DRABSSAGER - 2005:

Der blev i 2005 begået 53 drab i Danmark, heraf er 3 drab uopklaret.

         ********************************************************************

Lørdag den 1. januar 2005 blev den 25 årige Kent Nygaard overfaldet på gaden i Randers, og stukket til døde af en 33 årig skizofren mand. To af hans kammerater blev også stukket med kniven og blev livsfarligt kvæstet men overlevede heldigvis. Den skizofrene mand blev anholdt, sigtet for to drabsforsøg og grov vold med døden til følge.
Ved retten i Randers den 16. august 2005 blev den 33 årige skizofrene mand idømt en forvaringsdom på et psykiatrisk Hospital.

         ********************************************************************

Søndag den 9. januar 2005, blev den 82 årige Hans Ejler Juncker udsat for et røverisk overfald i sit hjem på Jernaldervej i Århus Vest. En 20-25 årig mand med arabisk udseende, skubbede brutalt den ældre mand hårdt ned i gulvet, hvorefter han røvede ofrets pung med med 5.500 kr.
Torsdag den 13. januar 2005, fik Hans Ejler Juncker det pludselig meget dårligt og blev kørt på hospitalet, hvor han kort efter døde af en blødning i hjernen, som stammede fra det voldelige røveri i hjemmet fire dage tidligere.
Torsdag den 20. januar 2005, blev Hans Ejler Juncker begravet fra Skjoldhøj Kirke i Brabrand.

       ***********************************************************************

Søndag den 16. januar 2005 var et indisk ægtepar i deres hus i Glostrup oppe og skændes.
Den 46 årige mand var utilfreds med at hans 39 årige hustru arbejdede for meget. Mens parrets to sønner på 12 og 13 år hjælpeløs så på dramaet, løb faderen efter moderen ud i haven, hvor han dræbte hende med en kniv.
Kort efter blev den 46 årige mand anholdt, sigtet for knivdrabet på sin hustru.

         ********************************************************************

Mandag den 17. januar 2005, mødte to mænd op på Braineparken i Haderslev, hvor den 22 årige rumænske mand boede. De mente at den 22 årige Tihamer Santus. havde talt grimt om den enes hustru, og det skulle nu hævnes. Da de ville overfalde den 22 årige mand, skød og dræbte Tihamer Santus de to mænd med 17 skud fra sin Glock-pistol. De dræbte var den 16 årige Issam Al-Masri og den 24 årige Mustafa Assi. Tekniske og retsmedicinske undersøgelse viste, at Issam Al-Masri var ramt af 11 skud heraf 2 skud i hovedet, mens Mustafa Assi var ramt af 7 skud, heraf 3 skud i hovedet. Våbeneksperter afgjorde, at de to mænd var blevet skudt i hovedet mens de lå ned. Efter drabene flygtede Tihamer Santus i sin bil ned igennem Tyskland, hvor han blev standset i en fartkontrol i Sydtyskland. Han blev derefter anholdt af det tyske politi, som i februar 2005 udleverede den eftersøgte Tihamer Santus til dansk politi. Den 22 årige Tihamer Santus fra Rumænien, blev ved retten sigtet sigtet for dobbeltdrabet. Han påstod, at drabene på de to mænd var sket i selvforsvar.
Onsdag den 16. november 2005 startede retssagen for et nævningeting i Vestre Landsret i Kolding, hvor den nu 23 årige Tihamer Santus var tiltalt for drabet på Issam Al-Masri og Mustafa Assi.
Tihamer Santus var iført skudsikker vest i retslokalet i Vestre Landsret i Kolding.
Fredag den 18. november 2005 blev Tihamer Santus idømt 16 års fængsel for dobbeltdrabet på Issam Al-Masri og Mustafa Assi.


BRAINEPARKEN I HADERSLEV - HVOR TIHAMER SANTUS LIKVIDEREDE ISSAM AL-MASRI OG MUSTAFA ASSI - MED 17 SKUD FRA SIN GLOCK-PISTOL.

         ********************************************************************

Tirsdag den 1. februar 2005, blev den 55 årige Jan Martin Sørensen fundet død i sin lejlighed på P. Knudsensgade 116, i Københavns Sydvestkvarter af politiet. Han havde en skade i hovedet og politiets efterforskere sendte liget til en obduktion.
Retsmedicinerne konstaterede, at Jan Martin Sørensen var død af et kraniebrud foresaget af stump vold imod hovedet. Overfaldet var tilsyneladende ikke sket i lejligheden, men formentlig på et værtshus eller på gaden. Han var efter overfaldet taget hjem til sin lejlighed og havde lagt sig til at sove. Han vågnede aldrig op igen.
Jan Martin Sørensen var sidst blevet set i live søndag den 30. januar 2005, hvor han fik en advarsel af politiet på Hovedbanegården.
Kriminalpolitiet anholdt senere efter en bekendt, som blev sigtet for vold med døden til følge.


JAN MARTIN SØRENSEN - BLEV FUNDET DØD I SIN LEJLIGHED, EFTER HAN HAVDE VÆRET UDSAT FOR SÆRDELES GROV OG RÅ VOLD.

         ********************************************************************


DENNIS PEDERSEN - KNIV-DRÆBTE SIN EKS-KÆRESTE LOUISE OLSEN.


LOUISE OLSEN - BLEV BRUTALT DRÆBT AF KNIVSTIK FORAN SINE 2 SMÅ BØRN.

Søndag
13. februar 2005, blev den 30 årige Louise Olsen brutalt myrdet af sin kæreste og kokainmisbruger, den 37 årige Dennis Pedersen, i deres rækkehus i Svenstrup syd for Ålborg. Under et skænderi tog Dennis Pedersen en Rådvadbrødkniv, og stak med stor kraft Louise Olsen flere gange i tindingen, halsen og brystet. Han begik drabet mens børnene på 1 og 4 år var i huset. Efter drabet ringede han til politiet og blev kort efter anholdt, sigtet for drabet på Louise Olsen. Dennis Pedersen nægtede i retten, at det var han mening at dræbe Louise Olsen, men den brutalt bøjede brødkniv overbeviste nævningene om overlagt drab på sin tidligere kæreste Louise Olsen.
Onsdag den 23. november 2005 i Landsretten i Ålborg, blev Dennis Pedersen  idømt 10 års fængsel for det bestialske knivdrab på Louise Olsen.

                    
LOUISE OLSEN - BLEV MYRDET AF DENNIS PEDERSEN DEN 13. FEBRUAR 2005.

I 2009 begik Dennis Pedersen selvmord i sin fængselscelle, da han tog en overdosis piller.
Han blev fundet død af fængselspersonalet næste morgen.

         ********************************************************************

Tirsdag den 22. februar 2005, fortalte en 31 årig kvinde til sin 31 årige kæreste, at hun ville forlade ham. Det fik ham til i desperation at begå en fatal handling, da han i deres lejlighed i København druknede parrets 2 årige søn Bertram i badekarret. Efter drabet på sønnen gik han op i et højhus på Nørrebro, hvor han begik selvmord, da han sprang ud fra 11.sal.

         ********************************************************************

Torsdag den 3. marts 2005, blev en mand myrdet under et drukorgie i en lejlighed i Valby.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og anholdt flere af den afdødes bekendte, der blev sigtet for drab.

         ********************************************************************

Lørdag den 5. marts 2005, blev den 18 årige Finn Urenfeldt Jacobsen myrdet i sin ungdomsbolig i Stabelgården i Korsør. Det var to statsløse palistinensiske brødre, den 15 årige Elias Khalil El-Ghrayeb og den 17 årige Joe Khalil El-Ghrayeb, som overfaldt, slog, sparkede og trampede på Finn Urenfeldt Jacobsen i lejligheden. Mens han lå i en stor blodpøl på gulvet og rallede i sin dødskamp, skændede de to brødre ham ved at smide en bakke kattegrus i ansigtet på Finn Urenfeldt Jacobsen. Derefter forlod de ham døende i lejligheden, hvor Finn Urenfeldt Jacobsen blev fundet død af en beboer. Kriminalpolitiet ankom hurtigt til lejligheden, hvor de efterforskede det særdeles modbydelige og bestialske drab på Finn Urenfeldt Jacobsen. Brødrene var stadig i huset og havde blod på tøjet. Derfor var det en smal sag for kriminalpolitiet at anholde den 15 årige Elias Khalil El-Ghrayeb og den 17 årige Joe Khalil El-Ghrayeb for drabet på Finn Urenfeldt Jacobsen. De nægtede sig skyldige.
Ved en nævningedomstol i Østre Landsret mandag den 27. februar 2006, blev den nu 16 årige Elias Khalil El-Ghrayeb og den nu 18 årige Joe Khalil El-Ghrayeb, begge idømt 8 års fængsel for det særdeles modbydelige og bestialske drab på Finn Urenfeldt Jacobsen.
De blev desuden idømt udvisning af Danmark for bestandig efter afsoning af dommen. Den 18 årige Joe Khalil El-Ghrayeb blev ved retten erklæret sindsyg, og blev anbragt på et hospital for sindslidende, hvor han skal forblive indtil han kan udvises af Danmark.
De ankede begge to udvisningen af Danmark til Højesteret, som den 2. oktober 2006 ændrede dommen, så de alligevel kan blive i Danmark efter endt afsoning.


FINN URENFELDT JACOBSEN - BLEV TÆVET OG TRAMPET IHJEL DEN 5. MARTS 2005 AF DE TO PALISTINENSISKE BRØDRE ELIAS OG JOE KHALIL EL-GHRAYEB.

         ********************************************************************

Om aftenen fredag den 11. marts 2005, myrdede den 44 årige iraker Bassam Almeshaedame sin 5 årige datter Nadia og sin 9 årige søn Amir, i familiens rækkehus på Fjordholmen i Seden ved Odense, med en pistol. Han kom noget sovemiddel i børnenes mad og drikke. Da børnene sov, skød han dem begge to gange i hovedet på klods hold.
Efter drabet forsøgte Bassam Almeshaedame, at begå selvmord ved at indtage store mængder medicin og skyde sig selv, men det mislykkedes, og han faldt om i rækkehuset, hvor han først vågnede et døgn senere. Søndag den 13. marts 2005 ringede Bassam Almeshaedame til sin kone, der var taget til København, og sagde at han havde gjort noget grimt. Hustruen kontaktede omgående nogle af sine familiemedlemmer, som kørte til mandens hus i Seden. Foran huset opstod der en tumult, og et skud fra pistolen gik af. Det lykkedes for svigerinden og dennes kæreste at overmande ham og tilkalde politiet. Årsagen til drabene på børnene var tilsyneladende, at hustruen ville skilles, da hun havde fået en ny kæreste.
Torsdag den 17. marts 2005 kl. 13.00, blev Nadia og Amir bisat fra Sct. Albani Kirke.
Børnene blev stedt til hvile på Assistenskirkegården i Odense.
Torsdag den 24. august 2006 ved Byretten i Odense, blev Bassam Almeshaedame idømt 16 års fængsel for drabet på sine to børn Nadia og Amir.
Han blev anbragt på en lukket psykiatrisk afdeling.

     
NADIA BLEV 5 ÅR.                                                                             AMIR BLEV 9 ÅR.

         ********************************************************************

Søndag den 13. marts 2005, blev den 53 årige førtidspensionist Kjeld Kramme fundet myrdet på sin bopæl i Vrå ved Vendsyssel. Retsmedicinerne konstaterede, at manden var død af adskillige knivstik. Kriminalpolitiet efterforskede drabet på Kjeld Kramme og anholdt den 31 årige Jan Vestermark Kristensen.
Ved en tilståelsessag i retten, blev Jan Vestermark Kristensen idømt 12 års fængsel for drabet på Kjeld Kramme.

         ********************************************************************

Mandag den 14. marts 2005, blev den 42 årige Bente Jensen, som var lam i dele af kroppen og derved fuldstændig hjælpeløs, myrdet da hendes 23 årige stedsøn trak en plasticpose nedover hovedet på hende, hvorved hun blev kvalt. Drabet skete mens hun sad i sin kørestol. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og anholdt kort efter den 23 årige stedsøn, som blev sigtet for drab. Han forklarede under en afhøring, at han var irriteret over Bente Jensen meget tit hundsede med hans far. Stedsønnen nægtede dog, at han havde haft til hensigt at dræbe Bente Jensen.

         ********************************************************************


TOFT SØRENSENS VÆNGE - HVOR BIRTHE EMILIE HANSEN BLEV MYRDET.

Onsdag den 16. marts 2005 blev den 73 årige pensionist Birthe Emilie Hansen myrdet i sin lejlighed på Toft Sørensens Vænge 5 i Hvidovre, da hun fredeligt sad og strikkede. Gerningsmanden var den 24 årige Brian Eugen Stockholm Christensen, som uden varsel overfaldt Birthe Emilie Hansen og slog hende adskillige gang i hovedet med et stumpt instrument, indtil hun var død.
Mandag den 16. november 2005 erkendte Brian Eugen Stockholm Christensen under  afhøring i retten, at det var ham der udførte drabet på Birthe Emilie Hansen.
Samme dag mandag den 15. november 2005, blev Brian Eugen Stockholm Christensen idømt 12 års fængsel, for det bestialske drab på Birthe Emilie Hansen.

         ********************************************************************

                        
EKSTRA BLADET - LØRDAG 2. APRIL 2005.                    PASBILLEDE AF JAGUAR.

        
JARED HELLER OG JAGUAR.                            AHMED NUMAN ISAAC RADMA.

Fredag den 25. marts 2005, var den 41 årige taxachauffør Torben Vagn Knudsen på værtshus i Andys Bar i Gothersgade. Klokken 09.00 om morgenen den 25. marts 2005 gik han sammen med den 34 årige Jared Heller ( amerikaneren ) og den 27 årige sudaneser Ahmed Numan Isaac Rahma, kaldet Jaguar, med hjem til en stuelejlighed i Adelgade 63 i København. Her hyggede de sig med øl, smøger og kokain i store mængder. På et tidspunkt gik Torben Vagn Knudsen og Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) ud på badeværelset. Jared Heller ( amerikaneren ) lagde sig til at sove, men han vågnede ved et højt skrig fra badeværelset.
Jared Heller gik derud og så, at Torben Vagn Knudsen lå død i badekarret. Han var blevet myrdet af Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) med flere knivstik i halsen. Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) tvang derefter Jared Heller ( amerikaneren ) til at hjælpe med, at partere liget af Torben Vagn Knudsen. De brugte en fukssvans og savede liget i flere dele. Torsoen blev delt i to, hovedet blev delt fra kroppen, arme og ben blev skilt fra kroppen. Senere da det var blevet aften, lagde Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) og Jared Heller ligdelene af Torben Vagn Knudsen i poser, papkasser og i en kuffert. Den ene arm og begge ben, blev efterladt opad en palle ved en mandskabsvogn i Klerkegade udfor nr. 106.
Torsoen og hovedet af Torben Vagn Knudsen, blev smidt i en kælderskakt i en smal passage ved Adelgade 106, tæt på Klerkegade.
Lørdag formiddag den 26. marts 2005, fik nogle forbipasserende i Klerkegade øje på de to ben og en arm, hvorefter de omgående kontaktede kriminalpolitiet i København.
Mandag den 28. marts 2005 gik en mand, som luftede sin hund, igennem den smalle passage ved ejendommen i Adelgade 106, tæt på Klerkegade. Her snusede hunden ved kælderskaften, og manden gjorde det uhyggelige fund, idet han fandt en torso delt i to og et afskåret hoved.


EKSTRA BLADET - DEN 30. MARTS 2005.

Københavns kriminalpoliti efterforskede drabssagen, og onsdag den 30. marts 2005 lykkedes det at finde gerningsstedet, som var stuelejligheden i Adelgade 63. I denne lejlighed havde Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) boet i indtil mordet på Torben Vagn Knudsen. Jared Heller og Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) var som sunket i jorden.
Den 7. april 2005 efter næsten to uger på flugt meldte Jared Heller sig til kriminalpolitiet, hvorefter han blev anholdt sigtet for mordet på Torben Vagn Knudsen.
I november 2005, blev Jared Heller idømt 4 måneders fængsel for usømmelig omgang med lig. Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) var for længst flygtet ud af Danmark, formentlig kort efter mordet på Torben Vagn Knudsen. Han blev efterlyst af dansk politi, men han er stadig ikke blevet fundet i april 2011. Det formodes, at Ahmed Numan Isaac Rahma ( Jaguar ) måske befinder sig i Sudan eller Egypten.
Drabssagen om mordet på Torben Vagn Knudsen er fortsat uopklaret.


SE OG HØR - DEN 3. APRIL 2014.

      
EKSTRA BLADET - DEN 2. APRIL 2014.             B. T. - TORSDAG DEN 3. APRIL 2014.

         ********************************************************************

Torsdag den 7. april 2005 kl. 08.10 blev den 25 årige Ceyhan Kögcü dræbt af skud i opgangen til Glentevej 19 i Fredericia. Han var sammen med en 17 årig kamerat på vej ind i opgangen, da en bil kørte forbi og ukendte gerningsmænd affyrede en byge af skud imod de to mænd. Den 17 årige overlevede attentatet, mens Ceyhan Kögcü var dræbt på stedet.
Drabssagen om mordet på Ceyhan Kögcü er fortsat uopklaret.


CEYHAN KÖGCÜ - BLEV DRÆBT AF SKUD - TORSDAG DEN 7. APRIL 2005.

         ********************************************************************

Torsdag den 21. april 2005 løb 5 maskerede mænd ind på Christiania, hvor de begyndte at skyde vildt omkring sig på Pusher Street. Herved blev fem mænd hårdt såret af skud i maven, brystet og benene, mens den 26 årige Morten Holmberg, der blot gik til hånde iblandt pusherne på Christiania, blev dræbt af skud i ryggen.
Der blev affyret 35 skud i løbet af få sekunder, hvor gerningsmændene, der var maskerede andengenerations-indvandrere, brugte pistoler og maskinpistoler.
Kriminalpolitiet efterforskede drabet og mente, at det var et opgør om hashmarkedet.
Otte personer blev senere sigtet for at have deltaget i skyderiet på Christiania.
Det lykkedes aldrig for politiet at finde gerningsmændene, som skød og dræbte Morten Holmberg, der uheldigvis opholdt sig på Christiania, da attentatet fandt sted.
Drabssagen om mordet på Morten Holmberg er fortsat uopklaret.


MORTEN HOLMBERG - BLEV SKUDT OG DRÆBT DEN 21. APRIL 2005.

         ********************************************************************


JØRGEN HØJEN - BLEV MYRDET I SIN LEJLIGHED PÅ GURREVEJ.

Søndag den 24. april 2005 kl. 07.18, sparkede to mænd døren ind til lejligheden Gurrevej 51 i Hvidovre, hvor den 47 årige Jørgen Højen boede. Han blev stukket med en stor kniv i brystet og halsen, hvorefter de to gerningsmænd flygtede fra lejligheden. Jørgen Højen var blevet ramt af 20 knivstik. En tililende nabo så et glimt af gerningsmændede og han gik ind i lejligheden, hvor Jørgen Højen lå død i en stor blodpøl på sofaen. Vidnet ringede omgående til kriminalpolitiet, som ankom til lejligheden kort efter.
Året før den 16. juni 2004 var Jørgen Højen blevet anmeldt til politiet for at have onaneret på sin altan, imens to 11 årige piger havde leget på græsplænen nedenfor. Det satte flere rygter igang om at han var pædofil. Efter episoden fik Jørgen Højen flere trusler, og han opholdt sig en overgang hos sin mor, da han var bange for at opholde sig i lejligheden.
Gerningsmændene var den 30 årige David Dyring Schmidt fra Hvidovre og den 41 årige
Allan Hamann fra Jylland. David Dyring Schmidt erkendte drabet, mens Allan Hamann
fra Jylland nægtede sig skyldig i mordet på Jørgen Højen.
David Dyring Schmidt begik også et drab i juni 1997, da han som 22 årig, med et oversavet jagtgevær, opsøgte sin barndomsven Martinn Madsen Møller i dennes lejlighed på Vesterbro i København. David Dyring Schmidt ville blot fortælle, at han overtog kammeratens kæreste. Barndomsvennen Martinn Madsen Møller blev så ophidset over dette, at han hentede en kniv. Martinn Madsen Møller havde kniven i hånden, da han truede med at dræbe David Dyring Schmidt. Han gik derfor i panik og skød Martinn Madsen Møller to gange med det oversavede jagtgevær. I retten blev David Dyring Schmidt frikendt for drabet i juni 1997, da retten fandt at han havde handlet i nødværge.
Onsdag den 15. februar 2006 ved et nævningeting i Østre Landsret i København, blev David Dyring Schmidt idømt 16 års fængsel, mens Allan Hamann blev idømt 14 års fængsel for drabet på Jørgen Højen. De ankede begge straffens længde til Højesteret.
Fredag den 8. september 2006 ændrede Højesteret dommen til David Dyring Schmidt fra 16 år til 14 års fængsel for mordet på Jørgen Højen, mens Allan Hamann fik sin tidligere dom på 14 års fængsel stadfæstet af Højesteret, for medvirken til drabet på Jørgen Højen.


LIGET AF JØRGEN HØJEN FJERNES FRA LEJLIGHEDEN - DEN 24. APRIL 2005.

  Foto: 21. september 2008.
GURREVEJ 51 - I HVIDOVRE - HVOR JØRJEN HØJEN BLEV MYRDET.

         ********************************************************************

Søndag den 1. maj 2005 om eftermiddagen, blev den 8 årige Andrea overfaldet af en briard-hund i landsbyen Lihme vest for Skive, da hun ville klappe den på fortovet.
Hunden bed hende flere gange i halsen. Den 8 årige Andrea blev erklæret død af sine kvæstelser, da ambulancen ankom til stedet.
Hundens ejer valgte kort efter tragedien, at få sin hund aflivet.
Lørdag den 7. maj 2005 blev den 8 årige Andrea begravet i landsbykirken i Lihme.

                                      
8 ÅRIGE ANDREA - BLEV BIDT IHJEL AF EN BRIARD-HUND - DEN 1. MAJ 2005.

         ********************************************************************

Fredag den 13. maj 2005, blev den 38 årige Johnny Gail Christiansen fra Glostrup tævet ihjel efter en voldsom diskussion under et drukorgie. To mænd på 23 og 26 år blev anholdt sigtet for drab/vold med døden til følge.

         ********************************************************************

Torsdag den 19. maj 2005, blev en 43 årig mand, som var alkoholiker og misbruger, sparket på en legeplads ved Bispebjerg i København. Han døde tre dage senere af sine kvæstelser. Politiet efterforskede drabet og anholdt en 23 årig mand, som blev sigtet for vold med døden til følge.

         ********************************************************************

Fredag den 27. maj 2005 dræbte en 87 årig mand sin dødssyge hustru på plejecentret Sølund i København. Manden forklarede efterfølgende at det var et medlidenhedsdrab.

         ********************************************************************

Lørdag den 28. maj 2005 kl. 19.17, truede en gruppe unge mænd to dørmænd, da de blev presset igennem en smal passage ved natklubben Cafe Rust på Nørrebro i København. Den ene dørmand trak derefter en pistol og skød imod gruppen, hvorved han dræbte den 24 årige Ammar Hasan med to skud direkte i hjertet. Storebroderen den 30 årige Tumana Hasan blev lettere såret af er skud i låret men overlevede.
En 34 årig dørmand blev kort efter anholdt, sigtet for drab og drabsforsøg. Han blev ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet i 26 dage, heref 13 dage i isolation.
Statsadvokat Carsten Hjort afgjorde senere, at dørmanden handlede i lovlig nødværge, da han skød og dræbte Ammar Hasan på gaden ved Cafe Rust.
Den 34 årige dørmand blev ved retten i Københavns Byret i oktober 2005 idømt 5 måneders fængsel for ulovlig våbenbesiddelse. Men da han havde siddet varetægtsfængslet siden den 28. maj 2005, blev han løsladt og kunne forlade retssalen som en fri mand. Han bor formentlig i dag et hemmeligt sted i Danmark sammen med sin familie, da han frygter for sit liv.
Den nu 32 årige Tumana Hasan blev ved Københavns Byret den 7. juli 2006, idømt 3 1/2 års fængsel for overfaldet på dørmændene ved Cafe Rust den 28. maj 2005, og deltagelse i skyderiet på Christiania den 21. april 2005, hvor 5 personer blev såret og den 26 årige Morten Holmberg mistede livet.
                                                   AMMAR HASAN.            STOREBROR TUMANA HASAN.
                 
AMMAR HASAN LIGGER SKUDT OG DRÆBT PÅ GADEN VED CAFE RUST.

         ********************************************************************

Mandag den 30. maj 2005, blev en 35 årig indisk mand fundet døende på jorden ved et skovbryn mellem Greve og Roskilde. Manden døde ved ankomsten til hospitalet af sine kvæstelser. Han var blevet slået utallige gange i hovedet med et stumpt instrument, og derefter smidt i skovbrynet. Fire indere som kendte offeret blev anholdt sigtet for drab.

         ********************************************************************

Søndag den 12. juni 2005, fandt en datter sin 49 årige mor, Irene Fischer, død på badeværelset i sit hus på Fanø. Hun havde fået slået hul i baghovedet under et besøg hos sin eks-mand, som boede 200 meter væk. Irene Fischer havde derefter slæbt sig hen til sit hus, hvor hun var faldet om på badeværelset, død af sine kvæstelser.
Hendes eks-mand blev sigtet for drab, men blev senere frikendt.
Drabssagen om mordet på Irene Fischer er fortsat uopklaret.

         ********************************************************************

Mandag den 20. juni 2005, blev den 43 årige Michael Højgaard Lind myrdet i Norgesgade på Amager, da hans 61 årige nabo stak ham utallige gange med en grillkniv. Drabet skete efter at Michael Højgaard Lind gentagne gange havde tævet sin eks-kæreste Pernille under en grillfest på Amager. Det blev for meget for den 61 årige mand, som derefter dræbte volds- manden Michael Højgaard Lind. Den 61 årige mand blev tirsdag den 21. juni 2005 anholdt og varetægtsfængslet sigtet for drabet på Michael Højgaard Lind.

         ********************************************************************

Tirsdag den 21. juni 2005, kastede en 15 årig dreng under et skænderi, en sten imod en 46 årig mand i Valby. Uheldigvis ramte stenen mandens milt og han døde få timer senere. Drengen med indvandrerbaggrund blev anholdt og sigtet for vold med døden til følge. Han blev senere løsladt i sagen.

         ********************************************************************

Onsdag den 29. juni 2005, forsøgte en mor at kvæle sit nyfødte barn, en kun halvanden dag gamle pige, på Randers Centralsygehus. 36 timer senere døde den lille pige af sine kvæstelser. Moderen blev efterfølgende sigtet for drab på sin datter. Hun nægtede sig skyldig i sigtelsen.

         ********************************************************************

Natten til torsdag den 30. juni 2005, kom to brødre op og skændes i en gårdhave i Hobro. Herefter trak den 20 årige Kasper Andersen en kniv og stak sin 21 årige storebror Martin Andersen adskillige gange med kniven. Han ringede kl. 01.30 efter en ambulance fra sin lejlighed på Vestergade 16 i Hobro. Ambulancen ankom hurtigt til stedet og kørte den 21 årige hårdt sårede storebror på hospitalet, hvor lægerne kæmpede forgæves på at redde hans liv. Martin Andersen blev erklæret for død kl. 03.00 natten til torsdag den 30. juni 2005.
Kasper Andersen blev anholdt og fremstillet ved et grundlovsforhør torsdag den 30. juni 2005, sigtet for drabet på sin storebror Martin Andersen. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.
I 2006 blev Kasper Andersen idømt 7 års fængsel for drabet på sin storebror.
Han blev sat til afsoning af sin dom i Statsfængslet i Ringe på Fyn.

                                                        
MARTIN ANDERSEN - BLEV DRÆBT AF SIN LILLEBROR - KASPER ANDERSEN.

I 2011 blev den nu 26 årige Kasper Andersen løsladt efter 6 åt i fængsel.

Den 6. marts 2013, ankom den nu 28 årige Kasper Andersen til en campingvogn hvor han for tiden boede. Han havde drukket en del, da han lagde sig til at sove med en tændt cigaret i hånden. Kort efter stod campingvognen i flammer, hvorved Kasper Andersen indebrændte.

         ********************************************************************

Lørdag den 16. juli 2005, blev den 61 årige Henry Peter Larsen overfaldet af en flok indvandrere på Nørrebro i København. Motivet var ifølge kriminalpolitiets efterforskning, at han og sønnen havde generet en indvandrerkvinde på Nørrebro.
Henry Peter Larsen fik ved overfaldet en svær hjerneskade.
Et par uger senere døde han på hospitalet af sine svære kvæstelser i hovedet.
Kriminalpolitiet katagoriserede dødsfaldet som grov vold med døden til følge.
Drabssagen om mordet på Henry Peter Larsen er fortsat uopklaret.

         ********************************************************************

Søndag den 17. juli 2005, blev den et-benede 54 årige Steven Arne Anker Noer fundet myrdet i sin lejlighed på Tingbakken i Vodskov ved Ålborg. Retsmedicinerne konstaterede, at Steven Arne Anker Noer var blevet slået og sparket utallige gange i ansigtet og på kroppen, inden han blev slået flere gange i hovedet med en kløftehammer. Drabet var sket dagen før om lørdagen den 16. juli 2005. Kriminalpolitiet efterforskede drabet, hvorefter en 18 årig dansk mand og en 21 årig mand med udenlandsk baggrund blev anholdt, sigtet for drabet på Steven Arne Anker Noer. De blev i retten sigtet for grov vold med døden til følge.
Den 1. december 2006 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev den nu 19 årige Stefan Gaardboe Danielsen og den nu 23 årige Mohammad Jumaa, begge fra Ålborg, idømt hver 8 års fængsel for grov vold med døden til følge. Desuden blev Mohammad Jumaa idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.
De ankede begge dommen til Højesteret i håbet om en mildere straf.
Bagmanden en 26 årig mand som bestilte overfaldet på Steven Arne Anker Noer, blev blot idømt 1 1/2 års fængsel.
Fredag den 29. juni 2007 stadfæstede Højesteret dommene på 8 års fængsel til Stefan Gaardboe Danielsen og Mohammad Jumaa.

         ********************************************************************

Mandag den 18. juli 2005, var den 73 årige Jytte Sørensen ude og lufte sin gravhund i Korsør.
Undervejs kom hun op og skændes med en 46 årig narkoman, som derefter overfaldt hende.
Jytte Sørensen blev slået utallige gange i hovedet, og døde af sine kvæstelser.
Kriminalpolitiet efterforskede drabet og anholdt den 46 årige narkoman, som blev sigtet for vold med døden til følge. Han nægtede sig skyldig.

         ********************************************************************

                  
BJØRN SCHAAP I MILITÆRUNIFORM.

Torsdag den 21. juli 2005, tog den 37 årige tidligere militærmand, kaptajn af reserven Bjørn Schaap og eksmand til hustruen Camilla Schaap, ud til sin 5 årige søn Marc’s fødselsdag i Camilla’s rækkehus på Brombærrænken ved Odense. Midt under familiefesten, udløste han et kilo sprængstof og to håndgranater, som omgående dræbte både sønnen Marc og Bjørn Schaap. Moderen Camilla Schaap blev livsfarligt kvæstet, men hun overlevede mirakuløst mordforsøget, og har det godt fysisk i dag. Årsagen var tilsyneladende en sygelig jalousi over, at Camilla havde fået en ny kæreste. Bjørn Schaap havde tidligere været udstationeret i lande som Cambodia og Irak. Her havde krigens rædsler sat dybe spor i hans i forvejen vanskelige sind, der viste sig som store humørsvingninger, raserianfald og en svær depression.
Han havde også været indlagt på psykiatrisk afdeling flere gange, og var gået til adskillige samtaler med psykologer, men han fik det kun værre, indtil han tog sin lille 5 årige søn Marc med i døden. Det viste sig, at Bjørn Schaap allerede helt tilbage i 1996 havde oplyst forsvaret om, at han led af sygdommen posttraumatisk stresssyndrom. Alligevel sendte forsvaret ham på missioner i både Kosovo og Irak.
Hustruen Camilla Schaap har siden tragedien den 21. juli 2005 prøvet på, at leve videre med sorgen over tabet af sin elskede søn Marc Schaap.
Hun skrev derfor sammen med Heidi Korsgaard bogen: Den sidste gave - tragedien i Odense, som udkom på forlaget Lindhardt og Ringhof den 11. februar 2008.

                                                          
BJØRN SCHAAP - BEGIK SELVMORD OG MYRDEDE SØNNEN MARC SCHAAP, DA HAN DETONEREDE ET KILO SPRÆNGSTOF OG TO HÅNDGRANATER I HUSET, HVOR DE FEJREDE MARC’S FØDSELSDAG - DEN 21. JULI 2005.


EKSTRA BLADET - FREDAG DEN 22. JULI 2005.

         ********************************************************************

Søndag den 24. juli 2005, begik den 33 årige Berit Brøndum Hermansen en bestialsk handling, da hun på en ejendom i Lille Fuglede nær Jerslev på Sjælland, overhældte sin 39 årige kæreste Jørgen Paw Møller med cellulosefortynder og satte ild til. Han blev forbrændt på 95 procent af kroppen og døde få timer senere på hospitalet.
Berit Brøndum Hermansen påstod i retten, at det var et uheld, men det troede retten ikke på.
Ved et nævningeting i Østre Landsret den 11. oktober 2006, blev Berit Brøndum Hermansen idømt 10 års fængsel for drabet på Jørgen Paw Møller.
Anklagemyndigheden ankede dommen på 10 års fængsel til skærpelse ved Højesteret.
Højesteret stadfæstede den 29. marts 2007 dommen på 10 års fængsel, til den nu 35 årige Berit Brøndum Hermansen.

Den 29. februar 2012, skærpede Landsretten dommen fra 9 måneder til 1 års fængsel til den nu 40 årige Berit Brøndum Hermansen, efter hun sammen med to andre kvinder havde overfaldet en kvindelig medfange i Statsfængslet i Ringe i 2011.

         ********************************************************************

Kl. 01.00 natten til søndag den 24. juli 2005, blev en 45 årig mand myrdet på forsorgshjemmet Saxenborg i Sakskøbing. En mand som også boede på forsorgshjemmet, stak ham adskillige gange med en kniv, hvorefter han afgik ved døden. Vennen blev anholdt af politiet sigtet for drab. Manden erkendte under en afhøring knivstikkeriet, men nægtede drab.

         ********************************************************************

Lørdag den 13. august 2005, blev 48 årige svenskfødte Ricardo Paul Varberg Jensen myrdet i Aalbæk ved Vendsyssel. Han kom i klammeri med en 38 årig mand på Aalbæk Station, der
pludselig trak en kniv og stak Ricardo Paul Varberg Jensen flere gange med kniven.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og anholdt den 38 årige mand, der blev sigtet for drabet på Ricardo Paul Varberg Jensen.
Fredag den 19. august 2005 kl. 13.00 blev Ricardo Paul Varberg Jensen begravet fra Hirtshals Kirke.

         ********************************************************************

Tirsdag den 16. august 2005, blev den 77 årige Martin Marthinus Jensen overfaldet i sin lejlighed på Tietgensvej 1 i Brønderslev, hvor han blev slået i ansigtet og kneblet med et viskestykke, mens tre iranske mænd på 23, 26 og 34 år desperat gennemrodede bopælen, da de mente han havde mindst 100.000 kr. i kontanter gemt et sted i lejligheden. Efter at overfaldsmændene havde forladt lejligheden, lykkedes den for den 77 årige Martin Marthinus Jensen, at slæbe sig op på toilettet, hvor han fik fjernet viskestykket fra ansigtet.
Onsdag den 17. august 2005 blev Martin Marthinus Jensen fundet død i lejligheden bagved toilettet med blod i ansigtet af sin hjemmehjælper, som omgående ringede til politiet. Kriminalpolitiet efterforskede dødsfaldet og en obduktion den 24. august 2005 viste, at Martin Marthinus Jensen formentlig var død ved kvælning, da han havde mærker på halsen efter strangulering.
Kriminalpolitiet anholdt fredag den 26. august 2005 de tre mænd på 23, 26 og 34 år, som blev sigtet for rovmordet på Martin Marthinus Jensen.
Mandag den 18. september 2006 blev de tre iranske mænd ved Vestre Landsret i Viborg kun tiltalt for vold med døden til følge.
Onsdag den 27. september 2006 blev den nu 24 årige og 27 årige mand idømt 9 års fængsel for røveri og vold med døden til følge. Den nu 35 årige mand blev idømt 7 års fængsel for røveri og vold med døden til følge. Desuden blev de alle tre idømt udvisning af Danmark efter endt afsoning. De ankede alle tre dommen længde til Højesteret i håbet om en mildere straf.
Højesteret stadfæstede den 13. april 2007 dommene til de tre iranske mænd, for røveri og vold med døden til følge.


MARTIN MARTHINUS JENSEN - BLEV MYRDET DEN 16. AUGUST 2005.

         ********************************************************************

Mandag den 22. august 2005, gik en psykisk syg mand amok på en bopæl i Høje Tåstrup, da han med en kniv stak sin mor ihjel, hvorefter han skar et øre af sin far.
Sønnen blev kort efter anholdt, sigtet for drab og drabsforsøg.

         ********************************************************************


ALONSO KJÆR - BLEV MYRDET AF BO HØGSTED LARSEN.

Natten til fredag den 9. september 2005, blev den 27 årige Alonso Kjær myrdet i sit hus på Aatoften i Aars. Lørdag den 10. september 2005 ringede hans arbejdskollegaer fra McDonalds i Haderslev til politiet, da han ikke var mødt på arbejde. Politiet fandt kort efter Alonso Kjær myrdet i husets bryggers. Han var død af et enkelt knivstik.
Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen og anholdt den 14. september Alonso Kjær’s tidligere kæreste, den 30 årige Annita Thøgersen og hendes nuværende kæreste, den 29 årige Bo Høgsted Larsen. Den 16. september 2005 blev Annita Thøgersen løsladt, men var dog stadig sigtet for medvirken til drab.
Efterforskningen viste, at Bo Høgsted Larsen i sygelig jalousi havde trængt ind i huset hvor Alonso Kjær boede, hvorefter han blev myrdet med et enkelt knivstik.
Ved en nævningedomstol i Vestre Landsret torsdag den 7. september 2006, blev den nu 30 årige Bo Høgsted Larsen idømt 12 års fængsel for drabet på Alonso Kjær.
Nævningene fandt Annita Thøgersen skyldig i medvirken til drabet på Alonso Kjær, men den juridiske dommer i Vestre Landsret ændrede denne afgørelse, og frikendte den nu 31 årige
Annita Thøgersen for medvirken til drabet på Alonso kjær, hvorefter hun kunne forlade retten som en fri kvinde.
Bo Høgsted Larsen ankede dommen til Højesteret i håbet om en mildere straf.
Den 19. februar 2007 stadfæstede Højesteret dommen på 12 års fængsel til den nu 31 årige
Bo Høgsted Larsen.


HUSET HVOR ALONSO KJÆR BLEV MYRDET - DEN 9. SEPTEMBER 2005.

         ********************************************************************

Torsdag formiddag den 22. september 2005, fandt en forbipasserende liget af en mand på
Hannemanns Alle, der var blevet skudt to gange i hovedet på klods hold. Den dræbte lå på græsarealet bagved Fields tæt på Ørestaden Station.
Den dræbte var den 40 årige kørelærer Bassem Hussain Sahament. Efterforskningen viste, at han tilsyneladende igennem længere tid havde forsøgt at tvinge en 21 årig kvindelig elev til sex. Onsdag aften den 21. september 2005 kl. 22.00 opsøgte hendes daværende kæreste den 22 årige Hawrie Kamal Ali, kørelæreren Bassem Hussain Sahament som holdt i sin bil på Hannemanns Alle på Amager. Den 22 årige Hawrie Kamal Ali havde medbragt et gevær og
daden 40 årige kørerlærer Bassem Hussain Sahament stod ud af sin bil, blev han koldblodigt
likvideret med to skud i hovedet af Hawrie Kamal Ali . Efter drabet flygtede Hawrie Kamal Ali til Nordirak. Hans far kontaktede sønnen, og den 3. oktober 2005 blev han anholdt kort efter at flyet landede i Københavns lufthavn. Han påstod at geværet gik af ved et uheld.
Den 18. oktober 2006 blev Hawrie Kamal Ali af Østre Landsret idømt 12 års fængsel for drabet på Bassem Hussain Sahament. Han ankede omgående straffens længde til Højesteret,
Mandag den 5. februar 2007 stadfæstede Højesteret dommen på 12 års fængsel til Hawrie Kamal Ali for drabet på Bassem Hussain Sahament.

                                                    
BASSEM HUSSAIN SAHAMENT - BLEV MYRDET AF HAWRIE KAMAL ALI.

         ********************************************************************

Lørdag den 8. oktober 2005 under et skænderi i en lejlighed i Vanløse, kastede en kvinde et skarpt askebæger efter sin 45 årige kæreste, hvorved det ramte en pulsåre. Manden forblødte inden hjælpen nåede frem.
Kvinden blev anholdt, sigtet for grov vold med døden til følge.

         ********************************************************************

Den 18 årige pakistanske kvinde Ghazala Khan ( 1987 - 23. september 2005 ) havde uden familiens tilladelse, giftet sig på rådhuset i Middelfart den 19. september 2005, med den 26 årige Emal Khan, der var af afghansk afstamning.
Fredag den 23. september 2005 blev parret fundet af familien.
Ghazala Khan’s bror, den 30 årige taxachauffør Akhtar Abbas, løb parret i møde på banegårdspladsen i Slagelse, hvor han affyrede 2 skud imod Ghazala Khan, som blev dræbt. Ægtemanden Emal Khan blev også ramt af 2 skud, men overlevede drabsforsøget. Et enkelt vidne var også tæt på at blive dræbt af 2 vildfarne skud fra broderens pistol.
Broderen Akhtar Abbas flygtede fra gerningsstedet, men blev kort efter anholdt af politiet. Faderen den 57 årige taxachauffør Ghulam Abbas var uden tvivl bagmanden for æresdrabet på Ghazala Khan.
Ved Østre Landsret den 27. juni 2006 blev der afsagt følgende domme:
Faderen Ghulam Abbas fik fængsel på livstid for æresdrabet på Ghazala Khan.
Ghazala’s storebror Akhtar Abbas fik 16 års fængsel for drabet på Ghazala Khan.
Tanten den 40 årige Perveen Khan fik 14 års fængsel og udvisning af Danmark.
Ghazalas onkel, morbror, den 46 årige taxavognmand Wallayat Khan fik 16 års fængsel.
Ghazalas onkel, farbror, den 42 årige taxavognmand Ashgar Ali fik 16 års fængsel.
Ghazalas onkel, den 31 årige Ashgar Ali fik 14 års fængsel og udvisning af Danmark.
Den 30 årige taxachauffør Maweed Sharif fik 8 års fængsel.
Den 45 årige taxavognmand Anser Iqbal fik 10 års fængsel.
Den 36 årige taxachauffør Ghulam Ahmed fik 10 års fængsel og udvisning af Danmark.
Herved var der sat dansk retshistorie for æresdrab i Danmark.
Otte af de dømte ankede straffens længde til Højesteret, som den 28. februar 2007 stadfæstede dommene.

                            
GHAZALA KHAN - BLEV MYRDET DEN 19. SEPTEMBER 2005 AF AKHTAR ABBAS.


TEGNING AF FAMILIEN SOM I FÆLLESSKAB MYRDEDE GHAZALA KHAN.

         ********************************************************************

Tirsdag den 11. oktober 2005, blev den 27 årige Gunhild Garmo myrdet i sit værelse på Kagsåkollegiet i Herlev. Drabsmanden var hendes franske eks-kæreste den 34 årige
Gäeton David Lerouxel, der med adskillige knivstik dræbte Gunhild Garmo. Efter drabet ringede han til alarmcentralen, og fortalte hvad han havde gjort. En time senere ringede han til politiet og bad om, at blive afhentet udenfor Glostrup Sygehus. Gäeton David Lerouxel blev anholdt og sigtet for mordet på Gunhild Garmo. Han erkendte under en afhøring mordet på Gunhild Garmo. Kriminalpolitiet formodede, at motivet var sygelig jalousi. Han blev senere overført til Sankt Hans Hospital til en mentalundersøgelse.
Den 20. oktober 2005 blev Gunhild Garmo begravet i Danmark.
Det lykkedes Gäeton David Lerouxel at flygte fra Sankt Hans Hospital om aftenen den 17. april 2006. Han blev anholdt dagen efter den 18. april 2006 på et hotel i Tyskland af det tyske politi. Gäeton David Lerouxel blev kort efter udleveret til dansk kriminalpoliti, og påny varetægtsfængslet for mordet på Gunhild Garmo.
Torsdag den 9. november 2006 blev Gäeton David Lerouxel ved byretten i Gladsaxe idømt en psykiatrisk behandlingsdom, og vil blive udvist af Danmark for bestandig, når han engang bliver løsladt.
To børn mistede deres mor ved tragedien den 11. oktober 2005.

                                    
GÄETON DAVID LEROUXEL - MYRDEDE GUNHILD GARMO.

         ********************************************************************

Den 54 årige Ole Poulsen, blev dræbt i sin lejlighed på Tjørnehækken på Amager i slutningen af oktober 2005. Drabsmanden var den 60 årige Gunnar Jensen Grevsen, som formentlig med en hammer smadrede kraniet på Ole Poulsen og derefter stjal hans penge. Liget af Ole Poulsen blev først fundet i lejligheden den 21. februar 2006.
Den 60 årige Bjarne Quie blev myrdet den 25. november 2005 i sin lejlighed på Peder Lykkes Vej på Amager. Igen var drabsmanden den 60 årige Gunnar Jensen Grevsen, som med en lægtehammer knuste kraniet på Bjarne Quie og stjal hans penge.
Begge drab var ufattelig brutale rovmord, og den 60 årige Gunnar Jensen Grevsen blev af et nævningeting ved Østre Landsret den 21. november 2006 idømt fængsel på livstid.
Han ankede straffens længde til Højesteret, men den 30. marts 2007 stadfæstede Højesteret dommen over den nu 61 årige Gunnar Jensen Grevsen til fængsel på livstid.

         ********************************************************************

Lørdag den 5. november 2005, blev den 59 årige dagplejemor Pia Jensen formentlig myrdet i sygelig jalousi i af sin 61 årige samlever Christian Matthiesen. Efter drabet satte han ild til huset, hvorefter Christian Matthiesen begik selvmord, da han omkom i flammerne.
De blev begge to fundet døde i det brændende hus af brandfolkene.

         ********************************************************************

Mandag den 7. november 2005, blev den 55 årige Mona Teichmann brutalt myrdet i sin lejlighed på Holme Møllevej i Viby ved Århus. Drabsmanden var den 18 årige Deday “Divine” Hassan fra Uganda, der sammen med sin kammerat den 17 årige Faisai Durrani fra Pakistan, opsøgte Tona Teichmann i hendes lejlighed. Her blev hun overfaldet af de to unge mænd, og blev truet til at udlevere sit dankort og koden til Deday “Divine” Hassan. Han slæbte derefter Mona Teichmann ind i hendes soveværelse, hvor hun blev bagbundet med gaffatape på hænderne og for munden. Hun blev lagt på ryggen i sengen, og Deday “Divine” Hassan satte sig ovenpå hende, hvorefter han tog et stykke sejlgarn og iskoldt strangulerede Mona Teichmann. Efter drabet tog de hendes pung og dankort, og gik til den nærmeste hæveautomat. Motivet til drabet var sandsynligvis, at hendes datter nogle få dage forinden, havde slået op med Deday “Divine” Hassan. Det kunne han imidlertid ikke acceptere, og han planlagde som hævn drabet på Mona Teichmann. Datteren Tine Teichmann kom med en veninde hjem til lejligheden ved midnatstid den 7. november 2005, hvor de fandt hendes mor myrdet i soveværelset. Hun ringede omgående til politiet, som kort efter ankom til lejligheden. Kriminalpolitiet efterforskede rovmordet, og tirsdag den 8. november 2005 blev både Deday “Divine” Hassan og Faisai Durrani anholdt af politiet. De blev begge to i et grundlovsforhør samme dag, sigtet for det særdeles bestialske rovmord på Mona Teichmann.
Ved et nævningeting i Vestre Landsret i Århus den 6. december 2006, blev den nu 19 årige
Deday “Divine” Hassan idømt 14 års fængsel for rovmordet på Mona Teichmann.
Den nu 18 årige Faisai Durrani blev idømt 8 års fængsel for rovmordet på Mona Teichmann.
De blev begge idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.
Fredag den 7. september 2007 ændrede Højesteret dommen over Faisai Durrani fra 8 års fængsel til 7 års fængsel, idet han kun var 17 år da han deltog i det bestialske rovmord på
Mona Teichmann.

      
MONA TEICHMANN - BLEV BRUTALT MYRDET DEN 7. NOVEMBER 2005.

         ********************************************************************

Torsdag den 17. november 2005 kl. 16.40, blev en 36 årig mand og hans hustru overfaldet af deres svoger, i opgangen til deres lejlighed i Ågården i Ishøj. Parret opholdt sig i lejligheden, da det ringede på døren. Den 36 årige mand åbnede døren, hvorefter svogeren som var bevæbnet med en skarp kniv, stak den 36 årige mand 14 gange i maven. Hustruen hørte manden råb om hjælp og forsøgte at komme manden til undsætning. Hun blev også hårdt såret af knivstik, hvorefter gerningsmanden flygtede fra stedet. Kvinden ringede selv til politiet, der hurtigt ankom til gerningsstedet. Den 36 årige mand døde af sine kvæstelser, netop som politiet ankom til stedet. Kvinden blev kørt til Københavns Amts Sygehus i Glostrup, hvor hun omgående kom på operationsbordet. Hun blev kort efter meldt udenfor livsfare.
Hun fortalte politiet navn og adresse på den 26 årig svoger, som torsdag kl. 19.00 blev anholdt på sin bopæl i nærheden af gerningsstedet. Der var umiddelbart intet motiv til drabet.
Den 26 årige svoger blev sigtet for drab og drabsforsøg.

         ********************************************************************

Torsdag den 1. december 2005, begik den 30 årige Michael Nymark Nielsen i sygelig jalousi en modbydelig handling. Han skar halsen over på sine to små piger på 2 år og 7 år i en lejlighed i Svendborg. Den 2 årige Victoria og 7 årige Simone havde ikke en chance, da deres far tog den ultimative hævn over deres mor og brutalt myrdede dem.
Efter mordet ringede han til politiet og fortalte, hvad han havde gjort. Derefter flygtede han til Storbæltsbroen, hvor han truede med at begå selvmord. Politifolkene fik ham talt fra det, og han blev anholdt for mordet på sine to piger.
Onsdag den 23. august 2006 ved Østre Landsret i Svendborg, blev Michael Nymark Nielsen idømt 16 års fængsel for drabet på sine to små piger på 2 og 7 år.

                      
MICHAEL NYMARK NIELSEN - MYRDEDE SINE TO SMÅ PIGER.


EKSTRA BLADET - DEN 2. DECEMBER 2005.


EKSTRA BLADET - DEN 3. DECEMBER 2005

         ********************************************************************

Torsdag den 1. december 2005, blev en 40 årige kvinde skudt og dræbt i parrets villa på Knøsen i Greve. Gerningsmanden var hendes ægtemand på 42 år, som formentlig i sygelig jalousi gik amok og dræbte kvinden. Kriminalpolitiet efterforskede drabet på den 40 årige kvinde fra Greve. Parrets to børn på 14 og 17 år var ikke hjemme i villaen, da deres far begik den vanvittige handling og skød deres mor.
Kort efter meldte manden sig selv tid politiet, hvorefter han blev anholdt og sigtet for drabet på sin 40 årige hustru.

         ********************************************************************

Søndag den 4. december 2005, ville den 46 årige Joan Bøgedal flytte fra sin voldelige kæreste i Lødderup ved Nykøbing Mors. Hun havde som sikkerhed taget sine fire voksne sønner med til ejendommen, hvor de var i fuld gang med at bære moderens ejendele ud af huset. Klokken 16.20 ankom eks-kæresten den 35 årige Jesper Pedersen pludselig til sin ejendom, hvor han bevæbnet med et jagtgevær, truede de fire sønner til at stoppe deres forehavende. Jesper Pedersen sigtede på den ældste bror med jagtgeværet, hvorefter den 22 årige Daniel Martin Bøgedal løb hen imod Jesper Pedersen for at afvæbne ham. Men Jesper Pedersen vendte sig resolut om og affyrede jagtgeværet imod Daniel Martin Bøgedal, der blev ramt af 276 fuglehagl i brystet, på blot 20 cencimeters afstand. Det lykkedes for de tre andre brødre at overmande Jesper Pedersen og ringe efter ambulance og politi. Daniel Martin Bøgedal blev kørt afsted til hospitalet, men undervejs måtte ambulancen standse op på grund af tekniske vanskeligheder, hvorefter han måtte overføres til en ny ambulance. Daniel Martin Bøgedal blev erklæret død på operationsbordet en time efter, at han var blevet skudt i brystet. Opduktionsrapporten viste, at Daniel Martin Bøgedal havde fået mange alvorlige skader på de indre organer.
Jesper Pedersen blev anholdt af politiet og sigtet for drabet på Daniel Martin Bøgedal. Han forklarede, at jagtgeværet var blevet affyret ved et uheld, men det troede dommeren og nævningene ikke på.
Ved et nævningeting ved Vestre Landsret i Viborg, torsdag den 14. december 2006 blev den nu 36 årige Jesper Pedersen idømt 12 års fængsel, for drabet på Daniel Martin Bøgedal.
Han ankede straffens længde til Højesteret, som fredag den 22. juni 2007 stadfæstede dommen på 12 års fængsel til Jesper Pedersen.

                              
DANIEL MARTIN BØGEDAL - BLEV SKUDT OG DRÆBT AF JESPER PEDERSEN, DA HAN PRØVEDE PÅ AT AFVÆBNE HAM - DEN 4. DECEMBER 2005.

         ********************************************************************

Søndag den 18. december 2005, blev den 67 årige Edith Mølgaard Christiansen myrdet af sin 75 årige ægtemand Jørgen Christiansen under et skænderi. Parret havde igennem længere tid haft utallige uoverensstemmelser i ægteskabet. Drabet skete i parrets hjem på Sandvej i landsbyen Vokslev ved Nibe. Jørgen Christiansen blev anholdt af politiet og sigtet for drabet på Edith Mølgaard Christiansen. Han erkendte under en afhøring drabet på sin hustru.
Tirsdag den 18. april 2006 ved retten, blev Jørgen Christiansen idømt 8 års fængsel for drabet på sin hustru Edith Mølgaard Christiansen.

         ********************************************************************

                              
BRYLLUPSBILLEDET FRA 1993 MENS ALT VAR LYKKELIGT.

                                              
CHARLOTTE FALKENTOFT - BLEV MYRDET AF JAN HENRY AUGUSTINUS.

Fredag den 30. december 2005, myrdede den 45 årige Jan Henry Augustinus sin hustru, den 36 årige Charlotte Falkentoft Augustinus, i hans nye lejlighed i Frødalen i Hillerød.
Parret var blevet separeret og manglede blot at få papirerne ordnet så de kunne blive skilt.
Under et skænderi i lejligheden om hvor børnene skulle fejre nytårsaften, tog Jan Henry Augustinus pludselig en stor køkkenkniv frem, hvorefter han for øjnene af deres 3 årige datter stak sin hustru Charlotte Falkentoft Augustinus i halsen, hvorved halspulsåren blev skåret over. Hun døde få sekunder senere af et massivt blodtab.
Han blev kort efter anholdt, sigtet for drabet på sin hustru.
Jan Henry Augustinus var en mand på næsten 2 meter og vejede 113 kg., da han dræbte sin hustru Charlotte Falkentoft Augustinus, som blot var 163 cm. høj og vejede 56 kg. Hun havde kæmpet voldsomt for sit liv, og havde store afværgelæsioner på sin hånd, som næsten var blevet skåret over ved drabet, idet hun adskillige gange havde grebet fat om knivbladet.
Ved et nævningeting i Østre Landsret blev Jan Henry Augustinus torsdag den 5. oktober 2006 idømt 10 års fængsel for drabet på sin hustru Charlotte Falkentoft Augustinus.
Han ankede dommen til Højesteret i håbet om en mildere straf, men ændrede senere mening.
Jan Henry Augustinus udviklede efter drabet en alvorlig sindsygdom.
Han blev i november 2006 overført til en lukket og sikret afdeling på et sindsygehospital.
Når Henry Augustinus engang er rask nok til at afsone sin straf på 10 års fængsel, vil han blive overført til afsoning i et almindeligt fængsel.


LIGET AF CHARLOTTE FALKENTOFT FJERNES FRA LEJLIGHEDEN I HILLERØD.

Oversigten
Tilbage Næste side