdag den 15. december 2016 i Østre Landsret i København, blev dommen på 9 års fængsel
stadfæsted til drabsmanden Abdiqani Ismail.

       ****************************************************************************

Onsdag den 11. november 2015 om eftermiddagen, blev 19 årige Phillip Rasmussen, 23 årige Suhaib Jaffar og 24 årige Mike Vinther fundet døde i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg..
Kriminalpolitiets ankom hurtigt til lejligheden, hvorefter sagen blev efterforsket som en tre-dobbelt drabssag. Forbrydelsen formodes at at sket mellem midnat og onsdag morgen den 11. november 2015.
En beboer i ejendommen fortalte til Ekstra Bladets reporter på stedet, at der lød 10-12 skud fra
lejligheden natten til onsdag..

Torsdag den 12. november 2015 afslørede en obduktion af de 3 unge mænd, at de brutalt var blevet likvideret af skud fra et haglgevær og en pistol, mens de lå og sov i lejligheden.
Den tre-dobbelte drabssag, hvor 19 årige Phillip Rasmussen, 23 årige Suhaib Jaffar og 24 årige Mike Vinther brutalt blev likvideret, er fortsat uopklaret.


EKSTRA BLADET - FREDAG DEN 13. NOVEMBER 2015.

Den 19. april 2016, blev den 24 årige Umar Mohammad Asghar varetægtsfængslet, sigtet for medvirket til det tredobbelte drab, begået den 11. november 2015 på Frederiksberg.
Fredag den 3. juni 2016 om aftenen, blev en 24 årige bandidos-rocker Umar Mohammad Asghar fundet død i sin fængsels-celle i Holbæk Arrest. Han havde begået selvmord ved hængning.

Tirsdag den 9. maj 2017 kl. 17.30 ved Retten på Frederiksberg, blev den 34 årige Bandidos-rocker Ian Ramm Hansen idømt fængsel på livstid for dredobbelt drab.
Han ankede på stedet dommen til Østre Landsret til frifindelse.
Den 25 årige Benyamin Rahimi blev idømt 10 års fængsel for medvirken til tredobbelt drab, da han
udpegede lejligheden hvor den 19 årige Phillip Rasmussen, den 23 årige Suhaib Jaffar og den 24 årige Mike Vinther lå og sov i en lille et-værelses lejlighed.
Han ankede på stedet dommen til Østre Landsret til frifindelse.
Den 27 årige Jimmy Øgendahl blev frikendt for drab, men dømt for at skaffe den revolver, som anklagemyndigheden mente blev brugt til det tredobbelte drab. Han fik 1 år og 10 måneders fængsel,
men blev løsladt efter domsafsigelsen, da han havde siddet varetægtsfængslet siden sommeren 2016.
Samtidig blev de alle dømt til at betale 415.000 kr. til de efterladte.


EKSTRA BLADET - ONSDAG DEN 10. MAJ 2017.

       ******************************************************************************

Tirsdag den 24. november 2015 om formiddagen, blev en 51 årig kvinde stukket ihjel i en lejlighed på Tagensvej på Nørrebro i København. Drabsmanden var hendes 58 årige mand, som kort efter blev anholdt af politiet på Tagensvej, hvor han forsøgte at praje en Taxa.

       ******************************************************************************

Onsdag den 9. november 2015 kl. 07.35, blev en mand funden liggende død og stærkt forkullet, på en græsplæne ved bebyggelsen Arkildsdal 1 i Nørresundby.
Klokken 12.00 blev der rejst et hvidt telt, hvorefter retsmedicinerne i ro og mag kunne undersøge
liget af den stærkt forbrændte mand.
Kort før kl. 11.30, blev en 19 årig mand anholdt, sigtet for drabet.

       ******************************************************************************

Onsdag den 9. december 2015 i tidsrummet mellem kl. 20.00 og kl. 22.00, blev en mand stukket flere gange med en kniv i halsen og maven, bagved et hus i Aarhus.
Knivstikkeren, en 47 årig kvinde, ringede selv til 112 og anmeldte, at en mandlig bekendt lå livløs på jorden efter flere knivstik. En ambulance ankom hurtigt til gerningsstedet, hvor ambulancelægen kort efter erklærede manden død på stedet af sine indre kvæstelser.
Torsdag den 10. december 2015 kl. 01.40, blev den 57 årige kvinde anholdt, sigtet for knivdrabet.
Torsdag den 10. december 2015 ved Retten i Aarhus, blev den 47 årige kvinde fremstillet i et grund-
lovsforhør. Hun erkendte knivstikkeriet imod sin mandlige bekendte men forklarede, at det var ikke
meningen at slå ham ihjel.

     ******************************************************************************

Torsdag den 10. december 2015 kl. 11.26, blev der foretaget alarmopkald til 112 om, at der lå en 4 1/2 år gammel dreng livløs i en lejlighed i Nygade i Aarhus. Politi og ambulance ankom hurtigt til lejligheden, hvor man fandt den lille dreng død. Barnets 26 årige mor var forinden flygtet fra lejligheden, hvorefter
hun fortsatte med toget fra Aarhus mod København. Hun stod dog af toget i Odense og henvendte
sig på politistationen i Odense hvor hun blev anholdt, sigtet for drabet på sin søn.
Kvindens 21 årige samlever som opholdt sig i lejligheden med den døde dreng, blev omgående anholdt,
sigtet for medvirken til drab. Han blev dog løsladt uden sigtelse  fredag den 11. december 2015.
Fredag den 11. december 2015, blev den 26 årige kvinde fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, sigtet for drab. Kvinden forklarede i retten, at hun ikke kunne overskue hvordan hendes 4 årige dreng skulle få et godtliv. Derfor lagde hun en pude over drengens ansigt og kvalte ham. Bagefter placerede hun en dyne over sin afdøde dreng i sengen. Til sidst skrev hun et afskedsbrev og lagde det
på badeværelsesgulvet, inden hun var flygtet fra lejligheden. Drabet skete torsdag i perioden mellem kl. 03.00 og kl. 11.26. Den 26 årige kvinde blev varetægtsfængslet i 4 uger i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling, hvor hun skulle mentalundersøges.
Fredag den 17. juni 2016, blev den nu 27 årige kvinde idømt forvaring på ubestemt tid på psykiatrisk afdeling for sindslidende.

         ******************************************************************************

Fredag den 18. december 2015 om aftenen, kørte en sølvfarvet personbil ad Frederikssundsvej, da bilen udfor Åfløjen blev beskudt og ramt af 2-3 skud. Bilens 18 årige fører, Jibaril Abdulle, blev ramt af et dødbringende skud, mens en passager også blev ramt af skud.
Drabssagen om mordet på Jibaril Abdulle er fortsat uopklaret.

         *****************************************************************************

Mandag den 21. december 2015 om aftenen, blev en 56 årig kvinde skudt og dræbt af sin 68 årige mand
i parrets hjem i Randers. Klokken 20.32 blev Østjyllands politi alarmeret, efter manden havde henvendt sig til nogle naboer på Majsvangen i Randers.
Kort efter ankom politiet til gerningsstedet, hvor betjentene fandt hustruen død i parrets hjem.
Den 68 årige mand blev omgående anholdt på stedet, sigtet for drab.
Tirsdag den 22. december 2015 kl. 10.00, blev den 68 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Randers, sigtet for drab.

       *****************************************************************************

Tirsdag den 29. december 2015 om formiddagen, blev den 40 årige Jannie Dam Reenberg brutalt dræbt af et meget dybt knivstik i halsen, mens hun opholdt sig på sin arbejdsplads på Kirkekontoret ved Sneslev Kirke, på Haslevvej 388, syd for Ringsted.
Onsdag den 30. december 2015 kl. 09.26, blev hun fundet dræbt på sin arbejdsplads. En tilkaldt ambulance og akutlæge erklærede hende død på stedet. Sent om eftermiddagen, blev hendes 67 årige mand anholdt af politiet, sigtet for drab. Han nægtede sig skyldig.
Torsdag den 31. december 2015, blev den 67 årige mand fremstillet i et grundlovsfor ved Retten i Holbæk. Her valgte dommeren at varetægtsfængsle manden frem til den 28. januar 2016.
Samtidig blev det besluttet at manden skulle mentalundersøges.


JANNIE DAM REENBERG - BLEV DRÆBT AF KNIVSTIK - DEN 29. DECEMBER 2015.

Fredag den 21. oktober 2016 ved et nævningeting i Retten i Roskilde, blev hendes nu 68 årige eks-
mand Leo Reenberg idømt 12 års fængsel for drabet på Jannie Dam Reenberg. Hun havde få uger tidligere forladt sin ægtemand, til fordel for en ny og yngre kæreste.
Forsvareren ankede dommen til Landsretten, idet Leo Reenberg nægtede sig skyldig.

Oversigten
Tilbage Næste side