DRABSSAGER - 1/1-31/7 - 2011:

Der blev i 2011 begået 44 drab i Danmark, heraf er 3 drab uopklaret.

Tirsdag den 4. januar 2011 kort før kl. 12.00, blev den 42 årige Jørn Brøgger Lund fundet myrdet på sin landejendom, beliggende på Gilbjergvej 12 i landsbyen Skodborg ved Rødding, syd for Vejen.
Det var ofrets egen far og mor, der fandt deres søn bundet, nøgen og tævel ihjel. De chokerede forældrene ringede omgående efter politi og ambulance
Drabet på Jørn Brøgger Lund var sket i perioden mellem mandag kl. 19.00 og tirsdag kl. 08.00, hvor en gerningsmand havde anvendt stump vold imod ansigtet på Jørn Brøgger Lund.
Fredag den 7. januar 2011 kl. 12.00, blev den 39 årige eks-kæreste Linda Barbara Nielsen, der boede i lokalområdet, anholdt af politiet, sigtet for drabet på Jørn Brøgger Lund.
Lørdag den 8. januar 2011 kl. 10.30, blev den 39 årige kvinde fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg, sigtet for drab.
Den kom frem ved retsmødet, at Linda Barbara Nielsen havde bundet Jørn Brøgger Lund på hænder og fødder til en seng. Derefter havde hun taget en hobbykniv og skåret halsen over på ham, inden hun med en stump genstand, slog Jørn Brøgger Lund gentagne gange i hovedet.


B. T. - TIRSDAG DEN 4. JANUAR 2011.

                                          
EKSTRA BLADET - DEN 5/1-2011.                                      JØRN BRØGGER LUND.


EKSTRA BLADET - LØRDAG DEN 8. JANUAR 2011.

                          
EKSTRA BLADET - DEN 9. JANUAR 2011.                      LINDA BARBARA NIELSEN.

Torsdag den 13. januar 2011 kl. 13.30, blev Jørn Brøgger Lund begravet fra Skodborg Kirke.

Fredag den 27. januar 2012 ved et nævningeting i Retten i Esbjerg, blev den nu 40 årige Linda Barbara Nielsen idømt 13 års fængsel for drabet på Jørn Brøgger Lund.
Desuden blev hun dømt til at betale 220.000 kr. i erstatning til Jørn Brøgger Lund’s forældre.
Hun ankede på stedet dommen til Landsretten, i håbet om en mildere dom eller frifindelse.

       ****************************************************************************

Natten til onsdag den 5. januar 2011, blev en 65 årig mand formentlig dræbt i sin lejlighed på Værebrovej i Bagsværd. I første omgang blev dødsfaldet betragtet som et naturligt dødsfald.
Men to måneder senere, blev politiet kontaktet af afdødes familie som fortalte, at det ikke var et naturligt dødsfald, men et drab.
Fredag den 18. marts 2011, blev afdødes 28 årige søn anholdt og fremstillet i et grundlovsforhør.
Han nægtede sig skyldig i drab, men blev varetægtsfængslet i 4 uger.

       **************************************************************************

Onsdag den 5. januar 2011 kl. 06.27, fandt et familiemedlem et ægtepar døde i en villa på Grejdalsvej 24 i Kastrup på Amager. En 84 årig ægtemand havde først skudt sin 83 årige hustru. Bagefter var parrets schæferhund blevet skudt, inden manden til sidst begik selvmord, da han skød sig selv. Drabsvåbnet var en kaliber 38 revolver.


B. T. - ONSDAG DEN 5. JANUAR 2011.

       ***************************************************************************

    
EKREM SAHIN - BLEV 23 ÅR.                                    EKSTRA BLADET - 16. JANUAR 2011.

            
EKREM SAHIN - LÅ I DYB KOMA I FIRE DAGE - INDEN DER BLEV SLUKKET FOR RESPIRATOREN, SOM KUNSTIGT HOLDT HAM I LIVE.

Tirsdag den 11. januar 2011 kort før kl. 10.30, opstod der tumult og slagsmål i Kolding Arrest, da den 23 årige Ekrem Sahin skulle flyttes fra en fængselscelle til en anden. Ikke mindre end 10 fængselsbetjente tog fat i den 23 årige mand, hvorefter han blev presset imod betongulvet i arresten og fik håndjern på. Efter et stykke tid lå Ekrem Sahin livløs på gulvet, da han var holdt op med at trække vejret. Han blev omgående overført til Odense Universitetshospital, hvor lægerne anbragte ham i en respirator. Vægten fra de mange betjente, havde presset Ekrem Sahin’s brystkasse imod gulvet, hvorefter han efter et stykke tid holdt op med at trække vejret. Han var blevet kvalt og fik hjertestop. Først i ambulancen lykkedes det at genoplive Ekrem Sahin. Derfor var Ekrem Sahin klinisk død i adskillige minutter. Hans hjerne havde ikke fået ilt i flere minutter og derfor frygtede lægerne, at Ekrem Sahin havde fået en svær og uoprettelig hjerneskade.
Det viste sig efterfølgende, at hjernens livsvigtige funktioner var gået til grunde.
Fredag den 14. januar 2011 kl. 21.00, besluttede forældrene og lægerne sig i fællesskab for, at slukke for respiratoren, som kunstigt holdt Ekrem Sahin i live.
Kriminalpolitiet efterforskede derefter, hvad der var sket i Kolding Arrest. Fængselsbetjentene i Kolding Arrest, var uden tvivl medvirkende årsag til Ekrem Sahin’s tragiske død.
Hvorvidt fængselsbetjentene vil blive sigtet for uagtsomt manddrab, eller om de brugte lovlig nødværge i fængslet, må fremtiden vise.
En obduktion af Ekrem Sahin på Retsmedicinsk Institut viste ingen “synlige” skader på liget.
Fredag den 21. januar 2011, var der en mindehøjtidelighed ved Odense Universitetshospitals Kapel, hvor mere end 300 venner og familiemedlemmer tog afsked med Ekrem Sahin.
Lørdag den 22. januar 2011, blev kisten fløjet til Istanbul i Tyrkiet, hvor familien fik foretaget en ny obduktion af Ekrem Sahin.
Bagefter blev kisten med Ekrem Sahin begravet i byen Sivas, hvor familien Sahin kom fra.

                    
EKSTRA BLADET - DEN 15. JANUAR 2011.                 EKSTRA BLADET - 16. JANUAR 2011.

Mandag den 23. maj 2011, afsluttede og lukkede Østjyllands Politi sagen. Derved kunne ingen personer sigtes eller stilles til ansvar for Ekrem Sahin’s død.

Søndag den 31. juli 2011, kunne TV2 nyhederne afsløre obduktionsrapporten som viste, at ikke mindre end syv arrestbetjente placerede Ekrem Sahin på maven med håndjern på ryggen, hvorefter de lagde sig ovenpå ham. Bagefter blev anklerne også fikseret, hvorved han blev anbragt i en ulovlig benlås ( TARP ). Kort efter mistede Ekrem Sahin bevidstheden og fik hjertestop.

     ****************************************************************************

Tirsdag den 18. januar 2011, blev en 34 årig mand stukket med en kniv, under et slagsmål på værestedet Skuret i Herning. Ofret blev kørt i en ambulance til hospitalet, hvor han omgående kom på operationsbordet og bagefter blev anbragt i en respirator.
Politiet anholdt en 28 årig mand, som blev sigtet for drabsforsøg imod den 34 årige mand.
Torsdag den 20. januar 2011, valgte lægerne at tage den 34 årige mand ud af respiratoren, men der opstod komplikationer, da han kort efter døde af indre kvæstelser.
Derefter ændrede politiet sigtelsen imod den 28 årige mand, til drab.

       ***************************************************************************

Torsdag den 27. januar 2011 kl. 20.50, blev en 47 årig mand under et skænderi stukket flere gange i halsen med en Globil-kokkekniv, i en lejlighed på Ordrupvej i Charlottenlund.
Ofret blev stukket ni gange i halsen og på kinden, heraf var et knivstik 10 cencimeter dybt, hvorved en blodåre i halsen blev skåret helt over.
Gerningsmanden var lejlighedens 32 årige ejer, Morten Højgaard Roth, som efter overfaldet ringede efter en ambulance. Den 47 årige mand blev erklæret død af sine kvæstelser kl. 21.23.
Kriminalpolitiet anholdt den 32 årige Morten Højgaard Roth, som blev sigtet for drab.
Fredag den 28. januar 2011 ved Retten i Lyngby, blev den 32 årige mand fremstillet i et grundlovs- forhør. Han blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drab.
Mandag den 15. august 2011 ved et nævningeting i Retten i Lyngby, blev den nu 33 årige Morten Højgaard Roth idømt 12 års fængsel. Han ankede på stedet dommen til Østre Landsret.

       ****************************************************************************

        
ALEXANDER BLEV 10 ÅR.              AMANDA BLEV 8 ÅR.                  ADAM BLEV 2 ÅR.

Onsdag den 9. februar 2011 kl. 05.13, ringede en mor til politiet, da hun var bekymret for sine tre børns sikkerhed hos sin 44 årige eks-mand Morten Skipper-Pedersen.
Manden havde sendt en sms til sin eks-hustru, hvor han skrev, at børnene skulle ud på en rejse. Politiet ankom kort før kl. 06.00 til Morten Skipper-Pedersen’s adresse på Løbjerg 21 i Birkerød, hvor der var sket en forfærdelig tragedie i rækkehuset.
Den 44 årige Morten Skipper-Pedersen havde taget en halvautomatisk salonriffel og isat 8 patroner med kaliber 22, hvorefter han iskoldt skød og dræbte sine tre børn på 2, 8 og 10 år, mens de bedøvet med sovemidlet Zopiclon Imovane, lå forsvarsløse og sov i deres senge.
Den 8 årige Amanda og den 10 årige Alexander, gik til daglig i skole på Trørødskolen i Vedbæk, mens den 2 årige Adam til daglig var i vuggestue.
Drabene på børnene var sket kl. 05.15 i rækkehuset.
Retsmedicinske udersøgelser viste, at 10 årige Alexander var blevet dræbt af 5 skud igennem hovedet, mens 2 årige Adam var blevet dræbt af 2 skud igennem hovedet.
Den 8 årige pige Amanda var blevet dræbt af et enkelt skud igennem hovedet
Eks-manden Morten Skipper-Pedersen førsøgte efter drabet på sine børn, at begå selvmord med piller, men blev fundet i live af politiet. Han blev kørt til behandling på Gentofte Sygehus, hvorefter han blev anholdt, sigtet for tre-dobbelt drab på sine tre børn.
Endnu en ufattelig familietragedie i Danmark var en realitet.
Onsdag den 9. februar 2011 kl. 16.00, blev den 44 årige Morten Skipper-Pedersen fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby, sigtet for tre-dobbelt drab på sine tre børn.
Han blev varetægtsfængslet i fire uger på et lukket Psykiatrisk Hospital for sindslidende, efter han havde indrømmet drabene. Morten Skipper-Pedersen havde forklaret i detaljer, hvordan han planlagde og udførte drabene på sine tre børn.

          
LØBJERG 21, BIRKERØD - HVOR TRE BØRN BLEV MYRDET AF DERES FAR.

      
EKSTRA BLADET - 10. FEBRUAR 2011.      B. T. - TORSDAG DEN 10. FEBRUAR 2011.

                                                    
EKSTRA BLADET - 11/2-2011.                                 B. T. - FREDAG DEN 11. FEBRUAR 2011.

            
B. T. - TORSDAG DEN 17. FEBRUAR 2011.                        MORTEN SKIPPER-PEDERSEN.

Fredag den 18. februar 2011 kl. 11.00, blev de tre børn, Amanda, Alexander og Adam, bisat fra Gammel Holte Kirke i Vedbæk. Den efterfølgende jordpåkastelse foregik ved en privat ceromoni.

          
EKSTRA BLADET - LØRDAG DEN 19. FEBRUAR 2011.

          
B. T. - LØRDAG DEN 19. FEBRUAR 2011.               EKSTRA BLADET - DEN 10. JULI 2011.

                  
ALEXANDER - 10 ÅR.                   AMANDA - 8 ÅR.                           ADAM - 2 ÅR.

    
E. B. - 24/10-2011.          EKSTRA BLADET - 25/10-2011.    B. T. - DEN 25. OKTOBER 2011.

Tirsdag den 25. oktober 2011 ved en domsmandsret i Retten i Lyngby, blev Morten Skipper-Pedersen idømt fæmgsel på livstid for drabet på sine tre børn, Alexander, Amanda og Adam.
Desuden blev han dømt til at betale en tort-erstatning på 300.000 kr. til børnenes mor Julie Skipper Pedersen. Derudover blev han dømt til at betale begravelsesomkostningerne på 80.000 kr.
Morten Skipper-Pedersen’s motiv til den grusomme forbrydelse var tilsyneladende hævn over sin eks-hustru, da hun ikke ville genoptage deres ægteskab.
Morten Skipper-Pedersen udviste ingen anger eller fortrydelse over sin forfærdelige handling, da dommen fængsel på livstid blev afsagt.


B. T.  - ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011.


EKSTRA BLADET - ONSDAG 26. OKTOBER 2011.

       ****************************************************************************

Onsdag den 16. februar 2011, blev den 22 årige Hüseyin Pala fundet dræbt i en lejlighed på Hvedemarken 6 i Sønderborg.
Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktion, at han var blevet kvalt.
Fredag den 18. februar 2011 om aftenen, blev en 29 årig mand anholdt, sigtet for drabet på sin bror.
Lørdag den 19. februar 2011 kl. 11.30, blev han fremstillet i et grundlovsforhør i Sønderborg.
Storebroderen blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drab.

       ***************************************************************************

                        
LENA VERMEHREN - KVALTE SIN DATTER OG BEGIK SELVMORD.

Onsdag den 9. marts 2011 om eftermiddagen, blev den 46 årige Lena Vermehren og hendes 7 årige datter Ellen Marie fundet døde i en lejlighed på Graaesvej 19 i Svendborg.
De retsmedicinske undersøgelse afslørede, at Lena Vermehren først havde kvalt sin 7 årige datter med en pude foran ansigtet, hvorefter hun havde båret den livløse datter ind i soveværelset.
Til sidst begik Lena Vermehren selvmord, efter hun havde hentet en havegrill og tændt op for den i soveværelset. Havegrillen udviklede en dødelig kulilte, som dræbte Lena Vermehren.


E. B. - DEN 11/3-2011.

         *************************************************************************

Torsdag den 10. marts 2011 kl. 22.35, blev den 19 årige somalier Mahad Abdulqadir Abdi skudt ned og dræbt på Storegårdsvej 20, overfor Bystævnet og Gadelandet i Husum/Brønshøj, tæt ved Tingbjerg, da ukendte gerningsmænd med et automatvåben affyrede 25-30 skud fra en bil som var standset. To andre mænd der også var ramt af skud, blev kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København.
Mahad Abdulqadir Abdi var blevet ramt af flere dødbringende skud i hovedet.
Kort efter skudattentatet, blev en personbil fundet sat i brand på Ørnegårdsvej i Gentofte.
Drabssagen om mordet på somalieren Mohad Abdulqadir Abdi er fortsat uopklaret.
Torsdag den 25. august 2011, blev en 19 årig mand anholdt, sigtet for medvirken til drab.
Onsdag den 7. september 2011, blev en 20 årig mand og en 18 årig kvinde anholdt af politiet, sigtet for medvirken til drabet på Mahad Abdulqadir Abdi.
Torsdag den 8. september 2011, blev de begge to fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg. Den 20 årige mand blev varetægtsfængslet i isolation i 13 dage, mens kvinden blev løsladt af dommeren, da politiets materiale imod hende ikke var stærkt nok.

          
MAHAD ABDULQADIR ABDI - BLEV LIKVIDERET AF UKENDTE GERNINGSMÆND.

         *************************************************************************

Lørdag den 12. marts 2011 kl. 20.35, blev den 24 årige iraker Pedro Al-Neema fundet liggende dødeligt kvæstet på jorden ved et stisystem, nær restaurant Løvens Bastion på Christianshavns Voldgade, bag Christiania i København. Pedro Al-Neema var blevet stukket utallige gange i brystet og på kroppen med en kniv. Han blev i hast kørt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor lægerne kl. 21.25 erklærede Pedro Al-Neema for død af sine kvæstelser.
Drabssagen om mordet på Pedro Al-Neema er fortsat uopklaret.
Tirsdag den 6. september 2011 kl. 13.23, blev en 18 årig mand anholdt, sigtet for drabet på Pedro Al-Neema.


PEDRO AL-NEEMA - BLEV STUKKET IHJEL AF EN UKENDT GERNINGSMAND.

       **************************************************************************

Søndag den 13. marts 2011 kl. 21.50, blev den 19 årige marokkaner Zoubir Aoussar ramt af et skud i ryggen, da han stod på hjørnet af Blågårdsgade og Korsgade på Nørrebro i København. Et vidne så en mørk bil med tre personer i, som kørte ad Korsgade i retning mod søerne. Pludselig affyrede en af personerne flere skud imod den 19 årige Zoubir Aoussar. Ofret blev kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor han omgående kom på operationsbordet.
Natten til mandag den 14. marts 2011 kl. 00.19, blev en Mitsubishi Carisma fundet udbrændt i krydset Fuglevadsvej og Skovbrynet i Lyngby.
Mandag den 14. marts 2011 kl. 04.45, døde den 19 årige Zoubir Aoussar af sine kvæstelser.
Tirsdag den 21. juni 2011, blev fire mænd i alderen 22 til 25 år anholdt, sigtet for drab og medvirken til drab. De formodede gerningsmænd var alle medlemmer af Værebro-grupperingen.
Drabssagen om mordet på Zoubir Aoussar er fortsat uopklaret.

          
ZOUBIR AOUSSAR - BLEV LIKVIDERET AF UKENDTE GERNINGSMÆND.

       **************************************************************************

Fredag den 25. marts 2011 omkring kl. 21.00, opstod der et voldsomt skænderi imellem den 47 årige Gitte Rasmussen og hendes 47 årige kæreste Carsten Bitsch Johansen, i mandens hjem på Ebbesensvej i Sorring ved Silkeborg. På et tidspunkt gik Carsten Johansen ud i et redskabsrum og hentede et el-kabel, mens Gitte Østergaard Rasmussen sad med ryggen til i en sofa i stuen.
Målrettet gik han bagfra direkte hen til kæresten, hvorefter han beslutsomt strangulerede Gitte Østergaard Rasmussen med kablet.
Carsten Bitsch Johansen ringede kort drabet til politiet og fortalte, hvad han havde gjort.
Han blev få minutter senere anholdt på sin bopæl på Ebbesensvej, sigtet for drab.
Lørdag den 26. marts 2011, blev Carsten Bitsch Johansen fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drab. Her forklarede han, at Gitte Østergaard Rasmussen igennem længere tid havde tyranniseret ham. Carsten Bitsch Johansen blev varetægtsfængslet i 25 dage, frem til den 20. april 2011, sigtet
for drab.


EKSTRA BLADET - 27. MARTS 2011.

Tirsdag den 4. oktober 2011 i et nævningetring i Retten i Silkeborg, blev Carsten Bitsch Johansen
idømt 12 års fængsel. Desuden blev han dømt til at betale 25.000 kr. for begravelsen af Gitte Østergaard Rasmussen. Han modtog dommen uden anke.

       **************************************************************************

Søndag den 3. april 2011 kl. 05.00, opstod der et voldsomt skænderi i en opgang ved Folehaven 35 i Valby. Kort efter blev den 19 årige Amer El-Shami, på klods hold, ramt af 2 skud i overkroppen, da en gerningsmand med en maskinpistol affyrede 8 skud imod ham. Offeret vaklede derefter ind en lejlighed, hvor han var til fest. Her sank han om, dødeligt såret.
De to formodede gerningsmænd forsvandt i hast fra stedet. Da politi og ambulance ankom til lejligheden, var den 19 årige Amer El-Shami allerede død af sine skudsår.
Mandag den 4. april 2011, blev en 23 årig somalier og en 24 årig mand fra Etiopien anholdt, sigtet for drabet på Amer El-Shami. De nægtede sig skyldig i sigtelsen.
De blev begge fremstillet i et grundlovsforhør og varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drab.

                          
EKSTRA BLADET - DEN 5. APRIL 2011.                       AMER EL-SHAMI.

Mandag den 5. september 2011, blev den 20 årige Mohamed Walid Hamadeh anholdt in absendia, sigtet for medvirken til drabet på Amer El-Shami. Han opholdt sig muligvis i udlandet og blev efterlyst via Interpol.


MOHAMED WALID HAMADEH - EFTERSØGT FOR MEDVIRKEN TIL DRAB.

I 2012 ved et nævningeting i Retten på Frederiksberg, blev den 24 årige somalier, Nagiib Yasin Ahmed idømt 14 års fængsel for medvirken til drabet på Amer El-Shami. Han holdt vidner i skak med en pistol i opgangen,  mens en kammerat affyrede de dræbende skud med et andet våben.
Onsdag den 20. marts 2013, skærpede Østre Landsret dommen, idet den nu 25 årige Nagiib Yasin Ahmed blev idømt 16 års fængsel, samt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.

       **************************************************************************

Søndag den 3. april 2011 kl. 19.51, blev den 36 årige Christian Horneman fra Odense skudt ned og dræbt, da en ukendt gerningsmand affyrede fire skud, som ramte offeret.
Drabet skete i en baggård til Vesterbro 52, bagved værtshuset “Billiard” i Odense.
Mandag den 4. april 2011, meldte den 35 årige Joe Andersen sig selv til politiet, for drabet på den 36 årige Christian Horneman.
Joe Andersen blev fremstillet i et grundlovsforhør og varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for drab.
Tirsdag den 17. april 2012 ved et nævningeting i Retten i Odense, blev den nu 36 årige Joe Andersen idømt 13 års fængsel.

         **************************************************************************

                  
HEIDI NIELSEN.                                           HEIDI NIELSEN.                 BJARNE JOHANSEN.

Torsdag den 14. april 2011 kl. 08.50, blev den 53 årige kirurg Bjarne Johansen og hustruen, den 49 årige økonomidirektør Heidi Nielsen, fundet myrdet på græsset ved et stisystem i Tusindårsskoven, mellem Falen og Eventyrgolf i det sydvestlige Odense. Ægteparret var ude på en gå og joggingtur i skoven, da de brutalt blev dræbt af flere skud i brystet, kroppen, arme og ben.
En iskold gerningsmand havde forinden ventet på ægteparret i skoven, hvorefter han på få meters afstand affyrede 23 skud fra en 9 mm maskinpistol. Skuddene var øjeblikkelig dræbende.
Bjarne Johansen og Heidi Nielsen var forinden blevet beordret til at lægge sig ned på jorden, hvorefter de brutalt blev henrettet i skovbunden.
Dobbeltdrabet var sket onsdag aften, den 13. april 2011 kl. 19.45, hvor flere vidner på golfbanen, havde hørte flere skudsalver blive affyret i nærheden.
Gerningsmanden stjal efter det bestialske dobbeltdrab, et Nikon D 5000 spejlreflekskamera, en to-fløjet sort herretegnebog med Bjarne Johansen’s personlige papirer og kreditkort, samt et nøglebundt med 5 nøgler, fastgjort i en sort nøglering med lys i.
Kriminalpolitiet betegnede dobbeltdrabet som en decideret likvidering.
Lørdag den 23. april 2011, blev Bjarne Johansen og Heidi Nielsen bisat fra kapellet på Assistens- kirkegården i Odense.
Torsdag den 12. maj 2011 kl. 14.59, blev den 37 årige Per Henrik Halslev fra Odense anholdt på gaden, sigtet for dobbeltdrabet på Bjarne Johansen og Heidi Nielsen.
Han nægtede, at udtale sig til politiet.
Fredag den 13. maj 2011 kl. 14.00, blev Per Henrik Halslev fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Odense.

          
EKSTRA BLADET - FREDAG 15. APRIL 2011.                 EKSTRA BLADET - 16. APRIL 2011.

                
B. T. - SØNDAG DEN 17. APRIL 2011.                               HEIDI NIELSEN.

  
EKSTRA BLADET - 18. APRIL 2011.      B. T. - TIRSDAG DEN 19. APRIL 2011.

                                    
EKSTRA BLADET - 20. APRIL 2011.                          EKSTRA BLADET - 24. APRIL 2011.


EKSTRA BLADET - DEN 10. MAJ 2011.

                  
EKSTRA BLADET - 13. MAJ 2011.          B. T. - 13/5- 2011.          EKSTRA BLADET - 15/5-2011.

Mandag den 18. juli 2011, fandt dykkere fra Frømandskorpset maskinpistolen, som var smidt i Langesø. Det var en Husqvarna maskinpistol model 37/39F, som Per Henrik Halslev havde brugt til at skyde og dræbe ægteparret Bjarne Johansen og Heidi Nielsen.
Onsdag den 20. juli 2011, bekræftede de balistiske undersøgelser, at det uden tvivl var drabsvåbnet som dykkerne havde fundet på bunden af Langesø.


HUSQVARNA MASKINPISTOL, MODEL 37/39F.

Per Henrik Halslev tog under retssagen i april 2012 navneændring til Vincent Smith.

Fredag den 27. april 2012 ved et nævningeting i Retten i Odense, blev den nu 38 årige Vincent Smith idømt fængsel på livstid for dobbeltdrabet på Bjarne Johansen og hustruen Heidi Nielsen.
Desuden blev han dømt til at betale 233.000 kt. i erstatning til Heidi Nielsen’s datter, samt 44.000 kr. i erstatning til hendes søn. Vincent Smith ankede på stedet dommen til Landsretten.

Vincent Smith’s lillebror, Michael Christian Martinsen, blev idømt 2 års fængsel for besiddelse af maskinpistolen og bortskaffelse af drabsvåbnet, der blev fundet på bunden af Langesø.

         **************************************************************************

Torsdag den 21. april 2011 kl. 10.16, blev den 43 årige socialrådgiver Hanne Kjær Jensen brutalt myrdet af sin 44 årige psykisk syge eks-mand Kim Michael Jensen, mens hun løb ud på fortovet ved deres tidligere fælles hjem, på Sallinge Ågade 10 i Sallinge, ved Ringe på Fyn.
Under et voldsomt skænderi, trak Kim Michael Jensen pludselig en kniv frem, hvorefter han stak sin 43 årige eks-hustru Hanne Kjær Jensen i ryggen. Det lykkedes dog for hende, at flygte udenfor huset, hvor Kim Michael Jensen skar halsen over på hende med et 19 cm langt snit. Efter det bestialske drab hentede han et tæppe, som han lagde hen over liget af eks-hustruen. Bagefter satte han sig ned i haven, hvor han roligt ventede på politiets ankomst, mens han drak en øl.
Chokerede vidner havde efter drabet på Hanne Kjær Jensen, ringet efter både politi og ambulance.
Kim Michael Jensen blev kl. 10.30 anholdt af politiet, sigtet for drabet på sin eks-hustru.
Lørdag den 30. april 2011 kl. 14.00, blev Hanne Kjær Jensen bisat fra Fredens Kirke i Odense.
Onsdag den 20. juni 2012 i Retten i Odense, blev Kim Michael Jensen idømt 12 års fængsel.


EKSTRA BLADET - 22. APRIL 2011.

         ***************************************************************************

Søndag den 24. april 2011 kort efter kl. 11.00, blev den 22 årige Allan Hørdum Jensen fundet livløs i sin lejlighed på Ringstedgade i Næstved. Han var blevet slået utallige gange i hovedet og på kroppen med en hammer, som blev fundet på gerningsstedet. Allan Hørdum Jensen blev omgående kørt til Næstved Sygehus, hvor lægerne erklærede ham for død ved ankomsten.
Retsmedicinerne konstaterede, at han blev blevet tævet ihjel med 50 slag fra en hammer. Der var utallige skader på kraniet, herunder kraniebrud, brud på de fleste knogler i ansigtsskelettet, brud på de fleste ribben, skulderbladene, brud på rygsøjlen, indre skader på, lungerne og leveren. Allan Hørdum Jensen havde desuden fået skåret akillesenerne over med en kniv.
Kriminalpolitiet anholdt kort efter to mænd på 33 og 45 år, som blev sigtet for drab.
Mandag den 25. april 2011 ved et grundlovsforhør i Retten i Næstved, blev den 33 årige Chris Vogel Hansen varetægtsfængslet frem til den 19. maj 2011, sigtet for drab.
Den 45 årige mand blev løsladt efter endt afhøring i retten.
Fredag den 7. september 2012 ved et nævningeting i Næstved, blev den nu 34 årige Chris Vogel Hansen dømt skyldig i overlagt drab.
Onsdag den 12. september 2012, blev Chris Vogel Hansen idømt 14 års fængsel på grund af drabets
bestialske karakter, samt 2 tidligere domme for grov vold.

         **************************************************************************


EKSTRA BLADET - 25. APRIL 2011.

       ****************************************************************************

Torsdag den 28. april 2011, blev en dansk familie fundet dræbt i deres hjem i forstaden Dabie, nær Stettin i Polen. 63 årige Benny Weiss og hans 51 årige polske hustru Alicja Weiss, blev fundet myrdet på 1. sal i villaen. Faderens 38 årige søn Brian Weiss, blev fundet myrdet i garagen.
De var alle tre blevet udsat for et bestialsk rovmord, da flere ukendte gerningsmænd bevæbnet med en machete, havde maltrakteret og dræbt dem under et røveri i villaen.
Familien havde tilsyneladende ligget døde i 2-3 dage, før de blev fundet dræbt i villaen.
Drabssagen om det tre-dobbelte rovmord er fortsat uopklaret.

                      
BENNY WEISS.                               ALICJA WEISS.                          BRIAN WEISS.

                  
EKSTRA BLADET - DEN 4. MAJ 2011.                               EKSTRA BLADET - 5. MAJ 2011.

Tirsdag den 26. juli 2011, anholdt politiet i Polen to mænd, som blev sigtet for medvirken til det bestialske tre-dobbelte rovmord. De erkendte begge to under en afhøring hos politiet, sig skyldige i sigtelsen for medvirken til mordene, herunder bortskaffelse af gerningsvåbnet.
Den formodede hovedgerningsmand, var Alicja Weiss 30 årige søn fra et tidligere forhold. Han blev senere opsporet og anholdt på Ibiza. Sønnen deltog desuden heller ikke i sin mors begravelse.


EKSTRA BLADET - 1. OKTOBER 2011.

       **************************************************************************

Fredag den 29. april 2011 kort før kl. 14.00, var nogle børn sammen med pædagoger fra en lokal fritidsordning, på udflugt i et sumpet skovområde, da de fandt den 56 årige Per Ernst Mikkelsen  liggende død i en bæk ved Grimhøjvej, syd for Holmstrupgård-bebyggelsen i Brabrand ved Århus.
Retsmedicinerne konstaterede, at Per Ernst Mikkelsen var blevet slået i hovedet med en rørtang og dræbt af flere knivstik.
Mordet var formentlig sket i tidsrummet mellem kl. 08.45 og kl. 12.56, kort før liget blev fundet.
Torsdag den 12. maj 2011, blev en 35 årig mand anholdt, sigtet for drab.
Desuden blev en 59 årig kvinde anholdt, sigtet for medvirken til drabet på Per Ernst Mikkelsen.
Fredag den 13. maj 2011, blev den 35 årige mand fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Århus, siget for drabet på Per Ernst Mikkelsen. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.
Tirsdag den 17. april 2012 ved et nævningeting i Århus, blev Jesper Snæbum Nielsen idømt 12 års fængsel for drabet på Per Ernst Mikkelsen. Han ankede dommen til Landsretten.
Onsdag den 17. oktober 2012 i Vestre Landsret, blev dommen stadfæstet. Desuden blev der lagt yderligere 8 måneders fængsel oveni dommen, stammende fra en retssag i august 2012.


PER ERNST MIKKELSEN - BLEV DRÆBT AF FLERE KNIVSTIK.

       ***************************************************************************

Onsdag den 18. maj 2011, blev en 30 årig mand slået flere gange i hovedet med en flaske. Overfaldet skete i baggården til Mændenes Hjem i København. Ofret nægtede bagefter, at modtage nogen form for lægehjælp. Han gik stærkt forslået indenfor, hvor han lagde sig til at sove.
Torsdag den 19. maj 2011, fandt personalet den 30 årige mand dybt bevidstløs i en seng på Mændenes Hjem. Han blev omgående overført til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor lægerne konstaterede at han var blevet udsat for grov stump vold. Ofret døde kort efter af indre kvæstelser i hovedet.
Torsdag den 19. maj 2011 om eftermiddagen, blev en 43 årig mand anholdt af politiet sigtet for grov vold med døden til følge.

       **************************************************************************

Fredag den 20. maj 2011 kort før kl. 21.15, blev den 36 årige dansker Thomas S. B. fundet død på Spies-hotellet Sunwing Resort og Spa Fañabè, i feriebyen Playa de Fañabè på Tenerife.
Han var blevet stukket to gange i maven med en stor køkkenkniv, på sit hotelværelse.
Spansk politi anholdt kort efter afdødes 37 årige kæreste Heidi Helle Bune og parrets 37 årige ven Dan Fremlev Kristensen, som blev sigtet for drab.
Mandag den 23. maj 2011, blev de begge to løsladt, men var stadig mistænkt i sagen.
Tirsdag den 24. maj 2011 viste en obduktion, at den 36 årige Thomas S. B.  formentlig havde begået selvmord ved at stikke sig selv to gange maven med en stor køkkenkniv.
Det var en meget usædvanlig handling ( rituel selvmord ), som næsten kun udøves i Japan og kaldes for Seppuku, men er også kendt under navnet Harakiri ( at skære maven ).


EKSTRA BLADET - 22. MAJ 2011.

       **************************************************************************

Onsdag den 25. maj 2011 kl. 10.30, blev en 46 årig mand fundet død på et toilet i sin lejlighed på Sorgenfrigårdsvej 39 i Lyngby. Manden havde ligget død i lejligheden i adskillige dage.
Politiet behandlede sagen som et mistænkeligt dødsfald.

         **************************************************************************


ANSTALTEN VED HERSTEDVESTER I ALBERTSLUND.

Mandag den 6. juni 2011, ved et nævningeting i Retten i Hjørring, blev den 42 årige familiefar Harry Antoft Larsen og hustruen, den 37 årige Tina Eva Jensen, dømt skyldige i særdeles omfattende og grov vanrøgt, indespærring, vold, voldtægt samt utallige sexovergreb på parrets 10 børn.
Anklagemyndigheden krævede Harry Antoft Larsen idømt lovens strengeste straf, forvaring.
Grusomhederne i årene 2009-2010, var sket i familiens lejede hus i Serritslev ved Brønderslev.
Tidligere boede familien på Lolland, hvor kommunen heller ikke greb ind overfor forældrene.
Tirsdag den 21. juni 2011 ved Retten i Hjørring, blev den 42 årige familiefar Harry Antoft Larsen idømt forvaring på ubestemt tid. Samtidig blev hustruen, den 37 årige Tina Eva Jensen, idømt 4 års fængsel. Begge forældre ankede dommen til landsretten, i håbet om frifindelse eller en lavere straf.
Harry Antoft Larsen blev sat til afsoning i Anstalten ved Herstedvester i Albertslund, hvor også Peter Lundin afsoner sin livstidsdom.

                                    
EKSTRA BLADET - DEN 7. JUNI 2011.                                EKSTRA BLADET - 8. JUNI 2011.


EKSTRA BLADET - TORSDAG DEN 9. JUNI 2011.

                                          
EKSTRA BLADET - 19. JUNI 2011.                               EKSTRA BLADET - 22. JUNI 2011.


EKSTRA BLADET - TORSDAG 23. JUNI 2011.

       *************************************************************************

Natten til lørdag den 18. juni 2011, blev den 26 årige Michael Alexander Jensen udsat for grov vold, da han gik på gaden i Stettin i Polen. Han blev ifølge vidner overfaldet af ukendte gerningsmænd, kort efter han havde forladt en pub i byen Stettin. Han blev fundet bevidstløs på gaden.
Efterfølgende blev Michael Alexander Jensen udsat for grov vold af de polske ambulance-reddere, da han var stærkt beruset og udviste voldelig adfærd overfor de polske ambulaceførere, som ankom til stedet. Vidner så, at en polsk ambulance-redder sparkede Michael Alexander Jensen fire gange i hovedet, mens han lå hjælpeløs på jorden. Bagefter blev han gennemtævet og kvalt af to polske politibetjente. Ifølge vidner var Michael Alexander Jensen placeret på maven med håndjern på ryggen. Mens den ene polske politibetjent placerede sin støvle imellem skulderbladene på ham, trak den anden betjent armene hårdt bagud. Dette fortsatte i mange minutter, indtil Michael Alexander Jensen lå helt stille på jorden. Hans hjerte var holdt op med at slå, da han var blevet kvalt ved brystkassens hårde pres imod jorden. Ambulancen var forinden kørt fra stedet, uden at bringe Michael Alexander Jensen på hospitalet. De to polske politibetjente indså først efter adskillige minutters voldsorgie situationens alvor, da Michael Alexander Jensen iført håndjern, lå klinisk død på fortovet. Betjentene forsøgte hjertemassage og kunstigt åndedræt, inden de tilkaldte en lægeambulance, der i hast kørte ham på hospitalet. Her lykkedes det dog for de polske læger, at genoplive Michael Alexander Jensen. Men han havde været klinisk død i mere end 10 minutter, hvorved hjernens livsvigtige funktioner var gået til grunde på grund af iltmangel.
Michael Alexander Jensen blev straks anbragt i en respirator på hospitalet i Stettin. Senere konstaterede lægerne på neurologisk afdeling, at han var hjernedød. Formentlig som følge af adskillige slag og spark i hovedet, inden han ifølge vidner, blev kvalt af to polske betjente, under den voldsomme anholdelse på gaden.
Michael Alexander Jensen døde 10 dage senere, den 28. juni 2011, da lægerne sammen med hans familie besluttede sig for, at slukke for respiratoren som holdt ham kunstigt i live.
Derefter blev sagen overdraget af den polske anklagemyndighed, som skulle efterforske om nogen kunne stilles til ansvar for Michael Alexander Jensen’s død.
Torsdag den 14. juli 2011 kl. 13.00, blev Michael Alexander Jensen bisat fra Rolfsted Kirke i Ferritslev på Fyn.

                                  
MICHAEL ALEXANDER JENSEN - BLEV UDSAT FOR MEGET GROV VOLD, KVALT OG GENOPLIVET, MEN VAR HJERNEDØD. HAN DØDE 10 DAGE SENERE PÅ HOSPITALET.


EKSTRA BLADET - DEN 14. JULI 2011.

         *************************************************************************

Søndag den 19. juni 2011 kort efter kl. 03.00, kom to mænd op og slås efter en banalt skænderi.
Den 19 årige Kevin Soheil blev tildelt flere slag i ansigtet, mens han stod på dansegulvet, inde på diskotek Celcius, beliggende ved Rådhuspladsen i København.  Den 19 årige Kevin Franklin Jelsdal faldt bagover og slog hovedet imod en bordkant, nær dansegulvet. Voldsmanden forlod omkring kl. 03.15 diskoteket til fods. Den 19 årige Kevin Franklin Jelsdal fra Østerbro, blev i hast overført til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor han kl. 05.00 døde af indre kvæstelser i hovedet.
Søndag den 19. juni 2011 kl. 12.02, meldte den 19 årige gerningsmand sig selv til politiet på Station City i København. Han blev anholdt, sigtet for vold med døden til følge.
Kevin Franklin Jelsdal var også kendt under navnet Kevin Mac.
Mandag den 20. juni 2011 kl. 10.00, blev den 19 årige gerningsmand fra Ballerup fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for vold med døden til følge. Han blev løsladt efter endt afhøring.

    
EKSTRA BLADET - MANDAG 20. JUNI 2011.      KEVIN FRANKLIN JENSDAL.

       ***************************************************************************

Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 21.18, kørte en 33 årig mand hasarderet ad Slotsherrensvej i Rødovre, med en hastighed på op til 196 kilometer i timen. Bilen, en hvid Audi A8 udstyret med en V8 motor på 300 heltekræfter og en topfart på 250 kilometer i timen, blev jagtet af politiet, men på grund af den høje hastighed, måtte patruljevognen dog opgive at standse bilen.
Kort efter påkørte den udenlandsk indregistrerede bil, med en hastighed af 181 kilometer i timen, den 56 årige Birgit Helmer Rosenhagen, som kørte på cykelstien ad Slotsherrensvej i Rødovre.
Hun var dræbt på stedet. Den 33 årige mand havde aldrig erhvervet sig et gyldigt kørekort.
Manden løb fra bilen efter påkørslen af Birgit Helmer Rosenhagen, men blev hurtigt pågrebet. Han blev derefter kørt til Rigshospitalets Traumecenter i København, hvor han efter endt behandling blev anholdt af politiet, sigtet for uagtsomt manddrab.
Onsdag den 22. juni 2011, blev den 33 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger, sigtet for uagtsomt manddrab, samt groft uforsvarlig kørsel i en udenlandsk indregistreret personbil uden erhvervet kørekort.


BIRGIT HELMER ROSENHAGEN - BLEV DRÆBT PÅ CYKEL AF EN VANVIDSBILIST.

       ***************************************************************************

Søndag den 3. juli 2011 kort før kl. 04.00, blev politiet tilkaldt til en adresse på Banehegnet i Albertslund, da en 40 årig mand lå livløs på græsarealet. Politifolkene forsøgte på stedet, at give manden hjertemassage, men forgæves, idet en tilkaldt lægeambulance erklærede ham før død.
Kort efter trængte politiet ind i en lejlighed i nærheden, hvor sønnens 68 årige mor boede.
Her blev den 68 årige kvinde fundet død. Hun var blevet dræbt af adskillige knivstik.
Den 40 årige søn, som var psykisk syg, havde tilsyneladende dræbt sin mor med flere knivstik, inden han begik selvmord ved at stikke sig selv med kniven.

       **************************************************************************


TOBIAS SCHMIDT JØRGENSEN - BLEV KUN 15 MÅNEDER.

Mandag den 18. juli 2011 kort før kl. 10.40, ringede den 21 årige mor, Mona Nissen Thomsen, til alarmcentralen 112 og fortalte, at hendes 15 måneder gamle søn Tobias Schmidt Jørgensen, lå livløs i parrets lejlighed på Skolegade 14, i Øster Højst ved Løgumkloster.
Kort efter ankom politi og ambulance til hjemmet, hvor man fandt den lille dreng død i lejligheden.
Politiet anså det for et særdeles mistænkeligt dødsfald, hvorefter den 21 årige Mona Nissen Thomsen og hendes 29 årige kæreste René Jensen Würfel blev anholdt.
Politiet fik omgående den lille dreng obduceret på Retsmedicinsk Institut. Her konstaterede retsmedicinerne, at den 15 måneder gamle Tobias var blevet udsat for særdeles grov vold.
Tobias var blevet slået gentagne gange overalt på kroppen og i hovedet. Dette havde medført indre blødninger, brud på kraniet og væskeophobning i hjernen (ødem). Derudover var der flere brud på drengens nakke-hvirvler, opstået ved stump vold. Desuden fandt man 34 bidmærker på den lille dreng krop. Tobias Schmidt Jørgensen var blevet tævet ihjel i lejligheden. Retsmedicinerne fandt ikke mindre end 80 skader på den lille drengs krop.
Tirsdag den 19. juli 2011 kl. 10.00, blev den 21 årige Mona Nissen Thomsen og hendes 29 årige kæreste René Jensen Würfel fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, begge sigtet for grov vold med døden til følge. De nægtede sig skyldige i sigtelsen, men blev varetægts- fængslet frem til den 15. august 2011, sigtet for særdeles grov vold med døden til følge.

                          
TOBIAS - BLEV TÆVET IHJEL.   MONA NISSEN THOMSEN.         MONA OG TOBIAS.


EKSTRA BLADET - LØRDAG DEN 3. FEBRUAR 2012.

Fredag den 13. juli 2012 ved Retten i Sønderborg, blev den nu 22 årige Mona Nissen Thomsen idømt 4 års fængsel, mens hendes 29 årige kæreste René Jensen Würfel, blev idømt 8 års fængsel for særdeles grov vold med døden til følge. ( straffelovens § 245 og § 246 ).
Onsdag den 12. december 2012 i Vestre Landsret, blev dommen på 4 års fængsel til Mona Nissen Thomsen, stadfæstet.
Samtidig blev dommen forhøjet fra 8 til 9 års fængsel til René Jensen Würfel.

           ************************************************************************

Tirsdag den 19. juli 2011 kort før midnat, stærkt påvirket af amfetamin, kørte den 35 årige Minh Thuan Thai i sin BMW, med 150 kilometer i timen ad Århusvej ved Grenå, da han torpederede en personbil, hvori der sad to unge mænd. De blev begge to dræbt på stedet.
Minh Thuan Thai blev varetægtsfængslet, sigtet for dobbelt uagtsomt manddrab, samt handel med mindst 25 kilo amfetamin.
Tirsdag den 31. januar 2012 ved Retten i Randers, blev Minh Thuan Thai idømt 10 års fængsel for dobbelt uagtsomt manddrab, samt handel med mindst 25 kilo amfetamin.
Desuden blev han fradømt førerretten i 8 år.

         ***************************************************************************

                                
HUGO CLAUDIO NIELSEN.                                HUGO CLAUDIO NIELSEN.

Onsdag den 20. juli 2011 kl. 20.35, mødtes to 13 årige drenge på et græsareal i et villakvarter på Borgmester Andersensvej i Sønderborg.
De var begge to forelsket i den samme pige, og ville en gang for alle afgøre, hvem der fremover skulle være kæreste med pigen. Det udviklede sig til et regulært slagsmål, hvor den ene 13 årige Thomas Madsen trak en kniv, hvorefter han stak sin rival i venstre side af brystet, hvor kniven ramte direkte i hjertet. Den 13 årige Hugo Claudio Nielsen, blev i hast kørt i en ambulance til hospitalet, hvor han døde en time senere af sine kvæstelser.
Da gerningsmanden Thomas Madsen kun var 13 år, blev han overgivet til de sociale myndigheders varetægt.


EKSTRA BLADET - DEN 22. JULI 2011.

         ************************************************************************

Fredag den 22. juli 2011 kl. 05.00, blev den 23 årige Dennis Kaufmann Larsen udsat for et særdeles groft overfald foran diskotek Tordenskiold, på Akseltorv i Kolding. Han blev slået flere gange i ansigtet og faldt om på fortovet, hvor hovedet ramte brostenene. Han blev kort efter fundet dybt bevidstløs på fortovet. Dennis Kaufmann Larsen blev i koma bragt til Odense Universitetshospital, hvor lægerne anbragte ham i en respirator. Herefter konstaterede lægerne, at han havde fået en svær hjerneskade med blødninger i hjernen. En obduktion afslørede, at Dennis Kaufmann Larsen havde en medfødt misdannelse, som gjorde at blodkarrene i hjernen var meget porøse. Derfor var slaget imod hans hoved fatalt, da et blodkar i hjernen bristede.
Politiet anholdt 2 dage senere den 19 årige gerningsmand til overfaldet. Han blev varetægtsfængslet, sigtet for grov vold.
Fredag den 29. juli 2011, slukkede lægerne for respiratoren, som kunstigt holdt Dennis Kaufmann Larsen i live. Han afgik ved døden kl. 21.25.
Lørdag den 6. august 2011 kl. 12.00, blev Dennis Kaufmann Larsen begravet fra Vonsild Kirke i Kolding.
Onsdag den 5. oktober 2011 ved Retten i Kolding, blev den 19 årige gerningsmand idømt 6 måneders fængsel for vold med døden til følge.


DENNIS KAUFMANN LARSEN - BLEV UDSAT FOR ET SÆRDELES GROFT OVERFALD.

         ***********************************************************************

Foto: tirsdag formiddag, den 26. juli 2011.

POLITIGÅRDEN I KØBENHAVN.

Oversigten
Tilbage Næste side