DRABSSAGER - 2007:

Der blev i 2007 begået 41 drab i Danmark, heraf er 1 drab uopklaret.

                                                                      
MARTIN PETERSEN - MYRDEDE HELE SIN FAMILIE DEN 6. JANUAR 2007.

                    
EKSTRA BLADET - 7. JANUAR 2007.                    EKSTRA BLADET - DEN 8. JANUAR 2007.

Lørdag den 6. januar 2007 var den 32 årige Martin Petersen fra Sønderborg, på besøg hos sin 24 årige ekshustru Yvonne Bøttcher Hoffmann ( 12. marts 1982 - 6. januar 2007 ), samt deres to børn, Søs Petersen på 4 år og Julian Bøttcher Petersen på 6 år, i hendes lejlighed på Hvedemarken 33 i Sønderborg. Tilsyneladende i et anfald af sygelig jalousi, gik Martin Petersen amok og myrdede sin tidligere hustru Yvonne Bøttcher Hoffmann i soveværelset, idet han tog kvælertag om halsen på hende i mindst 10 minutter. Derefter tog Martin Petersen en livrem, som han strammede om halsen på hende, for at sikre sig hun var helt død. Efter drabet på ekshustruen, hentede Martin Petersen en kniv i køkkenet, og gik til angreb på sin 4 årige datter Søs Petersen, der i mellemtiden var kravlet op i sengen til sin døde mor i soveværelset. Hun forsøgte desperat at værge for sig med armene, men forgæves. Martin Jørgensen myrdede sin lille datter med kniven, idet han skar halsen over på hende fra øre til øre. Efter drabet på datteren, tog Martin Petersen kvælertag på hende i mindst 10 minutter. Da han havde forvisset sig om at hun var død, gik han ud på badeværelset, og vaskede blodet af sine hænder. Inde i stuen lå sønnen 6 årige Julian Bøttcher Petersen på sofaen og så fjernsyn, uvidende om drabet på sin mor og lillesøster. Martin Petersen tog sig en smøg i stuen, inden han myrdede den 6 årige Julian Bøttcher Petersen. Han skoddede smøgen, gik hen til drengen og tog kvælertag på sin 6 årige søn Julian Bøttcher Petersen i mindst 10 minutter.
Drengen forsøgte desperat at forsvare sig, men han havde ikke en jordisk chance.
Bagefter bar han liget af sin søn ind i soveværelset, hvor han lagde drengen ved siden af sin lillesøster og mor i sengen. Martin Petersen ringede efter drabene til sin far, som kort efter ankom til lejligheden. Han erkendte overfor sin far, hvad han havde gjort. Faderen ringede omgående til politiet. Kort efter ankom politiet til lejligheden, hvorefter Martin Petersen blev anholdt, sigtet for det tre-dobbelte drab på Yvonne Bøttcher Hoffmann, Søs Petersen og Julian Bøttcher Petersen.
Fredag den 12. januar 2007 blev Yvonne Bøttcher Hoffmann og hendes to børn, Søs og Julian, bisat fra Sct. Marie Kirken i Sønderborg. Der deltog omkring 300 mennesker i mindehøjtideligheden.
Martin Petersen blev mentalundersøgt på en lukket psykiatrisk afdeling, efter drabet på sin hustru og to børn. Lægerne skønnede ikke, at han var sindssyg i gerningsøjeblikket.
Senere i foråret 2007 blev han dog erklæret sindssyg af lægerne, efter han havde begået det særdeles modbydelige og bestialske tre-dobbelte drab på sin familie.
Fredag den 9. maj 2008 afsagde Byretten i Sønderborg den endelige dom.
Martin Petersen blev idømt fængsel på livstid for drabet på sin hustru og to børn.
Han skulle dog forblive på den lukkede psykiatriske afdeling, indtil han var rask nok til at afsone sin straf, fængsel på livstid, i et almindeligt fængsel.
Desuden blev Martin Petersen dømt til, at betale 134.000 kr. i erstatning til hustruens mor,
Karen Bøttcher Hoffmann. Han ankede dommen til Vestre Landsret.
Onsdag den 6. august 2008 valgte dommerne i Vestre Landsret, at stadfæste dommen fængsel på livstid til Martin Petersen.

                      
YVONNE BØTTCHER HOFFMANN OG HENDES TO BØRN - BLEV MYRDET DEN
6. JANUAR 2007 AF HENDES EKSMAND MARTIN PETERSEN.

      
JULIAN BLEV 6 ÅR.                                                                    SØS BLEV 4 ÅR.

Søndag aften den 7. januar 2007 kl. 20.53, opsøgte den 25 årige Lars Lundgaard Jensen sin tidligere kæreste 23 årige Pernille Risum Andersen, der var til fødselsdagsfest med familien i sin søster hus på Remmerslundvej i Hedensted. Lars Lundgaard Jensen ringede på døren og forlangte at komme til at tale med Pernille Risum Andersen. Hun talte kortvarigt med sin eks-kæreste i døråbningen. Derefter lukkede hun døren, men Lars Lundgaard Jensen som havde medbragt et oversavet jagtgevær, smadrede en rude i døren med geværet, og skød sin eks-kæreste Pernille Risum Andersen igennem hovedet på blot 10 cm. afstand. Hun var dræbt på stedet, og Lars Lundgaard Jensen flygtede fra stedet i en blå Honda Accord. Ti timer senere blev han anholdt af politiet på en p-plads i landsbyen Kragelund, hvorefter han blev sigtet for drabet på Pernille Risum Andersen. Ved anholdelsen havde Lars Lundgaard Jensen  stadigvæk mordvåbnet i hånden. I et grundlovsforhør erkendte han drabet på ekskæresten men påstod, at geværet gik af ved et uheld. Men han planlagde formentlig allerede drabet på Pernille Risum Andersen, mens han sad fængslet for et tidligere drabsforsøg på hende. Han lånte et oversavet jagtgevær af en kammerat, der samtidig gav ham fire haglpatroner. Det særdeles blodige og modbydelige drab på eks-kæresten Pernille Risum Andersen kom for et nævningeting i Vestre Landsret i september 2007.
Mandag den 1. oktober 2007 afsagde Vestre Landsret dommen over Lars Lundgaard Jensen, som blev idømt 11 års fængsel for drabet på sin eks-kæreste Pernille Risum Andersen.

            
PERNILLE RISUM ANDERSEN - BLEV MYRDET DEN 7. JANUAR 2007 AF SIN
EKS-KÆRESTE LARS LUNDGAARD JENSEN.


LARS LUNDGAARD JENSEN - SKØD OG DRÆBTE PERNILLE RISUM ANDERSEN.

Lørdag den 13. januar 2007, blev den 44 årige grønlænder Lars Absalonsen dræbt under et drukorgie i en lejlighed på Gravergænget i Københavns Nordvestkvarter. Lejlighedens 45 årige beboer og hans 53 årige storebror Kim Rosfeldt mente, at Lars Absalonsen havde stjålet noget metadon fra dem. Derfor blev Kim Rosfeldt rasende, og skar han halsen over på Lars Absalonsen med en kniv. Efter drabet fortsatte de to brødre med at drikke videre, som intet var hænt. Først to dage senere, blev liget af Lars Absalonsen fundet. De to brødre blev derefter anholdt og varetægtsfængslet, sigtet for drabet på Lars Absalonsen.
Tirsdag den 29. januar 2008 ved et nævningeting i Østre Landsret i København, blev den nu 54 årige Kim Rosfeldt idømt 12 års fængsel for drabet på Lars Absalonsen.

Tirsdag den 20. marts 2007, blev den 38 årige Majbritt Marie Vestergaard Larsen ramt af et enkelt skud i ryggen, der blev affyret af hendes 38 årige eks-mand og jæger Brian Dybvik.
Han havde ligget på lur i timevis ved ejendommen i Asnæs ved Holbæk tidligt om morgenen, og da Majbritt Marie Vestergaard Larsen fik øje på Brian Dybvik, løb hun fra hestestalden hen imod forældrenes hus, hvor hun havde boet sammen med sin 15 årige søn de sidste 14 dage.
Sekunder senere overværede hendes forældre og den 15 årige søn, at det dræbende skud blev affyret af eksmanden Brian Dybvik, som straks efter drabet flygtede fra gerningsstedet.
Den tilkaldte lægeambulance på stedet gjorde alt for at redde hendes liv, men det var desværre forgæves. Brian Dybvik ringede senere til politiet fra sine forældres hus på Fuglebakken i Asnæs.
Han blev derefter anholdt kl. 08.07, sigtet for drabet på sin eks-hustru Majbritt Marie Vestergaard Larsen. Han erkendte i retten torsdag den 29. november 2007 drabet.
Fredag den 30. november 2007 ved et nævningeting i retten i Holbæk, blev Brian Dybvik idømt 10 års fængsel for drabet på Majbritt Marie Vestergaard Larsen.
Desuden blev han dømt til at betale 384.000 kr. i erstatning til sin søn for drabet på Majbritt Vestergaard Larsen.

                
MAJBRITT VESTERGAARD LARSEN - BLEV SKUDT AF SIN EKS-MAND BRIAN DYBVIK.


MAJBRITT VESTERGAARD LARSEN’S GRAVSTEN.

Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 13.22 blev den 50 årige Lars Jakob Odik fundet myrdet i sin lejlighed på adressen Graven 29 i Århus. Drabet skete formentlig natten til tirsdag den 26. marts 2007, hvor Lars Jakob Odik åbnede døren til sin lejlighed og lukkede drabsmanden ind. Kort tid efter blev han kvalt. En 25 årig drukkammerat blev anholdt og sigtet for drabet på Lars Jakob Odik, men blev senere løsladt på grund af manglende beviser. Han var dog stadig sigtet for drabet.
Mandag den 5. november 2007, besluttede Statsadvokaten i Ålborg, at frafalde sigtelsen imod den 25 årige mand, da politiet ikke havde fundet nye fældende beviser.
Drabssagen om mordet på Lars Jakob Odik er fortsat uopklaret.

I april 2007 fødte en kvinde i 20erne et barn på Fyn. Ifølge kvindens forklaring var barnet død ved fødslen. Hun besluttede sig for at bortskaffe barnet, idet hun lagde liget i en sportstaske, som hun placerede i en affaldscontainer.
Mandag den 6. oktober 2008, blev kvinden fremstillet ved Retten i Svendborg, sigtet for usømmelig omgang med lig, idet hun havde efterladt sit dødfødte barn i en affaldscontainer.

Lørdag den 7. april 2007, blev den 21 årige William Lennon Davis myrdet af 14 knivstik i Jomfru Ane Gade i Ålborg. Under et slagsmål mellem to grupper, blev han stukket ned og døde kort efter af et massivt blodtab. Det var ikke muligt for lægen i ambulancen at redde hans liv. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og flere personer blev anholdt og sigtet i drabssagen.
Fredag den 24. august 2007 var 5 personer varetægtsfængslet i drabssagen, hvoraf den ene person, en 23 årig mand fra Nørrebro i København, ankom torsdag den 23. august 2007 til Ålborg, idet han havde været efterlyst via Interpool, og blev anholdt søndag den 12. august 2007 af det Hollandske politi i Schiphol Lufthavnen udenfor Amsterdam. De fik alle 5 bag lukkede døre, forlænget deres varetægtsfængsling indtil den 20. september 2007.
Torsdag den 14. februar 2008 fremlagde Statsadvokaten for Nord- og Østjylland det endelige anklageskrift imod de fem varetægtsfængslede personer.
Tirsdag den 7. oktober 2008 ved et nævningeting i Aalborg Byret, blev en person frikendt mens de øvrige blev kendt skyldige i vold med døden til følge.
Onsdag den 8. oktober 2008 blev den 21 årige pakistaner Shuaib Khan, idømt 8 års fængsel for grov vold med døden til følge, da han stak William Lennon Davis 14 gange med kniven.
24 årige M”hamad Jhalal blev idømt 7 års fængsel for grov vold med døden til følge.
27 årige Johnny Paarup blev idømt 4 år og 6 måneders fængsel for vold med døden til følge.
En 32 årig mand blev idømt 6 måneders fængsel for vold.

                    
WILLIAM LENNON DAVIS - BLEV MYRDET DEN 7. APRIL 2007.


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 8. APRIL 2007.

Mandag den 30. april 2007 var den 40 årige Michael Brian Fredsgaard på besøg hos en 50 årig mand på hans bopæl på Lystrupvej syd for Hadsund. Tilstede i huset var også den 23 årige overkonstabel Nicolai Tor Schuldt. Michael Brian Fredsgaard skyldte den 50 årige 7.000 kr., og en diskussion opstod om betalingsdatoen. Den 50 årige havde tidligere på aftenen taget sit jagtgevær og stillet det i stuen. Pludselig kl. 21.50 tog den 23 årige Nicolai Tor Schuldt jagtgeværet og gik hen til en sofa, hvor Michael Brian Fredsgaard sad. Uden varsel affyrede Nicolai Tor Schuldt jagtgeværet med to skud på klods hold, som ramte Michael Brian Fredsgaard i hovedet. Han var dræbt på stedet. Den 50 årige minkavler ringede efter en ambulance, og kort tid efter ankom politiet til huset. De påstod at Michael Brian Fredsgaard havde skudt sig selv, men kriminalpolitiet kunne hurtigt konstatere, at det ikke var tilfældet. Derfor blev den 23 årige Nicolai Tor Schuldt anholdt og sigtet for drabet på Michael Brian Fredsgaard. Nicolai Tor Schuldt erkendte under en afhøring, at han havde skudt Michael Brian Fredsgaard, men kunne ikke give en forklaring på, hvorfor han havde gjort det, udover at han var fuld da det skete. Nicolai Tor Schuldt blev mentalundersøgt og psykiaterne erklærede ham egnet til fængselsstraf.
Ved retten i Ålborg mandag den 17. september 2007 blev Nicolai Tor Schuldt idømt 12 års fængsel for drabet på Michael Brian Fredsgaard.


MICHAEL BRIAN FREDSGAARD - BLEV SKUDT OG DRÆBT DEN 30. APRIL 2007
AF DEN 23 ÅRIGE NICOLAI TOR SCHULDT.


NICOLAI TOR SCHULDT - SKØD OG DRÆBTE - MICHAEL BRIAN FREDSGAARD.


Sent om aftenen onsdag den 2. maj 2007 blev en 29 årig mand, som var indehaver af en smuglerkro og hashbule, overfaldet i sin lejlighed. Det var ifølge politiet formentlig en ubetalt narkogæld på et par tusind kroner, som kostede manden livet. Han var blevet gennemtævet med slag og spark og døde af omfattende indre blødninger. En 24 årig mand blev eftersøgt som gerningsmanden, og kort efter meldte han sig selv til politiet.

Natten til mandag den 14. maj 2007 kom den 42 årige Jan Søskov i slagsmål med to mænd i en lejlighed, som fortsatte ude på gaden ved Mozarts Plads i Valby. Her blev Jan Søskov stukket direkte i hjertet af den 37 årige tyrker Ozay Sef. Han flygtede fra gerningsstedet efter drabet i en taxa. Kriminalpolitiet efterlyste drabsmanden Ozay Sef, og han meldte sig selv til politiet dagen efter, tirsdag den 15. maj 2007.
Tirsdag den 18. marts 2008 ved et nævningeting i Østre Landsret i København, blev den nu 38 årige Ozay Sef idømt 12 års fængsel, for drabet på Jan Søskov. Desuden blev den idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning. Han ankede på stedet dommen til Højesteret.
Fredag den 28. november 2008 stadfæstede Højesteret dommen på 12 års fængsel til Ozay Sef, samt udvisning af Danmark for bestandig.


OZAY SEF - MYRDEDE JAN SØSKOV - MANDAG DEN 14. MAJ 2007.

Onsdag den 16. maj 2007 blev den 42 årige chauffør Kenny Michael Christensen myrdet, da han opsøgte sin eks-kæreste i hendes rækkehus på Ryttervænget i Glejbjerg. Formentlig truede han i sygelig jalousi kvinden og to af hendes venner med en kniv, hvorefter en 23 årig mand trak et jagtgevær, og skød Kenny Michael Christensen direkte i hovedet. Skuddet var øjeblikkelig dræbende. Den 23 årige mand blev kort efter anholdt sigtet for drab, mens hans 25 årige kammerat blev anholdt sigtet for medvirken til drabet.
Onsdag den 12. december 2007 ved et nævningeting i Vestre Landsret i Esbjerg , blev de to mænd frikendt for drabet, idet nævningene mente det var lovlig nødværge, da den 23 årige mand skød og dræbte Kenny Michael Christensen.

                        
LARS FIALA KØRTE SOM SPØGELSESBILIST I DENNE SORTE AUDI 80 PÅ MOTORVEJEN, HVOREFTER HAN TORPEREDEDE EN MODKØRENDE BIL.

Søndag den 20. maj 2007 kl. 04.00 kørte den 40 årige Lars Fiala i sin sorte Audi 80 ad motorvejen mellem Vejle og Fredericia. Han kørte stærkt spirituspåvirket som spøgelsesbilist næsten 17 kilometer imod kørselsretningen på motorvej E 45 syd for Skærup rasteplads.
Fire personer var i en bil på vej hjem fra et bryllup i Nordjylland i en grøn Toyota Corolla, da de kort efter Lillebæltsbroen blev torpederet på motorvejen af Lars Fiala, som kom kørende i sin sorte Audi 80. Den 35 årige Iben Braae Kortegaard, hendes 36 årige mand Jesper Kortegaard, Jespers 32 årige højgravide søster Louise Kortegaard og hendes 26 årige kæreste Anders Hornebo Kristensen, blev alle dræbt ved det voldsomme sammenstød. De stammede alle fra Fyn.
Spøgelsesbilisten Lars Fiala fra Valby, overlevede som den eneste dødsulykken.
Han sad varetægtsfængslet i fire måneder efter ulykken.
Lørdag den 26. maj 2007 blev Iben Braae Kortegaard, Jesper Kortegaard, Louise Kortegaard og Anders Hornebo Kristensen begravet fra Middelfart Kirke.
Tirsdag den 24. juni 2008 ved retten i Kolding, blev den nu 41 årige Lars Fiala idømt 2 1/2 års fængsel for uagtsomt manddrab på fire mennesker og et ufødt barn.
Desuden fik han frakendt kørekortet i 10 år. Lars Fiala ankede dommen på stedet.
Mandag den 22. juni 2009 ved retten i Vestre Landsret, blev straffen til Lars Fiala skærpet, idet han blev idømt 3 års fængsel.


FIRE MENNESKER BLEV DRÆBT I DENNE BIL, SOM BLEV TORPEDERET AF EN SORT AUDI 80 - KØRT AF SPØGELSESBILISTEN LARS FIALA.


LOUISE KORTEGAARD OG ANDERS HORNEBO KRISTENSEN BLEV DRÆBT, DA DERES BIL BLEV TORPEDERET AF SPØGELSESBILISTEN LARS FIALA.

Torsdag den 24. maj 2007, blev den 69 årige Ingelise Kristensen fundet død efter et fald fra en stejl trappe. Kriminalpolitiet mente i første omgang at det var en ulykke. Men da kvinden blev obduceret stod det klart, at det var drab. Hun havde kraniebrud og mærker på halsen efter tegn på kvælning. Derefter blev hendes kæreste anholdt og sigtet for drab. Manden sad varetægtsfængslet i 3 måneder, før han blev løsladt. Fredag den 1. august 2008 opgav anklagemyndigheden imidlertid drabssigtelsen imod manden, efter retslægerådet endegyldigt havde konkluderet, at kvindens skader muligvis kunne være fremkommet ved faldet på trappen.
Derved kunne det ikke retsteknisk bevises, at Ingelise Kristensen var blevet myrdet.
Sagen blev derefter henlagt af Rigsadvokaten, som et hændeligt uheld i hjemmet.

Søndag den 27. maj 2007 kl. 15.00, blev den 85 årige Gerda Møller fundet myrdet i sin ældrebolig på Kastetvej 33 i Ålborg. Det var hendes søn der fandt sin mor liggende myrdet midt på gulvet i lejligheden. Drabsmanden havde slået Gerda Møller adskillige gange i hovedet med et stumpt instrument. Desuden var hun blevet stukket 13 gange med en kniv, inden hun blev kvalt. Kriminalpolitiet formodede, at drabet blev begået lørdag den 26. maj 2007, mellem kl. 16.30 og kl. 19.00. Drabet på Gerda Møller var særdeles voldsomt og meget bestialsk.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen, og efterlyste kort efter en formodet gerningsmand på 15-25 år, i forbindelse med mordet på Gerda Møller. Det lykkedes at finde DNA-materiale fra drabsmanden i lejligheden, og derved fik kriminalpolitiet fat i gerningsmandens DNA-profil.
Mandag den 11. juni 2007 oplyste kriminalpolitiet, at Gerda Møller var blevet voldtaget af den ukendte gerningsmand, før det bestialske drab fandt sted. Det lykkedes for kriminalpolitiet, at spore drabsmanden via et blodigt aftryk afsat af et par Adidas-sko, som der var blevet solgt 1.000 par af, i forskellige forretninger i Danmark. Men blot 57 par sko der passede i størrelsen fra lejligheden, var blevet solgt fra en Bilka i området. Derefter sporede kriminalpolitiet, med hjælp fra Bilka, køberne af samtlige 57 par sko. Derved lykkedes det at finde frem til gerningsmanden til det bestialske drab.
Torsdag den 13. september 2007, blev den 15 årige grønlænder John Arpaati Hans Møller anholdt i Julianehåb på Grønland. Han boede på en institution og havde været til karneval i Ålborg den 26. maj 2007. John Arpaati Hans Møller erkendte under en afhøring i retten, både voldtægten og drabet på den 85 årige Gerda Møller.
Tirsdag den 27. januar 2009 ved et nævningeting i retten i Ålborg, blev den nu 17 årige John Arpaati Hans Møller idømt 8 års fængsel.
Forinden havde han sagt i retten: Undskyld, jeg forventer ingen tilgivelse. Jeg er ked af det”. 
John Arpaati Hans Møller ankede sammen med sin forsvarer dommen til Landsretten.
Torsdag den 4. juni 2009 ved Vestre Landsret, blev dommen på 8 års fængsel stadfæstet.
Mandag den 16. maj 2011 kl. 18.45, lykkedes det for den nu 19 årige John Arpaati Hans Møller, at flygte fra Psykiatrisk Hospital i Risskov ved Århus.
Han blev dog to timer senere, kl. 20.37, pågrebet og anholdt i Mølleparken af politiet.

                                            
GERDA MØLLER BLEV MYRDET 27. MAJ 2007 AF EN 15 ÅRIG GRØNLÆNDER.


Tirsdag den 29. maj 2007 kl. 21.00 blev den 31 årige hashhandler Morten Friis Pedersen myrdet, mens hans opholdt sig i sin fars lejlighed på Jernbanegade 20 i Slagelse. Faderen så tre unge mænd med indvandrerbaggrund, der trængte ind i lejligheden og stak sønnen Morten Friis Pedersen utallige gange med en kniv. Han fik til sidst skåret halsen over, hvorefter de flygtede fra gerningsstedet. Morten Friis Pedersen vaklede dødelig såret ud på altanen, hvor han faldt om i en blodpøl. Mandag den 4. juni 2007 var alle tre formodede gerningsmænd i alderen 18-20 år varetægtsfængslet, sigtet for drabet på Morten Friis Pedersen.
Onsdag den 16. april 2008 ved et nævningeting i Østre Landsret, blev den 19 årige tyrker Mohammed Karali idømt 12 års fængsel for knivdrabet på Morten Friis Pedersen. Desuden blev han idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.
Mohammed Karali ankede omgående dommen til Højesteret.
Den 21 årige Ali Abdullahi Mohammed og den 20 årige Ramasan Taser, blev begge frifundet for drabet på Morten Friis Pedersen, men blev hver især idømt 2 års fængsel for farlig vold. Desuden blev de begge to idømt en betinget udvisning af Danmark.


MORTEN FRIIS PEDERSEN - BLEV MYRDET DEN 29. MAJ 2007.

Lørdag den 2. juni 2007 blev ægteparret Finn Teisen og Ruth Teisen ringet op af den 25 årige
Lars Kjærsgaard, hvor han aftalte en prøvesejlads i ægteparrets båd - en Viknes 880, som var til salg for 1.000.000 kr. Ægteparret den 70 årige Finn Teisen og hustruen den 73 årige Ruth Teisen sejlede lørdag den 2. juni 2007 fra Strynø til Ærø. De mødtes med den 25 årige Lars Kjærsgaard, hvorefter de foretog en prøvesejlads i farvandet omkring Ærø. Undervejs slog det klik for den 25 årige Lars Kjærsgaard og han angreb først Finn Teisen med en kniv, som han stak i ryggen på Finn Teisen. Hustruen Ruth Teisen forsøgte at komme sin mand til undsætning, men hun blev stukket i maven, ryggen og halsen. Efter dobbeltdrabet smed han ligene overbord via bådens agterluge, formentlig sydvest for Ærø, hvorefter han ankrede båden op udfor Kleven havn ved Ærø og svømmede i land.
Lørdag den 16. juni 2007 blev den 25 årige psykisk syge Lars Kjærsgaard anholdt af politiet og fremstillet ved retten i Svendborg i et grundlovsforhør.
Lørdag den 23. juni 2007 blev Lars Kjærsgaard påny fremstillet ved retten i Svendborg, hvor han erkendte drabet på ægteparret, men at han havde dræbt dem i selvforsvar.
Kriminalpolitiet satte fly, både og frømænd ind i eftersøgningen af ægteparret i vandet omkring Ærø, men ligene af ægteparret Finn og Ruth Teisen er fortsat ikke fundet.
Tirsdag den 10. juli 2007 blev Søværnet sat ind i jagten på det forsvundne ægtepar. Ifølge kriminalpolitiet formodes det, at Finn og Ruth Teisen ligger døde et sted på havbunden i området mellem Fåborg, Ærø og Als. Drabsmanden Lars Kjærsgaard har erkendt, at han bandt ægteparret sammen med en ankerkæde og et anker, inden han smed dem overbord.
Derfor blev havbunden filmet af Søværnet i et forsøg på at finde dem. Onsdag den 18. juli 2007 blev eftersøgningen af ægteparret dog definitivt indstillet, oplyste Svendborg politi, da det efter en uges eftersøgning ikke var lykkedes for Søværnet af finde ægteparret. Eneste mulighed for ægteparret en dag findes var, at en fiskekutter måske en dag får dem i nettet.
Mandag den 17. december 2007, sidst på eftermiddagen, fik besætningen på en sildetrawler to lig i nettet på deres båd, omkring seks sømil sydvest for Bagenkop på Langeland.
Kriminalpolitiet oplyste, at de var bundet sammen og det formentlig var ligene af Ruth og Finn Teisen som nu var fundet, men en obduktion tirsdag den 18. december 2007 ville afgøre dette.
Tirsdag den 18. december 2007 bekræftede retsmedicinernes undersøgelse, at det var ligene af Ruth og Finn Teisen som nu var fundet. De havde ligget sammenbundne på 30 meters dybde i seks en halv måned, indtil de kom i trawlet den 17. december 2007.
Onsdag den 6. august 2008 blev den 26 årige Lars Kjærsgaard af retslægerådet, erklæret for sindssyg i gerningsøjeblikket, da han begik det bestialske drab på ægteparret Ruth og Finn Teisen, den 2. juni 2007. De retsmedicinske undersøgelser af ægteparret viste, at Finn Teisen var blevet stukket 15 gange i maven og ryggen med en 17,5 cm lang foldekniv, mens Ruth Teisen var blevet stukket fem gange. Lars Kjærsgaard havde i en blodrus ført foldekniven med sådan en kraft, at der var brud på adskillige ribben på Ruth og Finn Teisen.
Den blodtilsølede foldekniv blev senere fundet af politiets retsteknikere på båden.
Tirsdag den 28. oktober 2008 ved et enigt nævningeting ved retten i Svendborg, blev Lars Kjærsgaard dømt skyldig i dobbeltdrabet på Ruth og Finn Teisen.
Han blev idømt en tidsubestemt straf, til behandling på et lukket Psykiatrisk Hospital.

                              
FINN OG RUTH TEISEN BLEV MYRDET AF LARS KJÆRSGAARD DEN 2. JUNI 2007.

Tirsdag aften den 5. juni 2007 blev den 57 årige luksusluder Christina Kraag fundet myrdet af sin veninde der var urolig for hende. Hun gik sammen med en nabo ind i hendes ulåste lejlighed på Kingosgade 11 på Frederiksberg, hvor de fandt liget af Christina Kraag i soveværelset. De kontaktede omgående kriminalpolitiet, som kort efter ankom til lejligheden.
Efterforskningen viste, at Christina Kraag sidst var blevet set i live tirsdag den 24. maj 2007 kl. 03.00 om natten, da hun sammen med den 41 årige Eilif Brian Jørgensen forlod Bunny Bar på Vesterbro. De tog sammen til hendes lejlighed på Kingosgade 11, hvor de skulle have samleje. Her forsøgte de flere gange at gennemføre den seksuelle aftale, men den 41 årige Eilif Brian Jørgensen havde problemer med rejsningen. Derefter slog det tilsyneladende klik for Eilif Brian Jørgensen, som slog hende flere gange i ansigtet, før han brutalt kvalte Christina Kraag i sengen. Kværkningen var så voldsom, at flere knogler i hendes hals brækkede. Den 41 årige Eilif Brian Jørgensen fra Tappernøje blev anholdt af politiet onsdag den 6. juni 2007, på sin arbejdsplads et sted på Sydsjælland. Den 41 årige Eilif Brian Jørgensen tilstod onsdag den 20. juni 2007 drabet på den 57 årige luksusluder Christina Kraag.
Mandag den 31. marts 2008 ved et nævningeting i Østre Landsret i København, blev Eilif Brian Jørgensen idømt 12 års fængsel for drabet på Christina Kraag.

Tirsdag den 12. juni 2007 kl. 08.00, blev det stærkt opløste lig af et nyfødt barn fundet i Odense Å af nogle arbejdere fra Odense Kommune, som var i gang med at tømme åen for vand, da bunden skulle renses. Pludselig fik de øje på en plasticpose, som indeholdt liget af det lille barn og en sten med en hilsen, formentlig fra barnets forældre (mor). Der stod følgende på stenen “Undskyld. Hvil i fred. Mor og far elsker dig, min lille dreng”. Retsmedicinerne konstaterede efterfølgende, at det faktisk var liget af en nyfødt dreng, som formentlig var død ved fødslen.
Onsdag den 6. december 2007 lykkedes det for retsmedicinerne, at finde barnets DNA-profil. Derved blev det muligt for politiet, at finde frem til moderen der havde født barnet.
Mandag den 10. marts 2008 henlagde kriminalpolitiet sagen, da man ikke kunne videre i efterforskningen. Til trods for utallige henvendelser fra offentligheden, var det ikke lykkedes for kriminalpolitiet, at finde frem til moderen.


STENEN MED INSKRIPTIONEN SOM BLEV FUNDET I ODENSE Å.

Søndag den 24. juni 2007 kl. 05.20, blev den 39 årige stedfar Valdemar Rasmussen myrdet i et hus, på adressen Damløkkevej 37 i Otterup på Fyn. Valdemar Rasmussen havde igennem flere år været voldelig imod den 16 årige dreng Christian B. og hans mor. Formentlig blev det for meget for den 16 årige Christian, som bevæbnet med tre skruetrækkere og en hjemmelavet kniv, stak sin stedfar i ryggen, brystet og ansigtet. Han fortsatte med at stikke stedfaderen, mens moderen forsøgte at forhindre blodbadet i huset. Men hun kunne ikke stoppe sin søns overfald på stedfaderen, og kort efter lå den 39 årige Valdemar Rasmussen myrdet i en stor blodpøl. Retsmedicinerne konstaterede, at sønnen havde stukket den 39 årige Valdemar Rasmussen  139 gange i ryggen, brystet, ansigtet og på armene. Efter drabet flygtede den 16 årige Christian hen til sin 27 årige søster Camilla, som boede i nærheden i Vinkelgade. Her blev han kort efter blev anholdt af politiet.
Han blev fremstillet i grundlovsforhør i Odense, men nægtede drabet på stedfaderenValdemar Rasmussen. Christian erkendte dog i retten de faktiske forhold, og at han havde stukket stedfaderen med både kniv og skruetrækker. Den 16 årige Christian blev varetægtsfængslet frem til den 18. juli 2007 på den lukkede og sikrede institution for unge, Egely ved Middelfart.
I Odense Byret fredag den 4. januar 2008, blev den nu 17 årige Christian B. idømt 4 års fængsel for det bestialske drab på Valdemar Rasmussen. Mandag den 14. januar 2008 ankede anklage- myndigheden dommen til Landsretten, med henblik på en højere straf til Christian B.
Onsdag den 30. januar 2008 hævede Landsretten dommen, idet Christian B. blev idømt 5 års fængsel for drabet på Valdemar Rasmussen.
                                                                                                                     CHRISTIAN B.
                                            
HUSET PÅ DAMLØKKEVEJ HVOR DEN 39 ÅRIGE BLEV MYRDET.

                          
SRDJAN DIMIC GENNEMTÆVEDE KATJA FROMBERG LARSEN - HVOREFTER HUN AFGIK VED DØDEN DEN 24. JUNI 2007 AF INDRE KVÆSTELSER.

Søndag den 24. juni 2007 om eftermiddagen, blev den 17 årige Katja Fromberg Larsen fundet død på sin kærestes værelse i en villa på adressen Tornevangsvej i Birkerød. Det var forældrene til den 22 årige Srdjan Dimic, som fandt pigen livløs på 1.sal i villaen. De ringede omgående efter en ambulance, men lægen kunne blot konstatere at Katja Fromberg Larsen var afgået ved døden. Kriminalpolitiet efterlyste omgående den 22 årige Srdjan Dimic, som var flygtet fra gerningsstedet. Sent mandag aften den 25. juni 2007 blev den 22 årige Srdjan Dimic anholdt af politiet i Nr. Alslev på Falster. Retsmedicinerne konstaterede at den 17 årige
Katja Fromberg Larsen var død af indre blødninger, efter at Srdjan Dimic havde gennemtævet og sparket hende så voldsomt i hovedet, maven, ryggen og brystet, at hun afgik ved døden.
Desuden havde Srdjan Dimic trampet og hoppet på Katja Fromberg Larsen’s krop, hvorved de fleste af hendes indre organer simpelthen gik i stykker, og hun fik hjertestop.
Srdjan Dimic blev tirsdag den 26. juni 2007 fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han blev sigtet for drabet på Katja Fromberg Larsen. Srdjan Dimic nægtede sig skyldig i drabet, men  da han havde flere domme for grov vold, vil han blive mentalundersøgt.
Torsdag den 5. juli 2007 blev det oplyst i Ekstra Bladet, at Katja Fromberg Larsen var gravid i 5-6 uge, da hun blev tævet ihjel i et ufatteligt voldsorgie af kæresten Srdjan Dimic.
Fredag den 6. juli 2007 blev Srdjan Dimic’s forældre varetægtsfængslet i isolation af retten i Lyngby, da de havde løjet overfor politiet og forsøgt at fjerne beviser fra gerningsstedet.
Ifølge kriminalpolitiet havde forældrene været i huset uden at gribe ind, mens sønnen Srdjan Dimic begik den grusomme mishandling af Katja Fromberg Larsen.
Efter grundige retsmedicinske undersøgelser blev der fundet ikke mindre end 58 tilfælde af stump vold på Katja Fromberg Larsen’s krop og ansigt. 14 dage efter drabet fik familien liget af Katja Fromberg Larsen udleveret, og begravelsen foregik i dybeste stilhed.
Den 25. juli 2007 blev varetægtsfængslingen af Srdjan Dimic forlænget i yderligere 4 uger.
I slutningen af august 2007 blev varetægtsfængslingen af Srdjan Dimic forlænget indtil retssagen imod ham startede.
Fredag den 21. december 2007 var anklageskriftet klar imod Srdjan Dimic, hans forældre og søsteren. Srdjan Dimic blev anklaget for overlagt drab på Katja Fromberg Larsen, mens hans forældre og søster blev anklaget for medvirken til drabet, da de formentlig var til stede i huset uden at gribe ind eller tilkalde lægehjælp, før det var for sent.
Alle fire nægtede sig skyldig i drab eller medvirken til drab.
Tirsdag den 19. februar 2008 startede drabssagen ved et nævningeting i Østre Landsret i København. Srdjan Dimic fortalte i landsretten, at han i sygelig jalousi havde sparket Katja Fromberg Larsen uhyggeligt mange gange. Desuden indrømmede Srdjan Dimic, at han havde trampet på Katja Fromberg Larsen to gange, og slået hende med et kosteskaft indtil det knækkede.
Fredag den 14. marts 2008 blev den 22 årige Srdjan Dimic idømt 12 års fængsel, for det særdeles bestialske drab på Katja Fromberg Larsen. Desuden blev han idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.
Srdjan Dimic var iskold og fortrak ikke en mine, da dommen blev læst op.
Forældrene blev frikendt for medvirken til drabet på Katja Fromberg Larsen, men blev begge idømt 4 måneders fængsel, fordi de ikke omgående ringede efter hjælp, da Katja Fromberg Larsen lå livløs på gulvet i villaen, efter sønnens helt meningsløse overfald på hende.
Forældrene blev dog omgående løsladt, da de forlængst havde siddet varetægtsfængslet i mere end 4 måneder.

                          
KATJA FROMBERG LARSEN - BLEV GENNEMTÆVET AF SRDJAN DIMIC SØNDAG DEN 24. JUNI 2007, HVOREFTER HUN TIL SIDST AFGIK VED DØDEN.


Torsdag den 28. juni 2007 blev den 31 årige bygningskonstruktør Søren Svenningsen myrdet i sit rækkehus på Bryndumsvej 18 i Silkeborg. Hans bedste ven den 30 årige arkitekt MT, begik i et anfald af sygelig jalousi, en modbydelig og bestialsk handling. MT knuste kraniet på Søren Svenningsen, som kort efter døde af et massivt blodtab i kælderen. Faderen og broderen til den 30 årige MT, fandt fredag den 29. juni 2007 kl. 19.40 liget af Søren Svenningsen liggende i en stor blodpøl i rækkehusets kælder. Tidligere på formiddagen havde en politihund fundet den 30 årige MT liggende dybt bevidstløs i en skov ved Almind Sø syd for Silkeborg. Han havde forsøgt at begå selvmord. MT blev fængslet in absentia ved et retsmøde i Viborg.
Det var usikkert om MT ville overleve selvmordsforsøget, men han ville helt sikkert få en svær hjerneskade, hvis han overlevede.
Torsdag den 12. juli 2007 kom den 30 årige drabsmand ud af respiratoren, som havde holdt ham i live. Han var dog svært hjerneskadet og politiet havde ingen mulighed for at afhøre manden. Han blev varetægtsfængslet på en institution.
Fredag den 29. august 2008 opgav anklagemyndigheden, at gennemføre en retssag imod den nu 31 årige MT, idet han fortsat var svært hjerneskadet efter sit selvmordsforsøg.


LEO CHRISTENSEN BLEV MYRDET DEN 29. JUNI 2007.

Lørdag den 30. juni 2007 kl. 17.43 blev den 62 årige Leo Christensen fundet myrdet i sit hus i landsbyen Toreby på Lolland. Det var hans bedste ven igennem 20 år, Kurt Nielsen, som fandt liget af Leo Christensen liggende død på gulvet på 1.sal i bindingsværkhuset. Han var myrdet med utallige knivstik og var blevet slået ufatteligt mange gange i ansigtet med et stumpt instrument. Ansigtet på Leo Christensen var knust til ukendelighed. Kriminalpolitiet ankom kort efter til huset og konstaterede blod overalt både på væggene og gulvet i værelset. Kriminalteknikerne formodede, at drabet var sket mellem torsdag den 28. juni og fredag den 29. juni 2007, mens Leo Christensen lå og sov. Retsmedicinerne konstaterede ved en obduktiom af Leo Christensen, at der var ikke mindre end 55 læsioner på halsen og kroppen. Kriminalpolitiet anholdt onsdag den 4. juli 2007 to yngre mænd fra Lolland, og sigtede dem for det bestialske drab på Leo Christensen.
Torsdag den 19. juli 2007 erkendte to af de varetægtsfængslede mænd på henholdsvis 21 og 23 år, at de natten til fredag den 29. juni 2007 bevæbnet med et koben, smadrede ansigtet til ukendelighed på Leo Christensen, hvorefter de med en kniv stak ham 16 gange, og derved
myrdede Leo Christensen. Selv garvede kriminalfolk var chokerede over hvor brutalt Leo Christensen var blevet mishandlet og efterfølgende myrdet.
Fredag den 24. oktober 2008 ved et nævningeting i retten i Nykøbing Falster, blev den 22 årige Ronni Larsen og 24 årige Flemming Kaspersen idømt hver 14 års fængsel, for det særdeles bestialske rovmord på Leo Christensen.


              
JACK NØRAGER WESTH.              JACK NØRAGER WESTH’S GRAVSTEN.

Sent fredag aften den 6. juli 2007, blev den 17 årige Jack Nørager Westh fra Asnæs, myrdet på Vig Festivalen i Odsherred, under et slagsmål. Drabsmanden var den 17 årige Søren Jensen, som stak Jack Westh både i skulderen og i halsen, hvorved lungepulsåren blev skåret over. Han forblødte og døde kort efter af et massivt blodtab. Kort forinden var en 18 årig mand blevet såret af snitsår i nakken og tindingen. Lørdag den 7. juli 2007 kl. 05.40 ringede den 17 årige drabsmand Søren Jensen til politiet og fortalte, at han sad på stationen i Vig, hvor han kort efter blev anholdt af politiet. Søren Jensen blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde, sigtet for drab på Jack Nørager Westh og drabsforsøg på en 18 årig mand.
Kniven som blev brugt til drabet og drabsforsøget, blev fundet af en festival-medarbejder søndag morgen den 8. juli 2007.
Mentalerklæringen af drabsmanden Søren Jensen viste tegn på begyndende skizofreni.
Søren Jensen kunne ikke huske i retten, at han havde haft kniven i hånden, da drabet blev begået. Derfor nægtede han sig skyldig i drabet.
Torsdag den 28. august ved retten i Holbæk, blev den nu 18 årige Søren Jensen idømt en behandlingsdom, hvorefter han skulle anbringes på en psykiatrisk afdeling på ubestemt tid.
Desuden blev han dømt til at betale 113.000 kr. i erstatning til Jack Westh’s forældre.


JACK NØRAGER WESTH - BLEV MYRDET MED KNIVSTIK - FREDAG 6. JULI 2007.

Tirsdag den 17. juli 2007 kl. 16.34 blev den 85 årige Anna Margrethe Johannsen kørt over flere gange af sin 62 årige søn Verner Scharff, som var stærkt påvirket af spiritus. Hun ville formentlig forhindre sønnen i at køre spirituskørsel, hvorefter Verner Scharff kørte sin mor ihjel med sin bil, da han flere gange kørte henover hende. Den 85 årige Anna Margrethe Johannsen døde kort efter ankomsten til Åbenrå Sygehus af sine kvæstelser. Trafik-drabet på Anna Margrethe Johannsen skete i en indkørsel på hjørnet af Engvej og Jørgengaardsvej i Løgumkloster i Sønderjylland. Chokerede øjenvidner på gerningsstedet alarmerede politiet, som kort efter anholdt den 62 årige Verner Scharff, og sigtede ham for drab på sin egen 85 årige mor. Verner Scharff blev onsdag den 18. juli 2007 fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drabet på Anna Margrethe Johannsen. Han blev herefter varetægtsfængslet.
Onsdag den 19. december 2007 besluttede vicestatsadvokat Peter Urskov, at ændre tiltalen fra drab til uagtsomt manddrab, da man ikke mente Verner Scharff havde haft til hensigt, at dræbe sin mor med vilje.
Verner Scharff som havde siddet varetægtsfængslet i 5 måneder, blev derefter løsladt.
Tirsdag den 8. juli 2008 ved retten i Tønder blev Verner Scharff idømt 1 års fængsel, for uagtsomt drab på sin mor. Desuden blev han frakendt kørekortet i 5 år.
Verner Scharff ankede dommen til Landsretten.
Tirsdag den 21. oktober 2008 nedsatte Vestre Landsret dommen fra 1 år til 10 måneders fængsel, da han med en promille på mellem 1,5 - 2,0 kørte henover sin mor flere gange.


ANNA MARGRETHE JOHANNSEN BLEV DRÆBT DEN 17. JULI 2007, DA SØNNEN
VERNER SCHARFF KØRTE HENOVER HENDE FLERE GANGE MED SIN BIL.

Tirsdag den 17. juli 2007 om formiddagen, trængte to mænd ind i en lejlighed på Østergade i Brørup, hvor de ville tvinge en mand og en kvinde til at udlevere penge og stoffer til dem. Den tredje mand holdt vagt udenfor lejligheden. Den 40 årige Johnny Nicolas Romano Andersen, som var bevæbnet med et baseballbat, slog først manden over benene, hvorefter han med stor kraft slog kvinden flere gange i hovedet. De tre røvere forlod kort efter lejligheden med få kontanter.
Kvinden blev indlagt på hospitalet med kraniebrud. Hun døde senere den 17. august 2007 i sin lejlighed, som følge af de kvæstelser hun fik ved overfaldet.
Kriminalpolitiet anholdt i starten af september 2007 den 40 årige Johnny Nicolas Romano Andersen, den 38 årige Kim Guldbrandt Hansen og den 44 årige Gert Bøgelund, som alle blev sigtet for groft røveri, samt særlig farlig og grov vold med døden til følge.
Onsdag den 25. juni 2008 ved et nævningeting i Byretten i Esbjerg, blev den 40 årige Johnny Nicolas Romano Andersen idømt 9 års fængsel, for legemsangreb af særlig rå, brutal og farlig karakter med døden til følge, samt røveri af særdeles grov beskaffenhed.
Han ankede dommen til Landsretten i håbet om en lavere straf.
Den 38 årige Kim Guldbrandt Hansen blev idømt 1 år og 9 måneders fængsel for røveri.
Han modtog dommen uden betingelser.
Den 44 årige Gert Bøgelund blev idømt 2 år og 6 måneders fængsel for røveri.
Han ankede dommen til Vestre Landsret.
Torsdag den 6. november 2008 ved et nævningeting i Vestre Landsret i Esbjerg, blev dommen til Johnny Nicolas Romano Andersen og Gert Bøgelund stadfæstet.

Mandag den 23. juli 2007, blev en 49 årig mand fundet livløs af en kammerat, siddende på en bænk i en park ved Kalundborg. Manden var alkoholiker og havde tidligere på dagen fortalt sin kammerat, at han var blevet overfaldet af to mænd. Retsmedicinerne konstaterede at manden var død af omfattende indrede blødninger, forsaget af slag og spark imod den nu afdøde mand. To drukkammerater på 36 og 38 år blev efterfølgende anholdt og sigtet for vold med døden til følge. Gerningsmændene indrømmede i retten, at de havde brugt en styrthjelm og knytnæver, da de tævede den 49 årige mand til døde.
Fredag den 13. juni 2008 stadfæstede Østre Landsret dommen over den nu 37 årige Ole Berg Nielsen og den nu 39 årige Willie Damgaard, der i byretten var blevet idømt 4 års fængsel for grov vold med døden til følge.

Fredag den 27. juli 2007, ville den 19 årige Lea Jensen ( 14. maj 1988 - 28. juli 2007 ) fra Skive, prøve for første gang at sprøjte sig med narkotika. Hendes ven, den 31 årige hærdede narkoman Dennis, gav hende derfor ikke mindre end 12 sprøjter kokain i løbet af 36 timer, svarende til 3 gram kokain. Da den 31 årige Dennis forlod lejligheden om morgenen, var Lea Jensen fortsat i live, men da han vendte tilbage om aftenen den 28. juli 2007, lå hun død i sengen.
Hun ville formentlig være død af blot 4-6 sprøjter kokain, da hun aldrig havde prøvet det før.
Det at den 31 årige narkoman så alligevel gav hende en dosis, som formentlig kunne dræbe mindst 2 personer, burde være en skærpende omstændighed. Han ringede omgående til politiet og sagde, at der lå en død pige i hans seng. Den 31 årige narkoman blev anholdt af politiet, sigtet for uagtsomt manddrab på Lea Jensen. Han blev dog løsladt få dage senere. Lea Jensen’s venner i narkomiljøet var chokerede over, hvad den 31 årige Dennis havde gjort. Hendes bedste ven Morten Meyer opsøgte derefter den 31 årige Dennis og gennemtævede ham. Det resulterede i en brækket kæbe, hvorefter Morten Meyer blev fængslet for grov vold.
En obduktion af Lea Jensen viste, at hun var død af en voldsom overdosis kokain, men samtidig blev det påvist hun havde en akut hjertebetændelse der gjorde, at hjertet reagerede meget voldsomt på kokainen, hvorved hun afgik ved døden.
Anklageren Jens Lauerberg fra Midt- og Vestjyllands politi, opgav i marts 2008 sigtelsen imod den 31 årige narkoman Dennis for uagtsomt manddrab, selvom han faktisk var ansvarligt for Jea Jensen’s overdosis og død.
Per Jensen som var far til til Lea Jensen, var chokeret over anklagemyndighedens afgørelse.
Han var ikke i tvivl om, at den 31 årige narkoman Dennis dræbte hans datter Lea Jensen.

                    
LEA JENSEN - DØDE DEN 28. JULI 2007 AF EN VOLDSOM OVERDOSIS KOKAIN - EFTER EN 31 ÅRIG HAVDE GIVET HENDE 12 SPRØJTER I LØBET AF 36 TIMER.

Natten til fredag den 27. juli 2007, var den 25 årige Jacob Lau Bertelsen på værtshuset - pub “Bamboleo” i feriebyen Protaras på Cypern. Han kom i klammeri med værtshusejeren Charalambos Theodorou, som slog ham i ansigtet og derved skubbede ham ud foran en taxa der kom kørende, hvorved Jacob Lau Bertelsen blev dræbt.
Onsdag den 8. oktober 2008 ved kriminalretten i Farmagusta på Cypern, blev pubejeren Charalambos Theodorou dømt skyldig i drabet på Jacob Lau Bertelsen.
Fredag den 10. oktober 2008 blev dommen afsagt. Charalambos Theodorou fik blot 2 år og 6 måneders fængsel, da retten delvist mente der var tale om en ulykke.

Torsdag 2. august 2007 omkring kl. 09.00, blev den 39 årige Charlotte Sandra Østergaard Nielsen fundet myrdet i sin lejlighed i Valdemarsgade 42 i Vejle. Det var kvindens 39 årige kæreste Jørgen Andersen, som fandt hende død på stuegulvet i lejligheden. Han ringede til politiet, som derefter hurtigt ankom til Valdemarsgade 42 i Vejle. Kriminalpolitiet efterforskede drabet på Charlotte Sandra Østergaard Nielsen og retsmedicinerne konstaterede, at hun var blevet voldsomt mishandlet på kroppen og i ansiget. Desuden var hun blevet stukket i halsen med en kniv.
Den 40 årige Jørgen Andersen forklarede, at han fandt Charlotte Sandra Østergaard Nielsen i den tilstand i lejligheden, men den historie troede politiet ikke på.
Derfor blev Jørgen Andersen anholdt, sigtet for drabet på Charlotte Sandra Østergaard Nielsen.
Drabet var formentlig sket tirsdag den 31. juli 2007, inden han tog på druk i to dage.
Den 16. oktober 2007 fik Jørgen Andersen af retten i Herning, forlænget sin varetægtsfængsling frem til den 20. november 2007.
Mandag den 6. oktober 2008, startede drabssagen ved et nævningeting i Retten i Kolding.
Torsdag den 9. oktober 2008 ved retten i Kolding, blev Jørgen Andersen idømt 7 års fængsel for grov vold med døden til følge. Jørgen Andersen ankede dommen til Landsretten.
Anklagemyndigheden ankede dommen til skærpelse - en ny drabstiltale.
Desværre skete der en fejl fra anklagemyndighedens side, idet kontra-anken blev sendt til Esbjerg Arrest mens Jørgen Andersen sad fængslet i Nyborg Statsfængsel, hvorved han ikke modtog brevet i tide. Derved slap han for en ny drabstiltale fra anklagemyndighedens side.
Fredag den 13. marts 2009 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev dommen på 7 års fængsel stadfæstet.

              
CHARLOTTE NIELSEN - BLEV MYRDET AF SIN KÆRESTE - JØRGEN ANDERSEN.


CHARLOTTE SANDRA ØSTERGAARD NIELSEN’S GRAVSTEN.

Onsdag den 5. september 2007 om aftenen, startede en grusom mishandling af den 35 årige Yvonne Hansen i et hus i landsbyen Sejrslev på Mors. Syv personer i alderen 17 til 45 år, slog hende utallige gange i ansigtet og på kroppen. Senere natten til torsdag den 6. september 2007 blev Yvonne Hansen slæbt ind i en bil, der kørte i retning mod Sallingsundbroen. Undervejs standsede føreren bilen, hvorefter den 35 årige kvinde påny blev slået utallige gange i hovedet og på kroppen.
Efter mishandlingen fortsatte bilen mod Salling, hvor chaufføren standsede bilen på en grusvej i den lille landsby Vile. Yvonne Hansen fik presset et hygiejnebind i munden. Desuden tog gerningsmændene de kvælergreb på den 35 årige kvinde, og slog hende overalt med trælamel. Til sidst tog de tøjet af Yvonne Hansen og smed hende nøgen i et krat ved grusvejen. Her blev hun fundet bevidstløs og stærkt nedkølet af et postbud om formiddagen den 6. september 2007. Hun blev omgående kørt på hospitalet, hvor lægerne betegnede hendes tilstand som særdeles kritisk, da hendes kropstemperatur kun var på 27 grader.
Lægerne konstaterede, at Yvonne Hansen havde pådraget sig en svær hjerneskade. .
Torsdag den 10. april 2008 fik de otte gerningsmænd i alderen 17 til 43 år, forlænget deres varetægtsfængsling i yderligere 4 uger ved et retsmøde i Viborg.
Yvonne Hansen kunne i september 2008 hverken bevæge sig, tale eller spise selv, og var derved 100 procent invalid. Hun kunne kun bevæge øjnene, resten af kroppen virkede ikke længere. Hun tilbragte nu hverdagen på et plejehjem i Vejle.
Mandag den 8. september 2008 startede retssagen ved et nævningeting i retten i Viborg.
De otte gerningsmænd, tre kvinder og fem mænd, risikerede fængsel på livstid, for deres grusomme og modbydelige mishandling af den 35 årige Yvonne Hansen.
Fredag den 26. september 2008 afsagde nævningetinget ved retten i Viborg, dommen imod de otte sigtede. Dommens længde blev afsagt mandag den 29. september 2008.
Retten fandt, at det var 30 årige Ivan Rune Frank, 31 årige Jolanda Bakker, og 43 årige Per Bjørn Eriksen, som havde deltaget mest i den grusomme mishandling af Yvonne Hansen.
Det var Per Bjørn Eriksen der tog tøjet af Yvonne Hansen, inden han proppede et hygiejnebind i munden på hende. Derefter tog han tilløb til, inden han sparkede hende flere gange hårdt i skridtet.
Den 24 årige Christian Busse Andersen blev frikendt, da retten mente han var den eneste, som forsøgte at stoppe volden imod Yvonne Hansen.
Den 21 årige Carina Jensen blev idømt 2 års fængsel for drabsforsøg, men blev samtidig erklæret uegnet til straf. Den 17 årige Nicklas Eriksen blev dømt for drabsforsøg og grov vold.
Den 27 årige Brian Carlo Frank blev idømt 5 års fængsel for drabsforsøg.
Den 30 årige Ivan Rune Frank blev idømt 8 års fængsel for drabsforsøg, grov vold og trusler på livet. Den 31 årige Jolanda Bakker blev idømt 7 års fængsel for drabsforsøg, grov vold og trusler på livet. Den 43 årige Per Bjørn Eriksen blev idømt tidsubestemt forvaring for drabsforsøg, grov vold og trusler på livet.
Den 44 årige Marianne Britt Madsen blev idømt 4 års fængsel for drabsforsøg og grov vold.
Onsdag den 4. marts 2009 ved et nyt nævningeting i Vestre Landsret i Viborg, blev dommene afsagt vedrørende den grusomme mishandling af Yvonne Hansen.
Dog valgte nævningene, at frifinde de seks personer for drabsforsøg.
Den 21 årige Carina Jensen fik forhøjet sin dom til 3 års fængsel.
Den 27 årige Brian Carlo Frank fik stadfæstet sin dom på 5 års fængsel
Den 31 årige Jolanda Bakker fik stadfæstet sin dom på 7 års fængsel
Den nu 31 årige Ivan Rune Frank fik nedsat sin dom til 7 års fængsel.
Den 43 årige Per Bjørn Eriksen fik stadfæstet dommen på en tidsubestemt forvaring.
Den 44 årige Marianne Britt Madsen fik stadfæstet sin dom på 4 års fængsel


HUSET I LANDSBYEN SEJRSLEV PÅ MORS, HVOR MISHANDLINGEN STARTEDE.

Lørdag den 15. september 2007 kl. 21.00 blev den 42 årige grønlænder Søren Kornelius Aron Jørgen Jansen fra Nuuk, pludselig stukket i brystkassen på en parkeringsplads udfor Torstilsgårdsvej 88 i Tilst ved Århus. Gerningsmanden var en blot 14 årig dreng, som med en spids genstand, formentlig en kniv eller en skruetrækker, stak den 42 årige Søren Kornelius Aron Jørgen Jansen i brystet. Han faldt dybt bevidstløs om på asfalten, og blev i hast kørt på hospitalet i Århus, hvor lægerne i første omgang sagde, at hans tilstand var yderst kritisk men stabil. Fredag den 21. september 2007 døde Søren Kornelius Aron Jørgen Jansen af sine kvæstelser på hospitalet, uden at være kommet til bevidsthed efter overfaldet.
Kriminalpolitiet pågreb mandag den 17. september 2007 den 14 årige spinkle muhamedanske dreng, der blev betegnet som langt udenfor pædagogisk rækkevidde. Han blev overgivet til de sociale myndigheder, da han var under den kriminelle lavalder.
Drengen som i 2007 var mandsopdækket af socialpædagoger i døgndrift på en lukket institution på Sjælland, kostede de danske skatteborgere omkring 600.000 kr. om måneden.


PARKERINGSPLADSEN I TILST, HVOR SØREN KORNELIUS ARON JØRGEN JANSEN BLEV STUKKET NED AF EN 14 ÅRIG DRENG DEN 15. SEPTEMBER 2007.


EKSTRA BLADET - TORSDAG DEN 20. SEPTEMBER 2007.

Tirsdag aften den 18. september 2007 blev den 18 årige frisørelev Mette Marie Storm fundet bevidstløs og hårdt såret af skud i sin sorte BMW Cabriolet på Højskolevej i Sundbylille, en by mellem Slangerup og Frederikssund. En bilist standsede op da bilen holdt lidt underligt, og da han nærmede sig bilen, så han den bevidstløse 18 årige kvinde i bilen. Mette Marie Storm blev omgående overført til Hillerød Sygehus. Her konstaterede lægerne at hendes kvæstelser var så omfattende og alvorlige, at hun blev overført til Rigshospitalets Traumecenter i København. Her døde Mette Marie Storm natten til onsdag den 19. september 2007.
Kriminalpolitiet efterlyste Mette Marie Storm’s tidligere kæreste, den 22 årige libaneser Taher Hamade, som havde fast bopæl i Sverige. Taher Hamade blev af politiet betragtet som farlig og formentlig bevæbnet med en pistol. Kriminalpolitiet formodede, at der er tale om et jalousidrab.
Søndag den 23. september kl. 07.45 meldte Taher Hamade sig selv, da han dukkede op på politistationen i Frederikssund. Han blev fremstillet i retten i Lyngby søndag formiddag sigtet for drabet på sin ekskæreste Mette Marie Storm.
Taher Hamade erkendte under en afhøring i retten, at han havde skudt Mette Marie Storm fire gange med en pistol, heraf blev hun ramt af et skud i hovedet. Han ønskede ikke at udtale sig yderligere i retten. Taher Hamade skal nu mentalundersøges.
Onsdag den 2. april 2008 ved retten i Hillerød, blev Taher Hamade idømt 11 års fængsel for drabet på Mette Marie Storm.

                                            
METTE MARIE STORM - BLEV SKUDT OG DRÆBT AF TAHER HAMADE.

                                                      
TAHER HAMADE SKØD OG DRÆBTE EKSKÆRESTEN METTE MARIE STORM.


METTE MARIE STORM - HER SAMMEN MED TAHER HAMADE.

Tirsdag den 25. september 2007 kl. 17.30 blev den 24 årige iranske kvinde Nourafrouz Mourssa overfaldet og stukket ihjel, med en urtekniv udfor Vejlands Alle 113 på Amager. Kvinden havde boet sammen med den 27 årige iranske mand i Sverige, indtil hun omkring den 1. august 2007 blev skilt og rejste tilbage til Danmark, hvor hun boede hos sin kusine. Den 27 årige iranske mand besluttede sig for at dræbe sin eks-kæreste. Han fløj til Danmark mandag eller tirsdag, hvor han ankom til Hotel Kong Frederik i København. Han opsøgte sin eks-kæreste på gaden og stak hende i halsen med en urtekniv. Nourafrouz Mourssa blev i hast kørt til Rigshospitalet, hvor hun blev erklæret for død kl. 18.02. Eksmanden stak sig selv i maven med kniven efter ugerningen. Han blev derefter kørt til Rigshospitalet, hvor han blev opereret og meldes udenfor livsfare. Den 27 årige iranske mand blev anholdt in absentia, sigtet for drabet på sin 24 årige eks-kæreste.
Han erkendte senere under et retsmøde drabet på Nourafrouz Mourssa.
Onsdag den 6. august 2008 ved retten i Københavns Byret, blev den nu 28 årige iranske mand kendt skyldig i drabet på Nourafrouz Mourssa.
En erklæring fra Retslægerådet viste dog, at manden var sindssyg i gerningsøjeblikket.
Han undgik derfor fængselsstraf, men blev idømt til anbringelse på et Psykiatrisk Hospital.
Desuden blev han idømt udvisning af Danmark for bestandig, når han engang bliver løsladt.


DEN 27 ÅRIGE IRAKER SOM MYRDEDE NOURAFROUZ MOURSSA.

Tirsdag den 2. oktober 2007, blev den 53 årige Ditlev Feldinger fundet død i sit hjem på Langgade 4A i Gedser. Han blev fundet liggende nøgen midt på stuegulvet. Politiet fandt dengang ikke dødsfaldet mistænkeligt og embedslægen erklærede, at det var et naturligt dødsfald.
Mandag den 1. december 2008 blev den 52 årige Kirsten Duckert anholdt, efter hun stak sin 66 årige samlever Bent Laursen flere gange med en kniv i parrets hjem på Tranevej i Næstved.
Han overlevede heldigvis overfaldet. Den 52 årige Kirsten Duckert blev i et grundlovsforhør varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøget på sin 66 årige samlever Bent Laursen.
Rygter om flere uforklarlige dødsfald i Kirsten Duckert’s nærmeste omgangskreds, fik dog politiet til at efterforske kvindens fortid. Hendes tidligere svigermor blev fundet død marts 2006, mens hun boede sammen med kvinden og hendes daværende mand.
Kirsten Duckert daværende mand O. Duckert blev fundet livløs i sin seng den 18. maj 2006.
Både svigermoderens og mandens død blev dengang betragtet som naturlige dødsfald.
Mandag den 23. marts 2009, blev Kirsten Duckert sigtet for drabet på 53 årige Ditlev Feldinger, som blev fundet død i sit hjem den 2. oktober 2007. Ifølge sigtelsen skulle hun have dræbt manden med morfin og muligvis andre giftstoffer.
Desuden mistænkte kriminalpolitiet den nu 53 årige Kirsten Duckert for giftmord på både sin svigermor og daværende mand, men da de var blevet kremeret efter deres død, kunne det ikke bevises, at de blev forgiftet af Kirsten Duckert. Desuden var de heller ikke blevet obduceret.
Fredag den 7. maj 2010 ved byretten i Næstved, blev den nu 54 årige Kirsten Duckert idømt 7 års fængsel for drabsforsøget på Bent Laursen. Hun blev ikke dømt for de andre sigtelser om giftdrab.

                              
EKSTRA BLADET - TIRSDAG 24. MARTS 2009.              KIRSTEN DUCKERT.

Søndag den 7. oktober 2007 blev et halvt barnelig af en nyfødt pige fundet i et læs muldjord af en ung kvinde og hendes mand. De havde fredag den 5. oktober 2007 fået leveret et læs muldjord, til en nyanlagt grund på en stille villavej i Storvorde øst for Ålborg. Her fandt manden underkroppen
af en nyfødt pige, mens hele overkroppen og hovedet manglede. Kvinden og hendes mand ledte febrilsk efter resten af liget inden de gik til politiet. Først mandag den 8. oktober 2007 offentliggjorde politiet fundet af barneliget. Forinden var haven blevet gennemgravet og eftersøgt
af politihunde, men man fandt ikke resten af barneliget. Muldjorden stammede fra en grusgrav på Kærgårdsvej i Klarup ved Ålborg. Tirsdag den 9. oktober 2007 blev eftersøgningen udvidet til grusgraven, som også blev gennemgravet. Men heller ikke her blev der fundet nogle rester fra barneliget. Retsmedicinerne konstaterede, at barneliget højst havde ligget en uges tid i jorden, inden det blev fundet i muldjorden. Vognmanden som havde hentet muldjorden, havde heller ikke bemærket noget mistænkeligt ved grusgraven. Onsdag den 10. oktober 2007 blev muldjorden i haven i Storvorde gennemgravet påny, uden at finde resten af barneliget.
Tirsdag den 13. november 2007 lykkedes det for kriminalpolitiet via DNA-prøver, at finde moderen til det nyfødte barnelig. Det var en 33 årig kvinde som sidst i september 2007 havde født den lille pige og efterladt barnet i grusgraven. Hun blev anholdt af politiet og sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Kvinden blev efter en afhøring løsladt. Hun modtog derefter psykologhjælp.
Den 30. november 2007 nægtede den 33 årige kvinde stadig at hun havde dræbt sit nyfødte barn, idet hun sagde barnet var dødt ved fødslen, hvorefter hun lagde barnet nær grusgraven.
Retsmedicinerne mente efter grundige undersøgelser af underkroppen på den nyfødte pige og ved grusgraven, at vilde dyr formentlig havde spist overkroppen og hovedet af pigen, som blev født den 25. september 2007.
Anklagemyndigheden droppede den 16. juli 2008, at opretholde drabssigtelsen imod kvinden, da man ikke kunne bevise hun havde dræbt barnet. Hun blev sigtet for usømmelig omgang med lig.
Kvinden forklarede, at barnet som hun fødte i det skjulte, var død ved fødslen. Hun lod det døde barn ligge i sin lejlighed i 4 dage, inden hun pakkede liget ind ind i et tæppe, og lagde det i en skov ved Lillevorde den 29. september 2007.
Mandag den 22. september 2008, blev kvinden idømt 30 dages betinget fængsel.

Mandag den 8. oktober 2007 kort før klokken 21.00, blev den 65 årige brugtvognsforhandler Freddie Olin Pedersen og hans 63 årige hustru brutalt overfaldet af tre unge røvere, i deres private hjem på Råbrovej 32 i Smørum. De blev begge bagbundet og fik gaffatape for munden. Kvinden blev ført ind i et aflukket rum i huset, hvor hun blev tvunget til at udlevere nøglen til pengeskabet. Røverne gennemsøgte huset for værdier og slog Freddie Olin Pedersen i hovedet med en baseballkølle, inden de tømte pengeskabet i huset og stak af i kvindens bil. Det lykkedes for hustruen at tilkalde hjælp, men hun fandt sin mand Freddie Olin Pedersen død i husets entre. Retsmedicinerne konstaterede, at han var blevet kvalt, da gaffatapen forhindrede ham i at trække vejret ordentligt. Kriminalpolitiet efterforskede drabet på Freddie Olin Pedersen, og jagtede de tre drabsmænd over hele Danmark.
Onsdag den 7. november 2007 blev en 22 årig mand fra Ballerup anholdt i Esbjerg, sigtet for rovmordet på Freddie Olin Pedersen. Han blev fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Hillerød torsdag den 8. november 2007. Han nægtede sig skyldig i alle anklager.
I perioden fra november 2007 til marts 2008, blev yderligere 4 mænd fra Ballerup anholdt og varetægtsfængslet, sigtet for drabet på Freddie Olin Pedersen.
Fredag den 16. maj 2008 valgte Statsadvokaten for Sjælland dog, at løslade alle fem mænd,
da der ikke var beviser nok til en egentlig tiltale for drabet.
Drabssagen om mordet på Freddie Olin Pedersen er fortsat uopklaret.


FREDDIE OLIN PEDERSEN - BLEV MYRDET UNDER ET RØVERI - 8. OKTOBER 2007.


Tirsdag den 9. oktober 2007 faldt den 30 årige Samira Sleimann ud over rækværket, fra en 4. sals lejlighed på Gudrunsvej i Gellerup-planen ved Århus. Der var 12 meter ned, og Samira Sleimann var dræbt på stedet, da hun ramte fortovet. Samira Sleimann var tilsyneladende på desperat flugt fra sin voldelige 32 årige mand oppe i lejligheden, og valgte formentligt at springe ud over rækværket, i et forsøg på at undslippe manden. Ægtemanden forsvandt derefter fra lejligheden og forsøgte ikke at se, hvad der var sket med hans hustru nede på jorden.
Manden blev tidligt onsdag morgen den 10. oktober 2007 anholdt af politiet. Han blev sigtet for drabet på sin hustru Samira Sleimann, da politiet mente han havde tvunget kvinden til, at springe de 12 meter i døden. Manden nægtede sig skyldig, men blev varetægtsfængslet.
Torsdag den 28. februar 2008 erkendte den 32 årige mand, at han havde smidt sin 30 årige hustru ud over rækværket fra altanen på 4. sal, hvorefter hun faldt 12 meter i døden.
Motivet var ifølge manden, at hun havde hånet ham efter de havde haft sex.
Mandag den 8. december 2008 ved retten i Århus, blev manden idømt en behandlingsdom på ubestemt tid, til anbringelse på et Psykiatrisk Hospital.

Lørdag den 13. oktover 2007 kl. 14.30 fandt to piger en 22 årig Litauisk mand, på Fogense Strand vest for Bogense. Manden lå i vandet 30 meter fra strandkanten, og umiddelbart tydede det på, at han var druknet. Men efter retsmedicinske undersøgelser af liget mente kriminalpolitiet, at det muligvis var et drab. Kriminalpolitiet anholdt den 16. oktober 2007 en 24 årig Litauisk mand, som blev sigtet for drab. Han nægtede sig skyldig.
Manden sad varetægtsfængslet i 6 måneder, mens kriminalpolitiet efterforskede sagen.
Ved landsretten i marts 2008 blev den nu 25 årige Litauer løsladt.
Fredag den 9. maj 2008 besluttede anklagemyndigheden, at droppe sigtelsen imod manden.
Drabssagen om mordet på den 22 årige Litauiske mand er fortsat uopklaret.

Søndag den 14. oktober 2007, blev den 47 årige Ulf Andreasen brutalt overfaldet, mens han stod ved et busstoppested på hjørnet af Rudersdalsvej og Rudershøj i Holte. Han blev stukket fem gange i maven og brystet med en kniv. Heraf trængte det ene knivstik igennem brystkasse og ramte hjertet opå ofret. Det lykkedes dog  for Ulf Andreasen, at vakle hen til til en ældre kvindes hoveddør kl. 14.45, hvor han kun nåede at sige “ring 112”, inden han faldt bevidstløs om.
Kvinden alarmerede politi og ambulance, hvorefter Ulf Andreasen blev overført til behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København. Her døde han imidlertid af sine kvæstelser, mandag eftermiddag den 15. oktober 2007.
Politiet havde tidligere samme dag anholdt den 26 årige Michael Clausen, som var blevet sigtet for drabsforsøg. Michael Clausen fortalte under en afhøring til politiet, at et skænderi om en ridse som Ulf Andreasen havde påført hans bil, udviklede sig til knivdrabet.
Tirsdag den 16. oktober 2007 blev sigtelsen imod Michael Clausen, ændret fra drabsforsøg til manddrab. Samme dag blev hans 35 årige kæreste fremstillet i et grundlovsforhør, hvor hun blev sigtet for medvirken til drabet på den 47 årige Ulf Andreasen fra Holte.
Fredag den 4. juli 2008 ved et nævningeting i Østre Landsret, blev den nu 27 årige Michael Clausen idømt 12 års fængsel for drabet på Ulf Andreasen. Han ankede omgående dommen.
Torsdag den 18. december 2008 ved Østre Landsret i København, blev dommen på 12 års fængsel stadfæstet.

                                                          
HENRIK LITSKE BLEV FUNDET DRÆBT VED SIDEN AF SIN BIL PÅ JAMAICA.

Onsdag den 24. oktober 2007 om morgenen, blev den 49 årige dansker Henrik Litske fundet dræbt ved siden af sin bil på Jamaica, og bilen lå halvt dækket af vand i en grøft. Liget af Henrik Litske blev fundet af lokale sukkerrørsarbejdere på vej til arbejde, som omgående kontaktede politiet. Kriminalpolitiet på Jamaica efterforskede drabet og konstaterede, at Henrik Litske var blevet slået utallige gange i baghovedet, formentlig med et jernrør. Danskeren Henrik Litske havde boet de sidste 19 år i Irland, og rejste en gang om året til Jamaica på ferie. Kriminalpolitiet eftersøgte en lokal kvinde, som formentlig havde været med i bilen, da drabet på Henrik Litske fandt sted.
Onsdag den 7. november 2007 anholdt og varetægtsfængslede politiet på Jamaica to mænd, på henholdsvis 25 og 35 år. Det var den 25 årige Pattel Williams og den 35 årige Howard Dixon, som begge blev sigtet for drabet på Henrik Litske.
Politiet på Jamaica formodede, at motivet til drabet var uenighed om en jordhandel.

                  
RASMUS POPENDA - BEGIK ET UFATTELIGT BESTIALSK ROVMORD, DA HAN DEN 27. OKTOBER 2007 MYRDEDE HENRIK BJERREMAND KRISTENSEN.

Lørdag den 27. oktober 2007 kort før kl. 06.00 blev den 48 årige Henrik Bjerremand Kristensen
( 23. september 1959 - 27. oktober 2007 ) fundet dræbt på en parkeringsplads, tæt ved billetlugen til Ålborg Stadion. Han var blevet gennembanket af en ukende gerningsmand og havde fået knust kraniet med et stumpt instrument, hvorved en umiddelbar identifikation var udelukket. Kriminalpolitiet formodede, at han også var blevet skudt, men retsmedicinerne i Århus kunne efter en obduktion lørdag aften afvise dette.
Henrik Bjerremand Kristensen havde været til fest på Ålborg Stadion fredag aften den 26. oktober 2007, og kort før midnat natten til lørdag fulgtes han med en kammerat ind til byen. Senere på natten fulgtes de hjemad indtil Jomfru Anes Gade, hvor de gik hvert til sit omkring kl. 03.30-04.00.
Kriminalpolitiet formodede, at Henrik Bjerremand Kristensen var taget tilbage til Ålborg Stadion for at hente sin cykel. Kriminalpolitiet var ikke i tvivl om, at Henrik Bjerremand Kristensen var blevet udsat for et rovmord, idet hans tegnebog lørdag eftermiddag blev fundet tømt for penge i en have tæt på gerningsstedet. Kriminalpolitiet efterlyste lørdag 2 mænd, som nogle vidner havde set løbe fra stedet, kort før Henrik Bjerremand Kristensen blev fundet dræbt.
Søndag eftermiddag den 28. oktober 2007 blev den 15 årige Rasmus Popenda og en 23 årig mand anholdt, sigtet for det bestialske rovmord på Henrik Bjerremand Kristensen.
Mandag den 29. oktober 2007 blev den 23 årige mand løsladt efter et grundlovsforhør, men var stadig sigtet i drabssagen. Den 15 årige Rasmus Popenda blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for det bestialske rovmord på Henrik Bjerremand Kristensen.
Samtidig blev det besluttet, at den 15 årige Rasmus Popenda skulle mentalundersøges.
Fredag den 2. november 2007 oplyste vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands politi, at man havde fundet videooptagelser på Rasmus Popenda’s mobiltelefon, der viste den døde Henrik Bjerremand Kristensen. Den 15 årige drabsmand Rasmus Popenda, havde koldt og kynisk taget sig tid til, at slæbe liget af Henrik Bjerremand Kristensen 8 meter hen til en gadelampe, hvorefter han filmede sit offer med mobiltelefonen, formentlig som et trofæ. Rasmus Popenda  flygtede først fra stedet, da han kunne høre der var udrydningskøretøjer på vej til stedet.
Han havde også sendt denne modbydelige videooptagelse af drabet, videre til en kammerat. Kriminalpolitiet beslaglagde derfor omgående kammeratens mobiltelefon.
Lørdag den 3. november 2007 kl. 13.00 blev Henrik Bjerremand Kristensen bisat fra Sdr. Tranders Kirke ved Ålborg.
Onsdag den 6. august 2008 ved retten i Aalborg, erkendte den nu 16 årige Rasmus Popenda vold med døden til følge, da han var ansvarlig for det bestialske og fuldstændig meningsløse overfald på Henrik Bjerremand Kristensen. Det kom frem i retten, at Rasmus Popenda havde sparket Henrik Bjerremand Kristensen 12-15 gange i hovedet, trampet ham på brystkassen, inden han til sidst hoppede flere gange ovenpå kraniet af sit offer, hvorved Henrik Bjerremand Kristensen’s ansigt blev knust til ukendelighed. Rasmus Popenda sagde til sidst i retten, at han var forfærdelig ked af hvad han havde gjort, og ville gerne undskylde sin handling.
Fredag den 8. august 2008 ved Byretten i Aalborg, blev Rasmus Popenda blot idømt 4 års fængsel, for røveri og grov vold med døden til følge, da retten ikke mente han havde haft til hensigt, at dræbe Henrik Bjerremand Kristensen, idet han ikke brugte et våben til drabet.
Mandag den 11. august 2008 besluttede anklagemyndigheden at anke dommen på 4 års fængsel, til skærpelse ved Landsretten.
Torsdag den 23. oktober 2008 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev dommen skærpet fra grov vold med døden til følge, til manddrab. Rasmus Popenda blev af et enigt nævningeting idømt 7 års fængsel, for det bestialske og helt meningsløse drab på Henrik Bjerremand Kristensen.
Desuden blev han dømt til at betale 100.000 kr. i erstatning til ofrets datter.

                    
HENRIK BJERREMAND KRISTENSEN - BLEV UDSAT FOR ET UFATTELIGT BESTIALSK ROVMORD LØRDAG MORGEN DEN 27. OKTOBER 2007.

Onsdag den 31. oktober 2007 kørte den 26 årige Martin Nielsen i en stjålen Seat Altea.
Martin Nielsen var påvirket af både narko, piller og alkohol, da han med 118 kilometer i timen, kørte over for rødt lys i krydset Viby Ringvej og Silkeborgvej i Århus. I krydset ramte han to elever fra en knallertskole. Den 15 årige Mark Hansen blev dræbt på stedet, da han blev torpederet af Martin Nielsen.
Tirsdag den 25. november 2008 ved retten i Århus, blev Martin Nielsen idømt 3 år og 5 måneders fængsel for uagtsomt manddrab, da han under skærpede omstændigheder påkørte og dræbte Mark Hansen, der kørte frem i krydset for grønt lys på en knallert.
Desuden blev han dømt til at betale 160.000 kr. til Mark Hansen’s forældre.
Den samlede dom til Martin Nielsen blev dog på 4 år og 3 måneders fængsel, da han havde en reststraf på 10 måneders fængsel, tilgode for tidligere domme.


Onsdag morgen den 14. november 2007 var to biltyve igang med at stjæle en bil, som stod parkeret på Brødregårdsvej 28 i Brønsholm ved Kokkedal. Den 28 årige Rene Vinberg Jensen som boede i huset, gik udenfor og råbte ad tyvene. Det fik dem imidlertid til at gå amok, idet den ene biltyv gik hen til Rene Vinberg Jensen og slog ham i hovedet, hvorefter han blev presset indenfor i rækkehuset. Tyven låste ham inde på toilettet, mens den anden biltyv gik ovenpå 1. sal i rækkehuset. Her blev hans 25 årige hustru Janni Westh Bendtsen udsat for stump vold i hovedet, hvorefter hun kort efter afgik ved døden af sine kvæstelser. Senere onsdag den 14. november 2007 kl. 06.35 lykkedes det for Rene Vinberg Jensen, at alarmere politiet, som hurtigt ankom til gerningsstedet. Det var ihvertfald den historie, som Rene Vinberg Jensen fortalte til politiet.
Kriminalpolitiet eftersøgte derfor omgående de to udenlandske mænd, som man mente havde begået drabet på den 25 årige Janni Westh Bendtsen i rækkehuset.
Men ingen beboere i rækkehuskvarteret på Brødregårdsvej i Kokkedal havde set eller hørt de to mænd, som Rene Vinberg Jensen ellers påstod havde dræbt hans hustru.
Efter en udmelding fra retsmedicinerne torsdag den 15. november 2007 kl. 16.00, viste det sig at Janni Westh Bendtsen var blevet kvalt. Derfor rettede kriminalpolitiet deres øjne imod Rene Vinberg Jensen, idet hans forklaring på mange punkter ikke passede med tingene, der var sket på gerningsstedet. Herefter blev Rene Vinberg Jensen anholdt, og sigtet for drabet på sin hustru Janni Westh Bendtsen.
Fredag den 16. november 2007 ved retten i Helsingør, erkendte Rene Vinberg Jensen, at han havde kvalt sin hustru Janni Westh Bendtsen. Men han kunne ikke forklare kriminalpolitiet hvorfor han havde gjort det.
Fredag den 23. november 2007 klokken 11.00, blev Janni Westh Bendtsen bisat fra Rønne Kapel på Bornholm.
Torsdag den 26. juni 2008 ved en tilståelsessag i retten i Helsingør, blev den nu 29 årige Rene Vinberg Jensen idømt 10 års fængsel for drabet på sin hustru Janni Westh Bendtsen.

                                                  
RENE VINBERG JENSEN - KVALTE SIN 25 ÅRIGE HUSTRU JANNI WESTH BENDTSEN - I PARRETS RÆKKEHUS PÅ BRØDREGÅRDSVEJ 28 I KOKKEDAL.

                                                    
RENE VINBERG JENSEN.                                                   JANNI WESTH BENDTSEN.

Fredag den 23. november 2007 kl. 10.15, gik den 46 årige Jørn Bundgaard Pedersen, som var bevæbnet med en pistol, ind i lokalerne hos SKAT-afdelingens kontorer på Tagensvej 135 på Nørrebro i København. Han trak et nummer og stillede sig op i køen ligesom alle andre. Jørn Bundgaard Pedersen ventede stille og roligt til det hans tur, men pludselig råbte han inde på kontoret til den kvindelige medarbejder “Giv mig en lejlighed”. Da kvinden afviste Jørn Bundgaard Pedersen’s ønske, blev hun truet med pistolen inde på kontoret.
Den 57 årige sikkerhedsvagt Benny Nielsen fra Dansikring forsøgte at gribe ind, men blev ramt af et enkelt skud i hovedet på klods hold. Sikkerhedsvagten Benny Nielsen var dræbt på stedet. Det lykkedes for kvinden på kontoret og flere andre ansatte, at flygte via bagdøren og vinduerne, væk fra drabsmanden. Gerningsmanden Jørn Bundgaard Pedersen satte sig derefter roligt ned og ventede på, at politiet ankom. Herefter blev Jørn Bundgaard Pedersen uden nogen form for dramatik afvæbnet af og anholdt af politiet, hvorefter han blev sigtet for drabet på den 57 årige sikkerhedsvagt Benny Nielsen.
Lørdag den 24. november 2007 kl. 10.00 ved et grundlovsforhør i Københavns Dommervagt, blev Jørn Bundgaard Pedersen varetægtsfængslet i 26 dage.
Samtidig blev det besluttet at han skulle mentalundersøges. Jørn Bundgaard Pedersen erkendte sig skyldig i drabet på Benny Nielsen, men ønskede ikke at udtale sig yderligere i retten.
Jørn Bundgaard Pedersen havde desuden skudt sin hund i sin lejlighed, inden han gik over i lokalerne på Tagensvej, hvor han skød og dræbte Benny Nielsen.
Onsdag den 21. januar 2009 ved et nævningeting i Københavns Byret, blev den nu 47 årige Jørn Bundgaard Pedersen idømt 14 års fængsel for drabet på Benny Nielsen.

Mandag den 26. november 2007 ringede et vidne, den 44 årige Nino Chieu, fire gange til Vestegnens Politi , da han havde hørt kvindeskrig og et bump fra naboens kolonihavehus.
I stedet for politiet omgående rykkede ud til gerningsstedet, bad den vagthavende blot vidnet selv om, at gå ind og se hvad der var sket. Derfor kunne en 60 årig mand i bil, uhindret forlade stedet sammen med den 53 årige Pia Rønnei. Kvinden var blevet tvunget med ind i bilen, da den 60 årige mand havde medbragt et oversavet jagtgevær. Manden kørte fra stedet og fortsatte med 150 kilometer i timen i nødsporet på Amagermotorvejen, hvor han ved frakørsel 22 kørte frontalt ind i en vejbro. Der var ingen bremsespor eller undvigespor på ulykkesstedet. Vidner på stedet kunne da også fortælle, at den 60 årige mand med vilje kørte direkte ind i vejbroen. Manden blev dræbt ved den voldsomme påkørsel af vejbroen, og tog den 53 årige Pia Rønnei med sig i døden.
Kvinden havde tidligere haft et forhold til den 60 årige mand, som igennem et stykke tid havde forfulgt Pia Rønnei, inden han besluttede sig til den vanvittige handling på motorvejen.
Politiet på Vestegnen beklagede senere overfor nyhederne i TV, at man ikke havde rykket ud til kolonihavehuset, hvor Pia Rønnei blev tvunget ind i en bil og senere trafikdræbt imod en vejbro på Amagermotorvejen.

                        
PIA RØNNEI BLEV TVUNGET IND I EN BIL AF EN 60 ÅRIG MAND, SOM MED 150 KILOMETER I TIMEN TORPEDEREDE EN VEJBRO PÅ AMAGERMOTORVEJEN.

Tirsdag den 27. november 2007 kl. 08.15, blev den 46 årige Grethe Petersen fundet myrdet i et rækkehus i Revlingens Kvarter i Gullestrup nær Herning. Natten til tirsdag kom hun op og skændes med sin kæreste, den 42 årige Allan Hansen i rækkehuset. Han tog derefter en boltpistol og skød deres hund, en labrador retriever, direkte i panden. Hunden var død på stedet. Allan Hansen rettede derefter boltpistolen imod Grethe Petersen, og skød hende i panden over det ene øje. Bagefter forsøgte han at slette sporene ved at sætte ild på huset. Grethe Petersen var stadig i live efter skuddet i panden, men hun døde efterfølgende af røgforgiftning.
Den 42 årige Allan Hansen havde efter ildpåsættelsen henvendt sig til en beboer i Sunds. Allan Hansen fortalte beboeren, at både han og Grethe Petersen var blevet overfaldet af nogle hætteklædte mænd, som havde dræbt Grethe Petersen. Beboeren ringede omgående til politiet. Kriminalpolitiet ankom omgående til rækkehuset, hvor Grethe Petersen lå myrdet i det sodsværtede rækkehus. Den 42 årige Allan Hansen blev kort efter anholdt, sigtet for drabet på Grethe Petersen og ildpåsættelse af rækkehuset.  Han nægtede sig skyldig i alle anklager ved grundlovsforhøret i retten. Dommeren varetægtsfængslede den 42 årige Allan Hansen i 4 uger.
Onsdag den 26. november 2008 ved et nævningeting i retten i Herning, blev Allan Hansen idømt 11 års fængsel for drabet på Grethe Petersen.
Han ankede på stedet dommens længde til Vestre Landsret.
Torsdag den 7. maj 2009 ved et nævningeting i Vestre Landsret i Viborg, blev dommen skærpet til 12 års fængsel for det bestialske drab på Grethe Pedersen.

Lørdag den 1. december 2007 kort efter kl. 18.00, begik den 30 årige Gitte Monica Jensen en dybt tragisk handling, da hun myrdede sine to sønner på 4 år og 10 år. Hun boede alene med børnene, og drabet skete i Gitte Monica Jensen’s lejlighed i Engparken i Frederikshavn. Klokken 18.13 ringede Gitte Monica Jensen til politiet og fortalte, at hun havde dræbt sine to børn, hvorefter hun ville tage sit eget liv. Da politiet kort tid efter ankom til huset, fandt man Gitte Monica Jensen livløs og børnene lå dræbt i huset. De var blevet kvalt af deres mor med en pude presset over ansigtet, før hun forsøgte at begå selvmord.
Gitte Monica Jensen blev overført til Rigshospitalet i København, hvor hun blev indlagt.
Hun blev søndag den 2. december 2007 kl. 16.00 varetægtsfængslet in absentia, ved et grundlovsforhør i Frederikshavn indtil den 28. december 2007, sigtet på drabet på sine to drenge. Ved en mentalerklæring fra lægerne blev hun erklæret ikke sindssyg.
Onsdag den 11. juni 2008 ved retten i Frederikshavn, blev den 30 årige Gitte Monica Jensen ved en tilståelsessag, idømt 14 års fængsel for drabet på sine to sønner, den 10 årige Jacob og den 4 årige Anders. Hun ankede dommen til Landsretten.
Mandag den 20. oktober 2008, stadfæstede Vestre Landsret i Aalborg dommen på 14 års fængsel til den nu 31 årige Gitte Monica Jensen.

                                                        
ANDERS JENSEN - BLEV 4 ÅR.                                                 GITTE MONICA JENSEN

Mandag den 3. december 2007 kl. 10.45, fandt politiet liget af en 33 årig psykisk udviklingshæmmet mand, i en lejlighed på Skovhøjvej 1 i Hasselager, der var et bofællesskab for psykisk udviklings- hæmmede. Den 33 årige mand fra Århus havde skader fra stump vold, som havde medført døden. Han var formentlig blevet tævet ihjel natten til mandag den 3. december 2007. Kriminalpolitiet anholdt efter vidneafhøringer en 22 årig psykisk udviklingshæmmet mand, som blev sigtet for vold med døden til følge. Manden boede i et bofællesskab i Viby.
Han vil blive fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag den 4. december 2007.

Onsdag den 12. december 2007 kort før midnat, affyrede ukendte gerningsmænd  9-10 skud imod en sort Audi, som holdt stille i Mimersgade på Nørrebro i København. Det var en 9 mm Glock-pistol, som blev brugt til skuddramaet. I bilen sad der fem personer af anden etnisk baggrund. Den 21 årige Osman Arif Hussain, som sad på passagersædet ved siden af chaufføren, blev ramt af skud i hovedet, mens en anden mandt blev ramt af to skud i maven og brystet. De blev begge kørt til Rigshospitalet af chaufføren i bilen, hvorefter de blev overført til Rigshospitalets Traumecenter.
Kort efter midnat døde den 21 årige Osman Arif Hussain af sine alvorlige kvæstelser i hovedet. Den anden mand blev torsdag den 13. december 2007 meldt udenfor livsfare.
Lørdag den 15. december 2007, blev en 20 årige Como Cawres Ozcan anholdt og fremstillet i dommervagten i København. Han blev varetægtsfængslet i 26 dage, sigtet for drabet på Osman Arif Hussain.Han nægtede sig skyldig. Senere på dagen lørdag den 15. december 2007, meldte en 27 årig eftersøgt mand sig selv, da han sammen med en advokat mødte op på Station 3 på Bellahøj.
Den 27 årige Abdotalib El Bariaki blev fremstillet i grundlovsforhør søndag den 16. december 2007, sigtet for drab eller medvirken til drab på Osman Arif Hussain.
Torsdag den 18. december 2008 i Københavns Byret, blev den nu 22 årige Como Cawres Ozcan idømt 16 års fængsel for drabet på Osman Arif Hussain.
Samtidig blev den 28 årige Abdotalib El Bariaki idømt 8 års fængsel, for medvirken til drab.


Fredag den 14. december 2007 om formiddagen, blev den 46 årige handicappede Erik Hallas fundet død i sin sofa, i lejligheden på Ulvevej i Esbjerg. Kriminalpolitiets teknikere konstaterede, at han var blevet myrdet med et enkelt knivstik i maven. Den 48 årige Torben Jensen som var utrolig nysgerrig ved politiafspærringerne og efterforskningen, blev anholdt og sigtet for drabet på den 46 årige Erik Hallas. Lørdag den 15. december 2007 blev den 48 årige Torben Jensen fremstillet i et grundlovsforhør, hvorefter han blev varetægtsfængslet i fire uger. Han nægtede sig skyldig i drab, men erkendte sig skyldig i vold mod den 46 årige Erik Hallas.
Fredag den 12. september 2008 i et nævningeting ved retten i Esbjerg, blev den nu 49 årige Torben Jensen idømt 12 års fængsel for drabet på Erik Hallas. Han ankede dommen til Landsretten.
Onsdag den 14. januar 2009 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev dommen på 12 års fængsel stadfæstet.


B.T. - TORSDAG DEN 27. DECEMBER 2007.

Fredag den 28. december 2007 gik en 19 årig psykisk syg mand amok på bostedet Sølund ved Skanderborg, et sted for fysisk og psykisk syge mennesker. Den 19 årige mand der var psykisk syg af skizofreni og krigstraumer, blev meget voldsom og skulle passiviseres af to medarbejdere på bostedet. Den 39 årige G4 Securitas-vagt Morten Stovgaard ( 8. september 1968 - 28. december 2007 ) forsøgte at holde den aggressive 19 årige mand fast, indtil en fastansat sygeplejerske kunne give manden en beroligende indsprøjtning. Desværre lykkedes det for den 19 årige mand at komme fri, hvorefter han sparkede Morten Stovgaard voldsomt i hovedet.
Kort efter blev Morten Stovgaard dårlig og lagde sig ned i en seng for at hvile sig lidt.
30 minutter senere tilså personalet Morten Stovgaard i sengen, hvor de fandt ham med fråde om munden, døende. De ringede omgående efter en ambulance, men det lykkedes ikke for lægerne at redde Morten Stovgaard’s liv. En obduktion viste, at Morten Stovgaard var død af en hjerne- blødning, som formentlig var kommet efter sparket i hovedet.
Morten Stovgaard blev begravet lørdag den 5. januar 2008 fra Mesinge Kirke.
Kriminalpolitiet afventede dog stadig det endelige svar fra retsmedicinerne, som med sikkerhed kunne afgøre hvad Morten Skovgaard døde af.

 

Oversigten
Tilbage Næste side