DRABSSAGER - 2013:

Der blev i 2013 begået 39 drab i Danmark, heraf er 5 drab uopklaret.

Søndag den 6. januar 2013 om aftenen, forsøgte PET-aktionsstyrken at anholde 3 norske hash-smuglere i Ålbæk havn. De tre nordmænd efterlod 250 kilo hash i havnen, hvorefter de forsøgte at flygte i deres speedbåd. Udenfor havneindløbet, blev de vædret af en speedbåd fra PET’s special-
styrke. Herunder kom det til en skudduel, hvor en 49 årig nordmand affyrede to skud imod PET’s
indsatsstyrke. Den 49 årige nordmand, Stein Kjetil Fredriksen, blev sekunder senere dræbt af fire skud i brystet og hovedet, affyret af politifolk fra indsatsstyrken. Yderligere en nordmand blev såret af skud. Samtidig blev en politimand såret i lysken og skulderen, ramt af to skud.

                                                    
EKSTRA BLADET - 8. JANUAR 2013.                              STEIN KJETIL FREDRIKSEN.

         **************************************************************************

Torsdag den 10. januar 2013 kl. 03.19, opførte en 36 årig mand sig truende og voldsomt på Nykøbing Falster sygehus. Derfor tilkaldte personalet politiet, og kort efter ankom to betjente for at anholde
og pacificere den 36 årige mand. Han gjorde voldsomt modstand og betjentene placerede manden på en båre. Under transporten på båren opdagede betjentene pludselig, at den 36 årige mand var livløs. Betjentene begyndte omgående på genoplivning, men forgæves.
En tilkaldt læge erklærede manden for død kl. 04.22.
Den 36 årige mand døde i politiets varetægt, og skulle derfor obduceres for at finde dødsårsagen.

       ****************************************************************************

Fredag den 11. januar 2013 kort efter kl. 20.00, blev den 19 årige Jonathan V. Taboryski dræbt af et skud i skulderen og hovedet, mens han stod på fortovet foran Høje Gladsaxe Centret i Høje Gladsaxe. En kammerat blev også ramt af to skud, men han blev blev reddet af lægerne under en længere oparation på Rigshospitalets Traumecenter i København.
Drabssagen om mordet på Jonathan V. Taboryski er fortsat uopklaret.

            
JONATHAN V. TABORYSKI - BLEV SKUDT OG DRÆBT AF UKENDTE GERNINGSMÆND.

       ***************************************************************************


METTE BØNNELYKKE HERHOLDT.

Tirsdag den 5. februar 2013 sent om aftenen, blev den 44 årige Mickey Anton Pedersen anholdt, da politiet fandt liget af en kvinde i et gammelt køleskab, på en adresse i Dannemare på Falster.
Kriminalpolitiet formodede, at det var liget af den 40 årige Mette Bønnelykke Herholdt, som forsvandt sporløst tilbage i december 2010.
En obduktion onsdag den 6. februar 2013 på Retsmedicinsk Institut, bekræftede ligets identitet.
Mette Bønnelykke Herholdt blev først efterlyst den 17. december 2012, efter ingen havde set eller hørt noget fra hende i mere end 2 år.
Den 44 årige Mickey Anton Pedersen, var Mette Bønnelykke Herholdt’s tidligere samlever.
Han blev sigtet for drabet på Mette Bønnelykke Herholdt, begået i december 2010.
Onsdag den 6. februar 2013, blev den 44 årige Mickey Anton Pedersen fremstillet i et grundlovs- forhør ved Retten i Nykøbing Falster. Han nægtede drab men erkendte dog, at han havde fjernet og skjult liget af Mette Bønnelykke Herholdt i køleskabet, efter at´hun var død af naturlige årsager i december 2010.
Dommeren varetægtsfængslede den 44 årige Mickey Anton Pedersen i 4 uger, sigtet for drab.
Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktion, at liget af Mette Bønnelykke Herholdt havde fået presset store klumper papir langt ned i halsen. Desuden var en plastik-bærepose placeret over hovedet på liget og snøret stramt omkring halsen. Dette havde bevirket, at hun var blevet kvalt.
Inden ugerningent var Mette Bønnelykke Herholdt blevet bedøvet med det morfinlignende præparat dolol, så hun ikke kunne gøre modstand.
Efter hendes død havde den tidligere samlever, Mickey Anton Pedersen, fortsat med at hæve Mette Bønnelykke Herholdt’s førtidspension, på ialt 129.924 kr.


METTE BØNNELYKKE HERHOLDT - FORSVANDT SPORLØST I DECEMBER 2010.

Mandag den 7. oktober 2013, startede retssagen ved Retten i Nykøbing Falster.
Her blev den nu 47 årige Mickey Anton Pedersen, sigtet for drabet på Mette Bønnelykke Herholdt, usømmelig omgang med liget, samt socialbedrageri overfor kommunen.


MICKEY ANTON PEDERSEN - KVALTE METTE BØNNELYKKE HERHOLDT.


EKSTRA BLADET - TIRSDAG 8. OKTOBER 2013.

Tirsdag den 8. oktober 2013 ved et nævningeting i Retten i Nykøbing Falster, blev den nu 47 årige Mickey Anton Pedersen idømt 13 års fængsel for drabet på Mette Bønnelykke Herholdt, usømmelig omgang med liget, samt socialbedrageri overfor kommunen.
Han nægtede fortsat drabet på Mette Bønnelykke Herholdt, selv efter dommen var afsagt. Han påstod hårdnakket, at hun lå død i huset efter han havde været ude og handle.
Mickey Anton Pedersen ankede på stedet dommen til Landsretten, i håbet om frifindelse eller en mindre fængselsstraf.
Tirsdag den 18. marts 2014 i Østre Landsret, blev dommen på 13 års fængsel stadfæstet.


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 9. AUGUST 2015.

       ****************************************************************************

Fredag den 15. februar 2013 om eftermiddagen, begik en 21 årig kvinde en dybt tragisk handling i sin lejlighed i Frederikshavn, da hun kvalte sin kun 8 dage gamle søn med en pude. Efter drabet på sin lille søn, forsøgte hun at begå selvmord ved indtagelse af en stor dosis piller.
Hun blev dog fundet i tide i lejligheden af sin kæreste. Han ringede straks efter en ambulance. Den lille dreng blev erklæret for død af lægerne ved ankomsten til Aalborg Sygehus.
Lørdag den 16. februar 2013, blev den 21 årige kvinde fremstillet in absendia i et grundlovsforhør, sigtet for drab. Hun havde på hospitalet erkendt, at hun havde kvalt sin lille søn.
Dommeren valgte, at varetægtsfængsle kvinden i 4 uger.

       *****************************************************************************

Onsdag den 20. februar 2013 om aftenen, blev den 27 årige Zaid Mohammed Al-Kayssi ramt af et skud i brystet, mens han stod ved sin bil ved en passage til Finsensvej 5C på Frederiksberg.
Han havde netop fået fri fra sit arbejde i forretningen Drømmeland. Zaid Mohammed Al-Kayssi blev kort efter fundet livløs på gaden af en forbipasserende.
Han blev i hast kørt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor lægerne kæmpede for hans liv. Men Torsdag den 21. februar 2013 kl. 12.02, afgik den 27 årige ved døden af sine kvæstelser.
Drabssagen om mordet på den 27 årige Zaid Mohammed Al-Kayssi er fortsat uopklaret.


ZAID MOHAMMED AL-KAYSSI - BLEV DRÆBT AF ET SKUD I BRYSTET.

       ***************************************************************************

Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 03.00, blev den 51 årige Chris Rasmussen fundet død efter en brand i sin lejlighed i Lyngens Kvarter i Gullestrup, nord for Herning. Politiet troede dog først, at Chris Rasmussen var død ved lejligheds-branden. Men tekniske og retsmedicinske undersøgelser i lejligheden afslørede, at den 51 årige Chris Rasmussen var blevet dræbt af adskillige knivstik. Branden var blevet påsat i et forsøg på, at sløre forbrydelsen.
Tirsdag den 12. marts 2013 sent om eftermiddagen, blev den 43 årige Rene Vesterby Mikkelsen anholdt på sin bopæl i Gullestrup, sigtet for drabet på Chris Rasmussen. Han nægtede sig skyldig.
Onsdag den 13. marts 2013 om formiddagen, blev den 43 årige Rene Vesterby Mikkelsen fremstillet
i et grundlovsforhør ved Retten i Herning.
Fredag den 15. november 2013 i Retten i Herning, blev den nu 44 årige Rene Vesterby Mikkelsen
idømt 12 års fængsel for knivdrabet på Chris Rasmussen. Han valgte at acceptere dommen.

       ***************************************************************************

Onsdag den 13. marts 2013 om aftenen, blev den 30 årige Mohammad Asjad fundet liggende i en blodpøl på en parkeringsplads, foran et boligkompleks ved Baltorpvej 191 i Ballerup. Han var blevet stukket adskillige gange med en kniv af en ukendt gerningsmand, og havde ved overfaldet mistet flere liter blod. Mohammad Asjad blev i hast kørt til Herlev Hospital. Men han blev hurtigt overført til videre behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor lægerne kæmpede for at redde hans liv.
Fredag den 15. marts 2013 om aftermiddagen, døde den 30 årige Mohammad Asjad af sine indre kvæstelser. Hovedpulsåren i venstre ben var blevet skåret over.
Torsdag den 4. april 2013 ved retten i Glostrup, blev en 24 årig og 32 årig mand varetægtsfængslet, sigtet for medvirken til drab. Samtidig blev en 33 årig mand anholdt in absendia, sigtet for drabet på
Mohammad Asjad.
Tirsdag den 28. maj 2013, blev den 33 årige mand anholdt af politiet i Holland.

         ***************************************************************************


EKSTRA BLADET - DEN 26. MARTS 2013.

         ****************************************************************************

Tirsdag den 26. marts 2013 kl. 05.30, forlod den 20 årige Olivia Østergaard bopæl i den schweiziske by Zug, for at tage toget til universitetet i Zürich, 30 kilometer fra sin bopæl. Hun nåede dog aldrig frem til universitetet, hvor hun til daglig studerede jura.
Politiet havde de følgende dage ledt efter hende med sporhunde og frygtede, at hun muligvis havde været udsat for en forbrydelse, da hendes mobiltelefon var blevet slukket samtidig med, eller kort efter hun forsvandt sporløst.
Olivia Østergaard blev derefter efterlyst af Interpool.


OLIVIA ØSTERGAARD - SPORLØST FORSVUNDET - DEN 26. MARTS 2013.

Tirsdag den 16. april 2013, blev Olivia Østergaard fundet død i en forfalden lade, i landsbyen Oberägeri, ikke langt fra hendes hjem Zug i Schweiz. Bondemanden der fandt liget udtalte til medierne, at Olivia Østergaard havde begået selvmord i den gamle lade, men kriminalpolitiet kunne ikke bekræfte dette.
Onsdag den 17. april 2013, bekræftede en obduktion af Olivia Østergaard, at hun havde begået selvmord i laden. Men hvordan og hvornår det var sket, ville ikke blive offentliggjort til medierne, kun familien ville få oplyst, hvordan hun tog livet af sig.

         ***************************************************************************

Torsdag den 11. april 2013 kort før kl. 21.00, blev en 19 årig mand ramt af flere skud, mens han gik
ad Lundtoftegade på Nørrebro i København. Han blev i hast kørt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor han omgående kom på operationsbordet.
Den 19 årige mand var  livsfarligt såret af skud i hovedet.
Kriminalpolitiet var ikke i tvivl om, at skuddene i Lundtoftegade var banderelateret.

       ****************************************************************************

Tirsdag den 23. april 2013 kort efter kl. 10.00, blev en 30 årig mand fundet liggende død i en villa på Byvej 25 i Frederikssund. Kriminalpolitiet blev kort efter tilkaldt til villaen. Her blev sagen behandlet som en formodet drabssag.
Onsdag den 24. april 2013 om eftermiddagen, blev en 31 årig mand fremstillet i et grundlovsforhør
ved Retten i Hillerød, sigtet for grov vold med døden til følge. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

       *****************************************************************************

Tirsdag den 23. april 2013 kl. 23.45, opstod der et voldsomt slagsmål imellem to grupper af unge, i forbindelse med hærværk på en bil, på en parkeringsplads foran Avedøre Svømmehal, ved Trædrejerporten 1 i Hvidovre. 10-15 personer slog løs på hinanden med slagvåben og værktøj.
Pludselig blev den 22 årige Stefan Paludan Christensen brutalt stukket fire gange i ryggen med en kniv. Han faldt livløs om i en blodpøl på asfalten. Flere af hans venner kørte ham i hast i en personbil til skadestuen på Hvidovre Hospital.
Her kæmpede lægerne for at redde den 22 årige Stefan Paludan Christensen’s liv, men onsdag den 23. april 2013 kl. 00.57, blev han erklæret for død af sine indre kvæstelser.
En politipatrulje standsede en bil rutinemæssigt på Brøndbyøster Boulevard. I bilen var tre brødre i alderen 26, 32, og 36 år, som havde blod på tøjet. Samtidig fik politibetjentene en melding over radioen, om knivdrabet på Stefan Paludan Christensen. De tre brødre af anden etnisk herkomst, blev omgående anholdt, sigtet for drabet på den 22 årige Stefan Paludan Christensen. De erkendte under en afhøring, at de havde deltaget i slagsmålet, men nægtede ethvert kendskab til knivdrabet.
Onsdag den 23. april 2013, blev de fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, sigtet for drab. De tre brødre blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drab.

    
STEFAN PALUDAN CHRISTENSEN - BLEV DRÆBT AF FLERE KNIVSTIK I RYGGEN.

Torsdag den 25. april 2013 om formiddagen, var vores fotograf på parkeringspladsen ved Trædrejerporten 1 i Hvidovre, foran Avedøre Svømmehal, hvor det fatale knivdrab skete.
Familien, vennerne, kæresten og kammeraterne til Stefan Paludan Christensen, havde ved en mindehøjtidelighed, onsdag aften den 24. april 2013, lagt mange blomster på parkeringspladsen,
for at ære og mindes Stefan Paludan Christensen.


BLOMSTER PÅ PARKERINGSPLADSEN - FORAN AVEDØRE SVØMMEHAL.


BLOMSTER PÅ PARKERINGSPLADSEN - FORAN AVEDØRE SVØMMEHAL.

Onsdag den 9. april 2014 ved Retten i Glostrup, blev den 27 årige Cihan Yilmaz idømt 9 års fængsel for knivdrabet på Stefan Paludan Christensen.

         ***************************************************************************

Søndag den 28. april 2013 kort før kl. 20.00, blev en 43 årig mand fundet død i sit hjem på Kærvej i landsbyen Roslev ved Salling, nord for Skive. Retsteknikerne blev tilkaldt til stedet, da politiet fandt dødsfaldet særdeles mistænkeligt. En obduktion af den afdøde mand, mandag den 29. april 2013, ville afsløre dødsårsagen, men kriminalpolitiet mente det var drab.
Søndag den 28. april 2013 om aftenen, blev en 40 årig mand og en 39 årig kvinde anholdt, da de havde været sammen med den afdøde mand tidligere på dagen.
Mandag den 29. april 2013, blev de to personer fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet drab.
Tirsdag den 30. april 2013, kom svaret fra obduktionen af den 43 årige mand. Han var blevet dræbt af et enkelt knivstik i højre side af brystkassen. En stor køkkenkniv i lejligheden var gerningsvåbnet.

         ***************************************************************************

Søndag den 5. maj 2013 kl. 17.15, blev den 46 årige Lisbeth Pedersen fundet dræbt af adskillige knivstik i en blodpøl, i sit hus på Nordre Landevej 12 i Rudkøbing på Langeland, af sin egen mor. Drabet havde været særdeles bestialsk, idet Lisbeth Pedersen i en grusom blodrus havde fået skåret hovedet af ,og var blevet tildelt adskillige knivstik på krop, arme ben og håndled. Kort efter ankom kriminalpolitiet til gerningsstedet ved terrassedøren, hvor afdøde Lisbeth Pedersen lå på ryggen, mens hovedet lå ved siden af liget. Inde i stuen sad ofrets 19 årige søn apatisk på en stol. I buksekanten havde han en stor blodig køkkenkniv. Han blev anholdt kl. 17.38, sigtet for det særdeles bestialske knivdrab på sin 46 årige mor, Lisbeth Pedersen. Han blev derefter anbragt på en lukket psykiatrisk afdeling, idet han havde diagnosen paranoid Skizofreni.
Mandag den 6. maj 2013, blev den 19 årige søn fremstillet in absendia ved Retten i Svendborg. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger. Desuden besluttede dommeren, at han skulle mentalundersøges.


LISBETH PEDERSEN - FIK HOVEDET SKÅRET AF I EN BLODRUS AF SIN 19 ÅRIGE SØN.

       ***************************************************************************

Søndag den 5. maj 2013 kl. 21.30, affyrede ukendte gerningsmænd flere skud ved Ruten i Tingbjerg i Brønshøj. Den 17 årige Sohail Hamza-Saleh, der sad på en bænk sammen med et par kammerater, blev på klods hold ramt af to skud i hovedet. To kammerater placerede ham i en personbil, og kørte hurtigt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor lægerne kæmpede for at redde hans liv.
Men natten til mandag den 6. maj 2013 kl. 03.00, afgik den 17 årige Sohail Hamza-Saleh ved døden af sine voldsomme kvæstelser i hovedet.
Kriminalpolitiet betegnede drabet på Sohail Hamza-Saleh som en reel likvidering.
Ofret havde overhovedet ingen forbindelser til nogen bander.

                        
SOHAIL HAMZA-SALEH - BLEV BRUTALT LIKVIDERET MED TO SKUD I HOVEDET.

Onsdag den 8. maj 2013 om eftermiddagen, valgte kriminalpolitiet at efterlyse den 20 årige tyrker Musa Ozcan Sevim, for likvideringen af den 17 årige Sohail Hamza-Saleh.
Samtidig blev der sendt et billede ud, da han ikke havde meldt sig selv til politiet.


MUSA OZCAN SEVIM - EFTERLYST FOR DRABET PÅ SOHAIL HAMZA-SALEH.

Onsdag den 6. maj 2013 kl. 14.30, blev Musa Ozcan Sevim anholdt af tysk politi, da han befandt sig i lufthavnen i Düsseldorf i Tyskland. Han forsøgte at komme ombord på et fly til Tyrkiet.

         ***************************************************************************

Søndag den 12. maj 2013 kl. 20.58, ringede en 79 årig mand til politiet og fortalte, at han netop havde skudt sin 75 årige hustru med en pistol, og at han nu ville begå selvmord. Han sagde også til den vagthavende betjent, at enbagdør stod åben så politiet kunne komme ind. Derefter afsluttede han samtalen. Kort efter ankom politiet til mandens og hustruens lejlighed, i en ejendom på Banevej i Charlottenlund. Indenfor i lejligheden lå ægteparret døde. Hustruen var blev dræbt af manden, hvorefter han havde begåetselvmord med sin pistol.
En familietragedie var en realitet.

       ***************************************************************************

Onsdag den 22. maj 2013 kl. 21.49, fik Fyns politi en anmeldelse om en livløs mand, i en skurby på Hellegårdsvej i Svendborg. Da kriminalpolitiet og anbulancefolk ankom til stedet, fandt de den 69 årige Carsten Stig Bloch død i sin seng. Har var blevet dræbt af adskilige knivstik i ansigtet og brystet. Desuden var halsen blevet skåret over.
Kriminalpolitiet anholdt kl. 22.32 to mænd på 44 og 48 år, som blev sigtet for knivdrabet.
Onsdag den 29. januar 2014 i et nævningeting ved retten i Svendborg, blev den 44 årige Allan Rasmussen idømt 12 års fængsel for knivdrabet på Carsten Stig Bloch

       *****************************************************************************

Tirsdag den 28. maj 2013 om formiddagen, begik en 53 årig mand en desperat handling. Han løftede sin 89 årige senil-demente mor ud over rækværket på altanen, og lod hende falde fra 5.sal imod fortovet på Skovvejen i Århus. Hun var dræbt på stedet, da hun ramte fortovet. Kort efter sprang den 53 årige mand selv ud over altanen. Han blev også dræbt på stedet, da han ramte fortovet.
Den 53 årige søn, var flyttet ind i moderens 1. værelses lejlighed for at passe hende. Dette havde stået på i flere år, men moderens senildemens og skrøbelighed var åbenbart mere end sønnen kunne klare. En familietragedie var en realitet.

     *****************************************************************************

Mandag den 3. juni 2013 kl. 13.40, blev en 57 årig mand fundet død i sin lejlighed på 2. sal, i Jyllandsgade 28 i Fredericia. Politiet fandt dødsfaldet særdeles mistænkeligt, og efterforskede
sagen som et muligt drab.

       ****************************************************************************

Tirsdag den 4. juni 2012 om morgenen, blev en 29 årig mand fra letland fundet død i sin lejlighed på Freltofte, i Ragebøl ved Sønderborg. Han var blevet dræbt af flere knivstik i brystet.
Retsmedicinerne konstaterede, at manden tilsyneladende havde ligget død i flere dage.

       ***************************************************************************


HELLE SØRENSEN - BLEV HUN DRÆBT EFTER SIT EGET ØNSKE ?

Mandag den 10. juni 2013 omkring kl. 16.30, blev den 33 årige Helle Sørensen udsat for en forbrydelse, da hun blev dræbt af knivstik og strangulering, i et skur på det nedlagte savværk Buchi i Tommerup på Fyn.
Mandag den 10. juni 2013 kl. 18.00, fandt to 10 årige drenge liget af den 33 årige Helle Sørensen, liggende dræbt af flere knivstik i en stor blodpøl. Hun led af et psykisk handicap og boede til daglig
på en institution. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og konstaterede, at hun siden 2012 over internettet, havde haft kontakt med en 74 årig mand fra Fakse.
Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 14.15, blev den 74 årige mand fra Fakse anholdt, sigtet for drab.
Onsdag den 12. juni 2013 kl. 14.00 ved Retten i Odense, blev den 74 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drabet på den 33 årige Helle Sørensen.
Her blev sigtelsen ændret til et medlidenhedsdrab, begået på ofrets begæring, i henhold til straffelovens § 239. Den 74 årige blev varetægtsfængslet frem til den 4. juli 2013.

                
EKSTRA BLADET - DEN 12. JUNI 2013.                   EKSTRA BLADET - DEN 13. JUNI 2013.

                        
EKSTRA BLADET - DEN 15. JUNI 2013.                 EKSTRA BLADET - DEN 16. JUNI 2013.

I midten af november 2013, besluttede Landsretten, at den 74 årige mand skulle løslades.
Tirsdag den 17. december 2013, blev den 74 årige mand fundet død i syt hjem i Faxe.

       ****************************************************************************

Onsdag den 19. juni 2013 kl. 01.00, ringede en 40 årig mand og en 30 årig kvinde fra Polen til 112 og anmeldte husspektakler og knivstik. Da politiet ankom til et sommerhus i Kulhuse ved Jægerspris, fandt betjentene en 39 årig polsk mand i haven, dødeligt såret af et knivstik i maven.
En akutlæge og ambulancefolkene forsøgte ved ankomsten at yde førstehjælp til den 39 årige mand, men kl. 01.30 erklærede akutlægen ham før død af sine indre kvæstelser i maven.
Onsdag den 19. juni 2013 kl. 06.30, blev den 40 årige mand og den 30 årige kvinde anholdt, sigtet for
drabet på den 39 årige polske mand.
Onsdag den 19. juni 2013 kl. 13.00, blev de begge fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, sigtet for manddrab.

       ***************************************************************************

Mandag den 24. juni 2013 om eftermiddagen, blev den 28 årige Ann Kirkeby fundet dræbt i sin lejlighed i Sunds ved Herning. Kæresten havde selv ringet til alarmcentralen
Hendes 26 årige kæreste, RG, blev kort efter anholdt, sigtet for vold med døden til følge.
Tirsdag den 25. juni 2013 om formiddagen, blev han fremstillet i et grundlovsforhør. Her indrømmede kæresten, at han i raseri havde slået Ann Kirkeby i ansigtet og nyrerne, fordi hun havde tømt og brugt deres fælles søns børneopsparing på 33.000 kr.
Han blev varetægtsfængslet i 4 uger i surrugat, på en lukket og sikret psykiatrisk afdeling.
Onsdag den 26. juni 2013, kom svaret fra Retsmedicinsk Institut. Liget af Ann Kirkeby havde 32 brud på ribbenene, der havde medført en luftsamling i lungehulen. Desuden var der brud på fire lændehvirvler, en sammenklappet lunge, blødninger mellem leveren og bughulen, samt blødninger i hovedet. Kvæstelserne var opstået ved voldsom stump og grov vold.


ANN KIRKEBY - BLEV TÆVET IHJEL AF KÆRESTEN - DEN 24. JUNI 2013.

Fredag den 21. marts 2014 ved Retten i Herning, blev den nu 27 årige RG idømt 7 års fængsel for grov vold med døden til følge.


27 ÅRIGE RG, BLEV IDØMT 7 ÅRS FÆNGSEL FOR GROV VOLD MED DØDEN TIL FØLGE.

       ***************************************************************************

Søndag den 30. juni 2013 kl. 11.27, kørte den 37 årige lærer, Rasmus Brøner, i spirituspåvirket tilstand i sin bil ad Kolstrupvej ved Nintofte på Djursland, da han i en blød kurve mistede herredømmet over sin bil og påkørte to veninder på 17 og 18 år, som intetanende gik i vejkanten.
Bilen kørte omkring 70 kilometer i timen ved påkørslen.
De to veninder blev i hast kørt på hospitalet i Randers. Her blev den 17 årige Camilla Viftrup erklæret for død ved ankomsten til hospitalet. Hun havde fået hjertestop og massive indre kvæstelser, mens hendes 18 årige veninde mirakuløst overlevede påkørslen med mindre kvæstelser.
Mandag den 1. juni 2013, blev den 37 årige Rasmus Brøner fremstillet i et grundlovsforhør i Randers, sigtet for spirituskørsel ( 1,37 promille ) og uagsomt manddrab. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

                                        
EKSTRA BLADET - DEN 2. JULI 2013.                              CAMILLA VIFTRUP.

Lørdag den 6. juli 2013 kl. 13.30, blev den 17 årige Camilla Viftrup begravet fra Auning Kirke.

Tirsdag den 20. august 2013 ved Retten i Randers, blev Rasmus Brøner idømt 1 år og 6 måneders ubetinget fængsel for uagtsomt manddrab. Desuden blev han frakendt sit kørekort i 5 år.

       *****************************************************************************

I begyndelsen af juli 2013, blev den 57 årige dansker Erland Elgaard Nielsen dræbt i sit hus i
Estland. Gerningsmanden var en 17 årig mand, der bevæbnet med et koben, dræbte den 57 årige
Erland Elgaard Nielsen .

       ****************************************************************************

Søndag den 7. juli 2013 kl. 01.31, modtog alarmcentralen en anmeldelse fra nogle naboer, som havde hørt råb og uro i en lejlighed. Kort efter ankom politibetjente til en villa på Solbjerg Hovedgade 59 i Solbjerg syd for Aarhus, hvor de fandt den 53 årige Susanne Foss Kristoffersen dræbt af adskillige knivstik. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen fra Solbjerg, og anholdt kvindens to voksne sønner på 19 og 22 år. Den 19 årige søn blev dog løsladt efter afhøring, få timer senere.
Søndag den 7. juli 2013 om eftermiddagen, blev den 22 årige søn fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, sigtet for drab. Han erkendte i retten, at han havde dræbt sin sin 53 årige mor,
Susanne Foss Kristoffersen, med flere knivstik. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger, og anbragt på
en lukket psykiatrisk afdeling.
                                                                                             EKSTRA BLADET - DEN 8. JULI 2013.
                          
SUSANNE FOSS KRISTOFFERSEN - BLEV KNIVDRÆBT AF SIN 22 ÅRIGE SØN.

En mentalerklæring fra Retslægerådet afslørede, at den 22 årige Joakim Kristoffersen led af sygdommen paranoid skizofreni.

I februar 2014 ved Retten i Arhus, blev Joakim Kristoffersen idømt en behandlingsdom på en lukket psykiatrisk afdeling for knivdrabet på sin 53 årige mor.

       *****************************************************************************

Tirsdag den 9. juli 2013, blev en 52 årig mand udsat for grov vold i en lejlighed i Nyborggade på Østerbro i København..
Søndag den 21. juli 2013, blev den 52 årige mand fundet død i et sommerhus i Jyllinge ved Roskilde.
Onsdag den 24. juli 2013, blev 3 kvinder på 34, 36 og 69 år anholdt, sigtet for medvirken til dødsvold.
Torsdag den 25. juli 2013, blev en 41 årig mand anholdt, sigtet for grov vold med døden til følge.

       ******************************************************************************

Natten til søndag den 21. juli 2013, gik den 48 årige autistiske Minna Dahl Michelsen sammen med 49 årige Lisbeth Rosenfold, på et sumpet engareal syd for Bymarken, Nagelsti i Nykøbing Falster.
Undervejs trådte Minna Dahl Michelsen ned i et sumpet hul, hvorved hun sad uhjælpelig fast med sit ene ben. I stedet for at hjælpe ofret efterlod Lisbeth Rosenfold den 48 årige autistiske Minna Dahl Michelsen total hjælpeløs i sumpen, og undlod efterfølgende at hente hjælp til Minna Dahl Michelsen, som derefter fik en langsom og grusom død af tørst ( dehydrering ) og varmepåvirkning.
Først en uge senere, blev liget af Minna Dahl Michelsen fundet på det sumpede engareal.
Torsdag den 5. december 2013 i Retten  i Nykøbing Falster, blev Lisbeth Rosenfold sigtet for, at have efterladt Minna Dahl Michelsen total hjælpeløs, hvor hun fik en grusom død i det sumpede engareal.

                                                                           Foto: Per Rasmussen.
                            
MINNA DAHL MICHELSEN.                        LISBETH ROSENFOLD.

Torsdag den 27. februar 2014 ved Retten i Nykøbing Falster, blev Lisbeth Rosenfold idømt 1 år og 6 måneders fængsel for at efterlade Minna Dahl Michelsen i hjælpeløs tilstand.
Lisbeth Rosenfold ankede på stedet dommen til Østre Landsret.

         **************************************************************************

Natten til tirsdag den 23. juli 2013, blev den 59 årige Leo Nørlund Andersen overfaldet på gaden, i krydset mellem Vedelsgade og Vesterbrogade i Vejle. Han blev fundet liggende bevidstløs på gaden med en bule i baghovedet.
Onsdag den 24. juli 2013, døde han af sine kvæstelser på hospitalet.
Kort efter anholdt politiet en 52 årig mand, som blev sigtet for vold med døden til følge.

       ****************************************************************************

Mandag den 5. august 2013 kl. 13.00, blev den 57 årige Allan Holmbo Sørensen fundet dræbt i sin lejlighed i Teglværksgade 9, 4.sal tv. i Århus.
Drabet var sket to dage tidligere, lørdag den 3. august 2013 mellem kl. 11.00 og 12.00.
Onsdag den 7. august 2013, afslørede en obduktion på Retsmedicinsk Institut, at Allan Holmbo Sørensen var blevet dræbt af skud.
Onsdag den 28. august 2013, anholdt kriminalpolitiet en mand fra misbrugsmiljøet i Århus.


ALLAN HOLMBO SØRENSEN - BLEV SKUDT OG DRÆBT I SIN LEJLIGHED.

       ***************************************************************************

Lørdag den 24. august 2013 kl. 11.463, blev en 80 årig kvinde fundet død i et parcelhus i Ferritslev
syd for Langeskov på Fyn. Kvinden var blevet kvalt med en plasticpose placeret omkring hovedet.
Den 84 årige ægtemand gik omtumlet omkring inde i huset.
Han blev overført til Odense Universitetshospital, men blev senere anholdt i ansendia, sigtet for drabet på sin senile hustru.
Søndag den 25. august 2013, blev manden efter et grundlovsforhør overført til psykiatrisk afdeling på Sygehuset.
Tirsdag den 27. august 2013 kl. 17.38, blev manden fundet død på psykiatrisk afdeling. Han havde begået selvmord. Sagen blev afsluttet af kriminalpolitiet som drab og selvmord.

         **************************************************************************

Torsdag den 29. august 2013 kl. 13.31, fandt chokerede familiemedlemmer den 89 årige tidligere smedemester Knud Hansen og den 83 årige hustru dræbt af skud, i deres parcelhus på Anemonevej
3 i Slangerup. Kriminalpolitiet ankom kort efter anmeldelsen til adressen.
Her var teknikerne ikke i tvivl om, at der var sket en familietragedie.
Den 89 årige Knud Hansen havde først skudt og dræbt sin 83 årige hustru. Bagefter begik han  selvmord, idet han havde skudt sig selv.

       ***************************************************************************

Lørdag den 14. september 2013 kl. 14.30, blev den 53 årige Jovan Nika skudt og dræbt, mens han lå på sin sofa, beliggende ovenpå det lokale Pizzaria, på Rudsgade 36 i Ruds Vedby på Sjælland.
Retsmedicinerne konstaterede senere, at Jovan Nika var blevet dræbt af fire skud, heraf var et enkelt skud i brystet dræbende.
Lørdag den 14. september 2013 sent om aftenen, blev to mænd på 44 år og 21 år anholdt af politiet, sigtet for drab og medvirken til drab. Den 44 årige Jon Boc havde ifølge politiets sigtelse affyret de dræbende skud med en pistol.

Onsdag den 10. september 2014 ved Retten i Næstved, blev den nu 45 årige Jon Boc idømt 12 års fængsel for drabet på Jovan Nika. Desuden blev han udømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning. Han ankede dommen til Østre Landsret.

Torsdag den 19. marts 2015 i Østre Landsret, blev dommen stadfæstet.

       ***************************************************************************

Mandag den 23. september 2013 kl. 12.00, blev den 18 årige Taher Ben Tarek Saadaoui, der kom fra Brønshøj, overfaldet på fortovet ved Forum Metrostation på Frederiksberg, hvor han blev tildelt et dybt knivstik i brystet, som perforerede leveren og legemspulsåren. Taher Ben TarekSaadaoui blev i hast kørt i en personbil til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor han omgående kom på operationsbordet. Til trods for at lægerne kæmpede for at redde Taher Ben Tarek Saadaoui’s liv, døde han senere på eftermiddagen af sine voldsomme indre kvæstelser.
Mandag den 23. september 2013 om aftenen, meldte en 19 årig mand sig selv til politiet og erkendte,
at han han stukket Taher Ben Tarek Saadaoui med en kniv.
Han påstod dog at han ikke havde haft til hensigt at dræbe Taher Ben Tarek Saadaoui.
Den 19 årige mand blev omgående anholdt af politiet, sigtet for drabet på Taher Saadaoui.
Fredag den 27. juni 2014 i Retten på Frederiksberg, blev den nu 20 årige Arvadan Kamali-Sarvestani
idømt 12 års fængsel for knivdrabet på Taher Ben Tarek Saadaoui.
Desuden blev han dømt til at betale 215.000 kr. i erstatning til Taher Ben Tarek Saadaoui’s familie.
Arvadan Kamali-Sarvestani ankede på stedet dommen til Landsretten i håbet om en lavere straf.


TAHER BEN TAREK SAADAOUI - BLEV DRÆBT AF ET ENKELT KNIVSTIK I BRYSTET.

         **************************************************************************


RHEA DE GUZMAN OG NICOLE BRØGGLER - GAV FØRSTEHJÆLP PÅ STEDET.

Lørdag den 12. oktober 2013 kl. 20.00, deltog den 19 årige Ricko Træholt i et større slagsmål på perronen på Høje Tåstrup Station, hvor han blev dræbt af 2 knivstik i brystet og et knivstik i halsen.
To kvindelige vidner gav førstehjælp til Ricko Træholt, indtil politiet ankom til stedet. Men der gik yderligere 5-6 minutter før ambulancen ankom til stedet. På det tidspunkt hvor ambulancefolkene
kom hen til Ricko Træholt, var han død af et stort blodtab og indre kvæstelser i halsregionen.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og anholdt tidligt søndag morgen to mænd på 16 og 18 år, som blev sigtet for knivdrabet på Ricko Træholt.
Søndag den 13. oktober 2013, blev de to mænd fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drab.
Her valgte dommeren at varetægtsfængsle de to unge mænd i 26 dage.

                                          
RICKO TRÆHOLT - BLEV DRÆBT AF KNIVSTIK I HALSEN - DEN 12. OKTOBER 2013.BLOMSTER PÅ STEDET HVOR - RICKO TRÆHOLT - BLEV KNIVDRÆBT.

Onsdag den 7. maj 2014 ved Retten i Glostrup, blev den nu 20 årige Tugay Yalcin idømt 14 års fængsel for knivdrabet på Ricko Træholt.
Den nu 17 årige Hikmet Sahbaz blev idømt 10 års fængsel for medvirken til drab.
De ankede begge to dommen til Østre Landsret, i håbet om frifindelse eller en mildere dom.

       ***************************************************************************

Mandag den 21. oktober 2013 kl. 14.25, blev en mand dræbt af flere knivstik i Åbyhøj ved Aarhus.
Kort efter anmeldelsen kunne politiet anholde en 23 årig mand, som blev sigtet for drab.
Tirsdag den 22. oktober 2013 ved Retten i Århus, blev den 23 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drab.

       ***************************************************************************

Fredag den 25. oktober 2013 ved Retten i Glostrup, blev den 44 årige Stig Friis Therkildsen varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for i perioden, mellem tirsdag den 22. oktober 2013 kl. 20.00 og torsdag den 24. oktober 2013 kl. 16.30, at have dræbt den 45 årige Karin Barfod og bortskaffet hendes lig.
Hun boede til daglig med sine børn i en 3 værelses lejlighed på Kornvænget 41 i Ballerup.
Fredag den 25. oktober 2013 om aftenen, blev Karin Barfod fundet dræbt i et industrikvarter i Værebro, nær Jyllinge. Liget var pakket ind i plastic-sække og skjult i en container.


KARIN BARFOD - BLEV FUNDET DRÆBT I ET INDUSTRIKVARTER I VÆREBRO.

Mandag den 28. oktober 2013 viste en obduktion med sikkerhed, at det var liget af Karin Barfod.
Retsmedicinerne havde ligeledes konstateret, at hun var blevet kvalt med fugeskum, der var blevet sprøjtet ind i hendes mund og hals.
Drabet skete onsdag den 23. oktober 2013 tidligt om morgenen et sted i Roskilde, hvor Stig Friis Therkildsen under en avanceret form for sex-leg, havde placeret Karin Barfod på maven og bundet hendes hænder på ryggen med strips. Mens hun lå hjælpeløs, sprøjtede Stig Friis Therkildsen grønt fugeskum i halsen på Karin Barfod, hvorefter hun langsomt blev kvalt, da fugeskummen udvidede sig i hendes hals. Kvælningsdøden tog ifølge en retsmediciner mellem 5 og 10 minutter, hvor Karin Barfod forgæves havde forsøgt at få luft ned i sine lunger. Stig Friis Therkildsen foretog sig intet for at hjælpe hende, idet han blot sad og ventede på hun skulle dø.


EKSTRA BLADET - FREDAG DEN 7. NOVEMBER 2014.

Onsdag den 3. december 2014 ved Retten i Roskilde, blev Stig Friis Therkildsen idømt 12 års fængsel for drabet på Karin Barfod og usømmelig omgang med liget.

         ***************************************************************************

 Foto: Facebook.
IAN MORSØ CHRISTIANSEN - FIK 4 ÅRS FÆNGSEL FOR UAGTSOMT MANDDRAB.

Torsdag den 21. november 2013 kl. 18.30, kulminerede et voldsomt skænderi sig fatalt i en lejlighed
på Bispehavevej i Hasle, nær Aarhus. Den 21 årige Ian Morsø Christiansen tog pludselig en skarpladt pistol frem, hvorefter han skød og dræbte sin 20 årige kæreste, Elisabeth Bakkan. Efter drabet løb Ian Morsø Christiansen ud på opgangen, hvor han skreg efter hjælp. Da politi og ambulancefolk ankom til lejligheden, fandt man den 20 årige Elisabeth Bakkan liggende dødeligt kvæstet i en blodpøl på gulvet. Hun var blevet ramt af et skud i hovedet.
En tilkaldt ambulancelæge erklærede hende kort efter død i lejligheden.
Fredag den 22. november 2013 i et grundlovsforhør, blev den 21 årige Ian Morsø Christiansen varetægtsfængslet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling.


ELISABETH BAKKAN - BLEV SKUDT OG DRÆBT - DEN 21. NOVEMBER 2013.

Fredag den 17. oktober 2014 ved Retten i Aarhus, blev Ian Morsø Christiansen frikendt for overlagt drab. Han blev dog idømt 4 års fængsel, for uagtsomt manddrab under særligt skærpede omstændigheder, idet dommerne mente han ikke havde haft til hensigt at dræbe Elisabeth Bakkan,
da han i kådhed tog en skarpladt pistol frem i lejligheden.

         ***************************************************************************

Søndag den 1. december 2013, blev den 60 årige Hanne Hald fundet død i sit sommerhus i Handbjerg mellem Struer og Skive. Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktion, at hun var blevet dræbt af flere voldsomme slag imod hovedet med en tung mukkert.
Drabet var sket 4 dage tidligere, den 27. november 2013.
Kort efter blev samleveren Peter Lorbeer Pedersen anholdt og varetægtsfængslet.
Fredag den 4. juni 2014 ved et nævningeting i Retten i Holstebro, blev samleveren til Hanne Hald, den 56 årige Peter Lorbeer Pedersen, idømt 12 års fængsel for drab.
Han ankede på stedet dommen til Landsretten, da han kun kunne erkende vold med døen til følge.

       ***************************************************************************


DORTHE CHRISTIANSEN - BLEV OFFER FOR EN FSYKISK SYG MAND.

Mandag den 2. december 2013 mellem kl. 07.00 og kl. 08.00, blev den 37 årige sosu-assistent,
Dorthe Christiansen, overfaldet på bostedet RINGBO i Bagsværd, da en 72 årig mandlig beboer pludselig stak hende to gange med en kniv. Klokken 08.00 blev hun fundet i en blodpøl af morgen- personalet. Den 37 årige Dorthe Christiansen blev i hast kørt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor lægerne forsøgte at redde hendes liv, men hun døde af sine kvæstelser kl. 08.34.
Den 72 årige beboer blev omgående anholdt i surrogat, sigtet for drab.
Mandag den 2. december 2013 om eftermiddagen, blev den 72 årige mand fremstillet i et grundlovs- forhør ved Retten i Glostrup, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger.
Det kom frem i retten, at manden var paranoid skizofren, og han havde ikke taget sin medicin igennem længere tid.

Tirsdag den 17. december 2013, blev Dorthe Christiansen begravet fra Gentofte Kirke.

Onsdag den 20. august 2014 ved Retten i Glostrup, fik den 72 årige mand en anbringelsesdom på en lukket psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 3. AUGUST 2015.

         ***************************************************************************

Mandag den 2. december 2013 kl. 22.30, fik politiet en anmeldelse om et knivstikkeri på parkerings- pladsen udfor virksomheden Ardagh Glass Holmegaard på Glasværksvej i Fensmark ved Næstved. Politet ankom kort efter til adressen, hvor man fandt den 26 årige Benjamin Stavik dræbt af et enkelt knivstik i hjerteregionen.
Tirsdag den 3. december 2013, blev den 26 årige Janne Sørensen fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for overlagt drab på sin eks-kæreste. Hun blev varetægtsfængslet frem til den 19. december 2013. Janne Sørensen påstod, at det var et uheld hun stak Benjamin Stavik i hjerteregionen.
Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktion, at kniven var trængt 14-16 cm. ind i kroppen, hvor
kniven med stor kraft næsten havde skåret et ribben over, punkteret venstre lunge og gennemboret venstre hjertehalvdel på Benjamin Stavik.
Han døde få minutter senere på parkeringspladsen af et massivt blodtab og indre kvæstelser i
hjerteregionen og lungen.


EKSTRA BLADET - TIRSDAG DEN 2. SEPTEMBER 2014.

Mandag den 8. september 2014 ved et nævningeting i Retten i Næstved, blev Janne Sørensen idømt 12 års fængsel for knivdrabet på Benjamin Stavik.
Forsvareren ankede på stedet dommen til Østre Landsret i håbet om en mildere dom.


JANNE SØRENSEN - BLEV IDØMT 12 ÅRS FÆNGSEL FOR OVERLAGT DRAB.

Fredag den 6. marts 2015 i Østre Landsret, blev dommen på 12 års fængsel stadfæstet for det brutale knivdrab på Benjamin Stavik.

       ***************************************************************************


MARTIN DAVID LARSEN.

Natten til mandag den 9. december 2013 KL. 01.10, blev den 22 årige Edin Fakic fra rockerklubben Westside Nation dræbt af skud, under et væbnet opgør i Næstved mod rockergruppen Bandidos.
Drabet skete i en ejendom på Morsøvej i Næstved, hvor en eller flere ukendte gerningsmænd skød igennem et vindue i ejendommen, hvorved den 22 årige Edin Fakic, som lå og sov i sin seng, blev
ramt af et dræbende skud, der ramte kinden og passerede videre igennem baghovedet.
Drabsvåbnet var en maskinpistol af mærket Husqvarna.
Den 22 årige Edin Fakic var tidligere medlem af rockergruppen Bandidos, men forlod i foråret Bandidos og blev medlem af den rivaliserende rockergruppe Westside Nation.

Onsdag den 14. januar 2015, blev den 21 årigeBandidos-rocker, Martin David Larsen anholdt og varetægtsfængslet, sigtet for skuddrabet på Edin Fakic.


EDIN FAKIC - BLEV SKUDT OG DRÆBT MENS HAN SOV - DEN 9. DECEMBER 2013.

Fredag den 4. december 2015 ved et nævningeting i Retten i Næstved, blev Martin David Larsen idømt fængsel på livstid for likvideringen af Edin Fakic.

         **************************************************************************

Mandag den 16. december 2013 i tidsrummet mellem kl. 16.00 og kl. 17.00, kvalte den 35 årige Lise Balling sin kun 4 årige søn Rasmus, i sin lejlighed i Strynøgade i Ålborg.
Tirsdag den 17. december 2013 om morgenen, henvendte hun sin personligt på Politigården i Ålborg og fortalte, hvad hun havde gjort. En politipatrulje blev omgående sendt til adressen, hvor de to betjente fandt drengen liggende død på en sofa, tildækket af et tæppe. Samme dag blev den 35 årige Lise Balling fremstillet i et grundlovsforhør in absendia, sigtet for drab.


EKSTRA BLADET - ONSDAG 18. DECEMBER 2013.

Tirsdag den 19. august 2014 ved en tilståelsessag i Retten i Aalborg, erkendte den 35 årige Lise Balling via sin forsvarer, at hun havde kvalt sin 4 årige søn Rasmus.
Anklagemyndigheden krævede 14 års fængsel, da man mente det var skærpende omstændigheder,
at den 4 årige Rasmus var værgeløs, da han blev kvalt.
Dommerne idømte den nu 36 årige Lise Balling 11 års fængsel for drabet på sin 4 årige søn.

       ***************************************************************************


ERNST ELLEBYE - BLEV STUKKET IHJEL MED EN 20,5 CM LANG DAGGERT.

Natten til lørdag den 21. december 2013, blev den 74 årige Ernst Ellebye overfaldet i sin lejlighed på Bargumsvej i Tønder. Den 33 årige Bjørn Frank Jensen havde i beruselse taget fejl af sin egen lejlighed, selv om nøglen ikke passede til dørlåsen. Han smadrede derfor en rude i døren og var derefter trængt ind i Ernst Ellebye’s lejlighed. Her forsvarede den 74 årige mand sig med en 20,5 cm lang daggert. Det kom til et slagsmål på liv og død. Den 34 årige Bjørn Frank Jensen tildelte Ernst Ellebye mere end 50 stiksår og slag overalt på kroppen, samt et dybt stik i hovedet med daggerten. En nabo havde efter overfaldet ringet 112, hvorefter de tilkaldte ambulancefolk fandt den 74 årige Ernst Ellebye liggende dødeligt kvæstet i fosterstilling på gulvet i lejligheden. Ambulancefolkene besluttede sig for straks at tilkalde politiet. Den 33 årige overfaldsmand Bjørn Frank Jensen opholdt sig stadig i lejligheden, da politiet ankom. Han blev derfor omgående anholdt, sigtet for drabsforsøg.
Lørdag den 21. december 2013, blev den 33 årige gymnasielærer Bjørn Frank Jensen fremstillet i et grundlovsførhør, sigtet for drabsforsøg. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drabsforsøg.
Lørdag den 21. december 2013 kl. 23.30, døde den 74 årige Ernst Ellebye på hospitalet af sine alvorlige indre kvæstelser. Politiet andrede derefter sigtelsen til manddrab imod den 34 årige Bjørn Frank Jensen

Tirsdag den 2. december 2014 ved Retten i Sønderborg, blev den nu 34 årige gymnasielærer, Bjørn Frank Jensen, idømt 12 års fængsel for drabet på Ernst Ellebye. Han ankede på stedet dommen til Landsretten, i håbet om en mildere dom.


BJØRN FRANK JENSEN - BLEV IDØMT 12 ÅRS FÆNGSEL FOR MANDDRAB.

         **************************************************************************

Mandag den 23. december 2013 mellem kl. 11.00 og kl. 11.30, blev den 44 årige Morten Friis brutalt dræbt af afskillige knivstik, mens han gik på perronen på Maribo Station. Gerningsmanden var den 33 årige psykisk syge Nicolaj Bo Andersen, som flygtede fra stedet efter drabet. Han blev anholdt af politiet 15 minutter senere, efter flere vidner havde afgivet et signalement på drabsmanden.

Onsdag den 18. februar 2015 ved Retten i Nykøbing Falster, blev Nicolaj Bo Andersen idømt 13 års fængsel for knivdrabet på Morten Friis.

       ***************************************************************************

Natten til fredag den 27. december 2013, blev en 72 årig mand overfaldet på  bostedet Tangkær i Randers, da en 42 årig mand på bostedet pludselig gik amok.
Søndag den 29. december 2013, døde den 72 årige mand af sine kvæstelser på Randers Sygehus.

Oversigten
Tilbage Næste side