DRABSSAGER - 1/7-31/12 - 2008:

Der blev i 2008 begået 56 drab i Danmark, heraf er 3 drab uopklaret.

Torsdag den 3. juli 2008 kl. 20.40, blev en 40 årig mand overfaldet på hjørnet af Vestergade og Emil Vetts Passage, ved Frue Plads i Århus. Den 36 årige Dennis Jørgensen, som var bevæbnet med en kniv, stak ofret flere gange direkte i brystkassen, hvorefter han stak af fra gerningsstedet. Den hårdt sårede mand, der havde mistet meget blod ved knivoverfaldet, blev kørt på hospitalet hvor han kom på operationsbordet. Her kæmpede lægerne en håbløs kamp for at redde mandens liv, men kort før midnat døde han af sine kvæstelser.
Kriminalpolitiet anholdt fredag den 4. juli 2008 om morgenen, den 36 årige formodede drabsmand Dennis Jørgensen på hans bopæl i Århus. Han blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved retten i Århus, hvor han erkendte knivstikkeriet på Vestergade, men nægtede drab.
Dennis Jørgensen blev varetægtsfængslet af dommeren i fire uger, sigtet for knivdrabet.
Fredag den 26. marts 2010 ved et nævningeting i retten i Århus, blev den nu 38 årige Dennis Jørgensen idømt 12 års fængsel for drabet på den 40 årige mand.

       ****************************************************************************

Onsdag den 9. juli 2008 kl. 22.00, forlod den 31 årige Vivi Inger Kristiansen en privat fest på
Sorøvej 59 i Ringsted. Hun forsvandt sporløst på vej hjem. Kriminalpolitiet frygtede, at hun var blevet myrdet og skaffet af vejen. Vivi Inger Kristiansen der var 157 cm. høj og spinkel af bygning, var en del af misbrugsmiljøet i Ringsted.
Søndag den 3. maj 2009 om eftermiddagen blev hendes næsten helt skeletterede lig fundet af en mand, der var ude og gå en tur i Valsømagle Skov ved Haraldsted, nær Ringsted.
Hun var blevet myrdet og gravet ned i skovbunden af en ukendt gerningsmand.

          
VIVI INGER KRISTIANSEN - FORSVANDT SPORLØST DEN 9. JULI 2008.

       ****************************************************************************

Natten til søndag den 20. juli 2008 kl. 02.50 skete der et tragisk og fatalt familedrama på Vidtskuevej i Viby ved Århus. En 40 årig irakisk kurder tog en køkkenkniv i lejligheden, hvorefter han stak sin 35 årige hustru, Shno Mahmood Aballah, ihjel med syv knivstik, heraf seks gange i brystet og en gang i ryggen. Efter drabet ringede manden selv til politiet og tilstod mordet på sin hustru. Kort efter ankom politiet til Vidtskuevej, hvor manden blev anholdt og sigtet for drabet på sin hustru. Parrets to børn på 10 måneder og 3 år var til stede i lejligheden, mens faderen begik den tragiske handling. Børnene blev overgivet til de sociale myndigheder. Søndag den 20. juli 2008 kl. 14.00 blev den 40 årige mand fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drabet på sin 5 år yngre hustru. Drabsmanden sagde i retten, at han var bange for hustruen ville forlade ham og tage børnene med sig. Manden havde igennem de sidste to år taget medicin, da han var psykisk syg. Men for en måned siden var han pludselig holdt op med at tage sin medicin. En mentalerklæring af manden viste efterfølgende, at han var sindssyg.
Mandag den 25. maj 2009 ved retten i Århus, blev den nu 41 årige drabsmand idømt en tidsubestemt dom til anbringelse på et Psykiatrisk Hospital for sindslidende.

       ****************************************************************************

Onsdag den 23. juli 2008 kl. 20.40, blev den 54 årige Margarethe Nielsen fundet myrdet i sin lejlighed i stuen på Skibbrogade 2 i Tønder. Det var datteren som fandt sim mor liggende i en stor blodpøl i lejligheden. Hun var blevet myrdet af et knivstik i hjertet, mens et stik i lungen havde skåret lungepusåren over. Margarethe Nielsen havde også adskillige afværgelæsioner på sine arme og hænder, da hun havde kæmpet for sit liv. Der blev også påvist brud på hendes tungeben, formentlig efter et kvælningsforsøg. Efter drabet på Margarethe Nielsen, stjal Allan Winther hendes røde jakke og røde damecykel, hvorefter han forlod gerningsstedet. Hans tyske hustru hentede ham kort efter drabet i en bil, hvorefter de kørte til hustruens hjem i Ahrenviölfeld i Tyskland. Kriminalpolitiet efterforskede drabet på Margarethe Nielsen, og torsdag den 24. juli 2008 om eftermiddagen, blev den 42 årige Allan Winther anholdt af det tyske politi, på en nedlagt landbrugsejendom i byen Ahrenviölfeld ved Husum i Tyskland. Allan Winther havde inden drabet på Margarethe Nielsen, begået et bankrøveri i Sydbank i Tønder, hvor han bevæbnet med en kniv fik udleveret 7.400 kr.
Fredag den 1. august 2008, blev Allan Winther udleveret til retsforfølgelse i Danmark.
Lørdag den 2. august 2008 ved et grundlovsforhør i Esbjerg, blev Allan Winther tiltalt for drabet på Margarethe Nielsen. Han nægtede ifølge sin forsvarer, at udtale sig i retten.
Dommeren varetægtsfængslede derefter Allan Winther i fire uger.
Torsdag den 10. september 2009 ved et nævningeting retten i Sønderborg, blev Allan Winther idømt 14 års fængsel for drabet på Margarethe Nielsen.
Tirsdag den 23. februar 2010 i Vestre Landsret, blev dommen skærpet til 15 års fængsel.


ALLAN WINTHER BEGIK ET BANKRØVERI I SYDBANK I TØNDER - KORT FØR DRABET PÅ MARGARETHE NIELSEN.

       ****************************************************************************

Natten til fredag den 25. juli 2008 blev den 31 årige Carni Hanskjær-Hansen dræbt, da hun styrtede i døden fra 7. sal på Stærevej 36 i Københavns Nordvestkvarter. Flere af hendes naboer havde hørt et voldsomt skænderi i kvindens lejlighed, inden hun faldt ud over rækværket på svalegangen og blev dræbt på stedet, da hun ramte fortovet. Eks-kæresten Dariusz Cesary Basinski, som var polsk statsborger, skubbede eller smed hende ud over rækværket.
Kriminalpolitiet anholdt kort efter den 31 årige Dariusz Cesary Basinski, som blev sigtet for drabet på Carni Hanskjær-Hansen. Han nægtede sig skyldig og forklarede i et grundlovsforhør, at hun selv sprang i døden fra svalegangen, men han blev varetægtsfængslet indtil den 22. august 2008.
Fredag den 4. december 2009 i Retten på Frederiksberg, blev Dariusz Cesary Basinski idømt 11 års fængsel for drabet på Carni Hanskjær-Hansen. Desuden blev han idømt udvisning af Danmark efter endt afsoning. Han ankede dommen til Østre Landsret i København.
Torsdag den 27. maj 2010 ved et nævningeting i Østre Landsret, blev dommen på 11 års fængsel stadfæstet til Dariusz Cesary Basinski for drabet på Carni Hanskjær-Hansen.

                
31 ÅRIGE CARNI HANSKJÆR-HANSEN BLEV DRÆBT, DA HUN BLEV SKUBBET
UD OVER RÆKVÆRKET FRA 7. SAL, PÅ STÆREVEJ 36 I KØBENHAVN.

       ****************************************************************************

Torsdag den 14. august 2008 kl. 23.30, blev den 19 årige Osman Nuri Dogan ramt af et skudt i brystet, mens han sad med nogle venner på et lille torv overfor pizzaria Gonzales på Ruten 6F i Tingbjerg ved Brønshøj. Ukendte gerningsmænd åbnede pludselig ild med automatvåben fra krydset Åkandevej/Ruten, hvorved Osman Nuri Dogan blev dødeligt såret af et skud i brystet. Han slæbte sig et par meter inden han faldt om på jorden. En tilkaldt ambulance kunne blot konstatere, at Osman Nuri Dogan var afgået ved døden af sine kvæstelser. Gerningsmændene affyrede 22-25 skud imod gruppen, inden de stak af. Der blev brugt automatvåben, samt en Kalashnikov AK-47 automatriffel ved drabet. Osman Nuri Dogan var iført en stikvest, og havde desuden en skarpladt pistol på sig, da han blev dræbt. Stikvesten kunne ikke standse det dødbringende projektil. Fredag den 15. august 2008 sent om eftermiddagen, blev den 22 årige Mazdak Fabricius, fra Hells Angels støttegruppe AK 81, anholdt i nærheden af Hells Angels klubhus på Svanevej i København. Vidner havde set ham køre fra stedet i en Audi kort efter drabet. Fire andre mænd der var passagerer i bilen, blev ligeledes anholdt af politiet.
Den 22 årige Mazdak Fabricius blev dog løsladt efter grundlovsforhøret, da han havde et alibi.
Onsdag den 16. november 2011 ved et nævningeting i Retten i Glostrup, blev den nu 25 årige Mazdak Fabricius idømt 13 år og 7 måneders fængsel for drabet på Osman Nuri Dogan.
Han ankede på stedet dommen til Østre Landsret.

                                                                                                                           OSMAN DOGAN.
        
DEN RUSSISK PRODUCEREDE KALASHNIKOV AK-47 AUTOMATRIFFEL, ER ET AF DE MEST PÅLIDELIGE VÅBEN I HELE VERDEN.

Fredag den 24. maj 2012 i Østre Landsret, blev dommen på 13 år og 7måneders fængsel. stadfæsted.

       ****************************************************************************

Onsdag den 27. august 2008, overfaldt Johnny Dannermann Pedersen en bekendt på gaden i København. Han slog og sparkede ofret utallige gange i ansigtet, inden han trampede manden flere gange på brystkassen. Ofret skyldte gerningsmanden nogle penge.
Ofret døde af sine kvæstelser på hospitalet den 23. september 2008.
Tirsdag den 6. oktober 2009 i retten på Frederiksberg, blev Johnny Dannermann Pedersen idømt 7 års fængsel for grov vold med døden til følge.

       ****************************************************************************


B.T. - TORSDAG DEN 3. DECEMBER 2009.

Fredag den 29. august 2008 blev den 14 dage gamle dreng Silas indlagt på børneafdelingen på Århus Sygehus. Han havde brud på arme og ben og blødninger i hjernehinden.
Lægerne anmeldte derfor volden til politiet, da de fandt det mistænkeligt.
Lørdag den 30. august 2008 døde barnet på Århus Sygehus af sine kvæstelser.
Barnet blev obduceret af retsmedicinerne, og torsdag den 11. september 2008 fik politiet resultatet fremlagt. Kvæstelserne var fremkommet ved, at faderen igennem flere timer havde rusket sin lille søn, formentlig fordi babyen græd. Den 23 årige familefar Lasse Thorsø Walsted fra Sorring ved Silkeborg, blev samme dag anholdt af politiet, sigtet for grov vold med døden til følge
Fredag den 12. september 2008 blev den 23 årige Lasse Thorsø Walsted fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Viborg, sigtet for at have rusket sin 14 dage gamle søn til døde.
Han blev varetægtsfængslet i 14 dage frem til den 26. september 2008.
Torsdag den 3. december 2009, ved et nævningeting i retten i Viborg, blev den nu 24 årige Lasse Thorsø Walsted idømt 7 års fængsel, for at have rusket sin lille søn til døde.
Desuden blev han dømt til at betale 75.000 kr. i erstatning til barnets mor.

       ****************************************************************************


BYMUREN 7 - AVEDØRE STATIONSBY -  FOTOGRAFERET 5. SEPTEMBER 2008.

BLOMSTER VED BYMUREN 7 I AVEDØRE STATIONSBY - HVOR DENNIS NIELSEN
BLEV STUKKET IHJEL - SØNDAG DEN 31. AUGUST 2008.

Søndag den 31. august 2008 kl 03.00 under en ungdomsfest i en lejlighed på Bymuren 7 i Avedøre Stationsby i Hvidovre, blev den 18 årige Dennis Højberg Nielsen ( 6. juni 1990 - 31. august 2008 ) stukket ihjel af tre knivstik i brystet, mens en 19 årig mand blev hårdt såret af et knivstik i lysken. Den 17 årige drabsmand Christian Friis fra Amager, blev kort efter anholdt af politiet i nærheden af gernings- stedet, sigtet for drab og drabsforsøg. Han blev søndag kl. 14.15 fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Glostrup. Han nægtede sig skyldig i drab og drabsforsøg, men dommeren valgte dog at varetægtsfængsle ham frem til den 24. september 2008.
Mandag den 8. september 2008 blev Dennis Højberg Nielsen begravet fra Risbjerg Kirkegårds Kapel i Hvidovre.
I 2009 ved retten i Glostrup, blev Christian Friis idømt 7 års fængsel for drab.
Fredag den 12. marts 2010, blev dommen på 7 års fængsel til den nu 19 årige Christian Friis, stadfæstet af Østre Landsret, idet retten afviste han havde handlet i nødværge.

                  
DENNIS HØJBERG NIELSEN BLEV DRÆBT AF EN 17 ÅRIG MAND FRA AMAGER, SOM UNDER EN FEST STAK HAM TRE GANGE I BRYSTET MED EN KNIV.

       ****************************************************************************

Søndag den 31. august 2008 under et skænderi i Klippinge på Stevns, stak den 49 årige Anja Majbritt Jensen en 57 årig mand ihjel med et enkelt knivstik. Han vaklede ud af lejligheden og faldt ned ad en trappe. Hun løb derefter over til naboen, som ringede efter politi og ambulance. Manden var fortsat i live, da ambulancen ankom til gerningsstedet. Men han døde i ambulancen, på vej til hospitalet af sine kvæstelser. De var begge to berusede under det voldsomme skænderi, som endte fatalt. Den 57 årige mand boede til leje hos kvinden.
Den 49 årige Anja Majbritt Jensen blev kort efter anholdt, sigtet for drabet på den 57 årige mand. Hun blev i et grundlovsforhør varetægtsfængslet frem til den 25. september 2008.
Desuden blev det besluttet, at hun skulle mentalundersøges.
Onsdag den 2. september 2009 ved et nævningeting i retten i Roskilde, blev Anja Majbritt Jensen idømt 12 års fængsel for drabet på den 57 årige mand.
Mandag den 1. februar 2010, stadfæstede Østre Landsret dommen på 12 års fængsel.

       ****************************************************************************

Tirsdag den 2. september 2008 kl. 03.00 trængte flere hætteklædte mænd ind i en villa, på hjørnet af Storegade 99A og Perlevej i Sommersted ved Haderslev i Sønderjylland.
En 49 årig kvinde som boede på adressen, blev skubbet ind i et værelse af den ene mand, hvorefter hun blev bagbundet til en seng. Den 36 årige veninde og mor til fem, Anne Pedersen, havde boet hos hende i nogle dage, fordi hun havde følt sig utryg, da hendes eks-mand flere gange havde truet hende på livet. Den 49 årige kvinde kunne høre, at den 36 årige Anne Pedersen blev grusomt mishandlet i et værelse ved siden af. Senere blev Anne Pedersen slået i ansigtet med knuste flasker, inden hun brutalt blev dræbt af 11 knivstik. Kl. 05.06 lykkedes det for den livsfarligt kvæstede Anne Pedersen, at ringe 112 efter hjælp inden hun kort efter døde af sine kvæstelser.
Da politiet ankom til gerningsstedet, blev den 36 årige Anna Pedersen fundet knivdræbt.
Kort efter kl. 06.45 anholdt kriminalpolitiet den dræbte kvindes 35 årige eks-mand Lars Bo Pedersen, i hans bil ikke langt fra gerningsstedet. Her fandt politiet noget blodigt tøj.
Eks-manden nægtede sig skyldig i drabet på Anne Pedersen. Politiet jagtede derefter flere medgerningsmænd til det bestialske drab på den 36 årige Anne Pedersen.
35 årige eks-mand Lars Bo Pedersen, blev tirsdag den 2. september 2008 kl. 21.15 fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Sønderborg, sigtet for drabet på Anne Pedersen, samt frihedsberøvelse af den 49 årige kvinde. Han blev varetægtsfængslet i 16 dage, frem til den 18. september 2008. Tirsdag den 2. september 2008 kort før kl. 09.45, anholdt kriminalpolitiet en 35 årig mand fra lokalområdet. Han blev sigtet for medvirken til drab og frihedsberøvelse.
Onsdag den 3. september 2008 kl. 11.45 anholdt kriminalpolitiet en 34 årig mand fra lokalområdet. Han blev også sigtet for medvirken til drab og frihedsberøvelse. Manden blev kl. 15.15 fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Sønderborg.
Onsdag den 10. september 2008 blev den 36 årige Anne Pedersen begravet fra Sct. Jørgens Kirke i Aabenraa.
Fredag den 7. august 2009 ved et nævningeting i retten i Sønderborg, blev Lars Bo Pedersen, Michael Laursen Priess og Kent Lauritsen idømt hver 14 års fængsel.

                                          
ANNE PEDERSEN BLEV BRUTALT MYRDET - DEN 2. SEPTEMBER 2008.
DRABET SKETE I EN BOLIG PÅ STOREGADE 99A I SOMMERSTED.

                                                                      
KENT LAURITZEN - DELTOG I DET BRUTALE DRAB PÅ - ANNE PEDERSEN.

       ****************************************************************************

Mandag den 8. september 2008, gik den 36 årige Jacob Søndergaard amok i en villa på Hinbjerg i Karlslunde, da han med sine hænder kvalte sin 36 årige hustru Nina Søndergaard. Efter drabet forsøgte Jacob Søndergaard at begå selvmord, da han stak sig selv i halsen med en kniv. Politiet blev alarmeret kl. 15.20 og ankom hurtigt til gerningsstedet.
Jacob Søndergaard som var bevidstløs efter selvmordsforsøget, blev omgående kørt i ambulance til Rigshospitalets Traumecenter, idet han fortsat var i livsfare. Her bevogtede politibetjente Jacob Søndergaard, der var sigtet for drabet på sin hustru.
Tirsdag den 9. september 2008 blev Jacob Søndergaard varetægtsfængslet in absentia i et grund- lovsforhør, indtil den 2. oktober 2008. Han blev efterfølgende indlagt på et Psykiatrisk Hospital.
Søndag den 5. oktober 2008 lykkedes det for Jacob Søndergaard at begå selvmord.

       ****************************************************************************

Fredag den 19. september 2008 kunne man læse i en artikel i Ekstra Bladet, at Danmarks mest supersikre fængsel ligger på Politigården i København.
Her bliver de mest farlige fanger placeret, når alle andre fængsler i Danmark har opgivet at håndtere dem. Fængslet på Politigården består af 25 topsikre celler på mindre end 8 kvadratmeter, og hver fange bliver fulgt af mindst to fangevogtere når de skal på gårdtur eller blot udenfor cellen. Alle fangerne er låst inde i deres celler næsten døgnet rundt.


POLITIGÅRDEN I KØBENHAVN.

       ****************************************************************************

Søndag den 21. september 2008 kl. 19.00, blev den 19 årige Bettina Hartmann Clausen
( 24. juni 1989 - 19. september 2008 ) fundet død i sin stuelejlighed i Albanigade 23 A ved Odense. Det var nogle familie-medlemmer som fandt hende død og ringede til politiet, der fandt dødsfaldet særdeles mistænkeligt. Derfor blev Bettina Hartmann Clausen obduceret, for at fastslå om der var begået en forbrydelse. Tirsdag den 23. september 2008 kom svaret fra retsmedicinerne. Det viste sig, at Bettina Hartmann Clausen var blevet blevet udsat for stump vold, inden hun brutalt blev kvalt. Drabet var sket fredag den 19. september 2008, i tidsrummet mellem kl. 12.08 og kl. 13.45.
Tirsdag eftermiddag blev den 35 årige Jesper Christensen anholdt, sigtet for drabet på Bettina Hartmann Clausen. Han erkendte at han havde været i lejligheden, men nægtede drab.
Jesper Christensen blev onsdag den 24. september 2008 kl. 15.00, fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Odense, sigtet for drabet på den 19 årige Bettina Hartmann Clausen.
Dommeren varetægtsfængslede ham i fire uger.
Lørdag den 4. oktober 2008 blev Bettina Hartmann Clausen begravet fra Ringe Kirke.
Onsdag den 16. september 2009 i et nævningeting ved retten i Odense, blev den nu 36 årige Jesper Christensen idømt 12 års fængsel, for drabet på Bettina Hartmann Clausen. Han ankede dommen.
Onsdag den 3. februar 2010 ved Landsretten i Svendborg, blev dommen stadfæstet.

                  
BETINA HARTMANN CLAUSEN - BLEV BRUTALT MYRDET 19. SEPTEMBER 2008.

       ****************************************************************************

Onsdag den 24. september 2008 om aftenen, blev den 60 årige Maren Noesgaard fundet død i sin stuelejlighed i Havnegade 19 i Vejle. Det var nogle naboer i ejendommen som alarmerede politiet, da en stærk lugt fra liget bredte sig i ejendommen. Politiet trængte derefter ind i lejligheden, hvor de fandt Maren Noesgaard død i sin seng. Torsdag den 25. september 2008, blev Maren Noesgaard obduceret på Retsmedicinsk Institut i Århus. Det viste sig hun var blevet myrdet ved kvælning. Maren Noesgaard havde ligget død i sin lejlighed i 14 dage. Kriminalpolitiet koncentrerede deres efterforskning om kvindens omgangskreds, hvor man formodede drabsmanden skulle findes. Sent fredag aften den 26. september 2008 efterlyste kriminalpolitiet den 62 årige Roland Nielsen, som tidligere havde boet sammen med den dræbte Maren Noesgaard. Vidner havde set ham i Vejle for 14 dage siden, hvor drabet fandt sted. Roland Nielsen var lørdag den 27. september 2008 som sunket i jorden. Han havde siden billederne blev taget i 1999, fjernet sit fuldskæg. Søndag den 29. marts 2009 om aftenen, blev den 62 årige Roland Nielsen anholdt af politiet ved den dansk-tyske grænse, efter mere end 6 måneders flugt.
Torsdag den 9. december 2010 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev den nu 64 årige Roland Nielsen idømt forvaring på ubestemt tid på et Psykiatrisk Hospital for sindslidende.

Foto fra 1999.         Foto fra 1999.
ROLAND NIELSEN - BLEV EFTERLYST AF POLITIET SOM GERNINGSMANDEN TIL DRABET PÅ SIN TIDLIGERE KÆRESTE - MAREN NOESGAARD.

       ****************************************************************************

Lørdag den 27. september 2008 kl. 18.25 blev politiet alarmeret om skyderi i et kolonihavehus i andelshaveforeningen Stuvehøjgaard, på hjørnet af Råmosevej og Agerupvej i Ballerup. Politiet ankom kl. 18.30 til gerningsstedet, hvor man fandt en 68 årig mand og den 62 årige Kirsten Wildt Jacobsen liggende, dræbt af skud fra et haglgevær. Den 81 årige Carlo Blom, som var ejer af koloniehavehuset, lå livsfarlig såret af skud. Men han døde af sine kvæstelser få minutter senere, inden ambulancen nåede frem. Efter kriminalpolitiets undersøgelser på gerningsstedet tydede alt på, at der var sket et opgør imellem de tre døde personer.
Den 68 årige formodede gerningsmand, havde i sygelig jalousi skudt og dræbt både den 81 årige Carlo Blom og den 62 årige Kirsten Wildt Jacobsen med haglgeværet, inden han skød sig selv. En tragisk handling havde derved kostet tre personer livet i andelshaven i Ballerup.
Søndag den 28. september 2008 oplyste kriminalpolitiet, at man havde fundet et afskedsbrev i den 68 åriges lejlighed. I brevet stod der, at han på grund af ulykkelig kærlighed til den 62 årige Kirsten Wildt Jacobsen, begik dobbeldrabet lørdag den 27. september 2008, kort efter kl. 18.00. Han havde selv medbragt haglgeværet på sin cykel til gerningsstedet.

       ****************************************************************************

Onsdag den 1. oktober 2008 tapede en 71 årig mand vinduerne til i et sommerhus i Kirke-Hyllinge. Bagefter trak han en gas-kuglegrill indenfor og tændte for den. Senere på aftenen ankom hjemmeplejen til sommerhuset, hvor den 66 årige hustru blev fundet i soveværelset, død af røgforgiftning. Det var tilsyneladende et medlidenhedsdrab, idet hustruen var alvorligt svækket af længere tids sygdom. Den 71 årige mand blev bevidstløs indlagt på hospitalet med røgforgiftning, men blev kort efter meldt udenfor livsfare. Han forklarede at de begge ville begå selvmord sammen. Politiet sigtede manden for medlidenhedsdrab på sin 68 årige hustru.

       ****************************************************************************

Natten til torsdag den 2. oktober 2008 kl. 01.00, trængte 3-5 maskerede røvere ind i et hus på Storringvej 24 i Skovby ved Galten. Den 76 årige Karsten Klosterskov Nørgaard og hans 68 årige hustru Ellen Nørgaard lå og sov, da de blev vækket af røverne som overfaldt dem. Hustruen blev bagbundet, mens Karsten Klosterskov Nørgaard blev slået hårdt i hovedet og i brystkassen, inden han blev bagbundet. Røverne gennemsøgte derefter hele huset for værdier, inden de flygtede fra gerningsstedet. Kort efter kl. 02.10 lykkedes det for Ellen Nørgaard at komme fri. Hun ledte i huset efter sin mand Karsten Klosterskov Nørgaard, og fandt ham liggende død i soveværelset.
Ellen Nørgaard løb over til naboen, som ringede efter hjælp kl. 02.17. Politiet i Danmark og Tyskland jagtede gerningsmændene, som formentlig kom fra Østeuropa.
Fredag den 3. oktober 2008 afslørede obduktionen af Karsten Klosterskov Nørgaard, at han havde syv brækkede ribben og flere skader i ansigtet. Han var brutalt blevet tævet ihjel.
To litauiske mænd på 19 og 20 år blev anholdt den 2. oktober 2008 i en sort BMW stationscar vest for Århus, sigtet for overtrædelse af våbenloven. Yderligere to litauiske mænd på 18 og 21 år blev anholdt kort efter midnat, natten til tirsdag den 7. oktober 2008, mens de kørte i en sort VW Passat i Sønderjylland. De blev alle sat i forbindelse med rovmordet på Karsten Klosterskov Nørgaard.
Tirsdag den 7. oktober 2008 kl. 21.00 blev de fire litauiske mænd på 18 år, 19 år, 20 år og 21 år fremstillet i et lukket grundlovsforhør i Horsens, sigtet for det bestialske rovmord på Karsten Klosterskov Nørgaard. De blev alle varetægtsfængslet i 4 uger.
Torsdag den 23. oktober 2008 blev Karsten Klosterskov Nørgaard bisat fra Skovby Kirke i Skovby, hvor familie og venner fra hele landsbyen deltog.
Tirsdag den 18. november 2008 om formiddagen, blev seks rumænske mænd i alderen 20 til 50 år anholdt af politiet på to adresser i Århus.
Onsdag den 19. november 2008 blev de rumænske mænd fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for rovmordet på Karsten Klosterskov Nørgaard. De blev alle varetægtsfængslet.
Fredag den 18. december 2009 ved byretten i Horsens, blev de fire rumænske mænd dømt for dødsvold imod Karsten Klosterskov Nørgaard. Anklageren havde krævet 15 års fængsel til hver.
Mandag den 21. december 2009, blev den 32 årige rumænske gangster Marius Birnescu idømt 10 års fængsel, for dødsvold imod Karsten Klosterskov Nørgaard. Han ankede dommen på stedet.
Tre rumænere på 21, 23 og 24 år, Marius Placinta, Costel Dascalu og Daniel Hirlet, blev hver idømt 8 års fængsel for medvirken til dødsvold.

                    
KARSTEN KLOSTERSKOV NØRGAARD - BLEV BRUTALT TÆVET IHJEL.

       ****************************************************************************

Torsdag morgen den 9. oktober 2008 blev en 25 årig litauisk mand under et slagsmål, tævet halvt ihjel på en landbrugsejendom i Vrensted ved Løkken. Da politi og ambulancefolk ankom til stedet, fandt man den 25 årige mand med ansigtet smurt ind i blod. Han blev i hast kørt til hospitalet, men døde af sine kvæstelser undervejs i ambulancen, idet han fik hjertestop. Ifølge retsmedicinerne var den afdøde mand blevet slået utallige gange i hovedet og på kroppen med et stumpt instrument, formentligt et arbejdsredskab eller lignende. Han havde 35 læsioner overalt på kroppen, herunder brud på kæben, flere brækkede ribben og adskillige indre blødninger. Kriminalpolitiet anholdt i løbet af formiddagen seks litauiske mænd i alderen 18 - 28 år og en kvinde på 24 år. De blev alle syv sigtet for drabet på den 25 årige mand. Torsdag aften den 9. oktober 2008 blev tre mænd fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hjørring, sigtet for drabet på den 25 årige litauer. To af de sigtede mænd nægtede sig skyldig i drabet, mens den 22 årige litauer Marius Baksinskas erkendte, at han i selvforsvar havde dræbt den 25 årige mand under et drikkelag. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.
De øvrige seks personer blev derefter løsladt i drabssagen.
Tirsdag den 10. marts 2009 ved retten i Hjørring, blev den 22 årige Marius Baksinskas idømt 6 års fængsel for vold med døden til følge. Desuden blev han idømt udvisning af Danmark for bestandig efter endt afsoning.

       ****************************************************************************

Lørdag den 11. oktober 2008 kl. 12.00, blev en 48 årig somalisk mand overfaldet i sin lejlighed
på Gudrunsvej i Gellerup ved Århus. En 28 årig somaler, der var psykisk syg, tog en kniv
og stak den 48 årige mand 17 gange. Politiet blev telefonisk alarmeret kl. 12.01 og var på gerningsstedet kl. 12.10. Her fandt man den 48 årige mand dræbt af utallige knivstik.
Kriminalpolitiet anholdt i lejligheden den 28 årige mand lejligheden, som blev sigtet for drab.
Onsdag den 18. november 2009 ved et nævningeting i retten i Århus, blev den nu 29 årige mand idømt til anbringelse på et Psykiatrisk Hospital for sindslidende, på ubestemt tid.

       ****************************************************************************

Natten til lørdag den 17. oktober 2008 omkring kl. 03.00, gik den 43 årige Allan Pedersen amok i parrets villa på Hornbjergvej 105 i Tårs ved Vendsyssel. Årsagen var, at hustruen Jette Frahn Pedersen havde fundet sig en ny kæreste, der fortalte ham, at hun ville skilles. Sygelig af jalousi greb Allan Pedersen to gipsfigurer i stuen, hvorefter han gik ind i soveværelset, hvor hans 40 årige hustru Jette Frahn Pedersen lå i sin seng. Han slog uden varsel sin hustru utallige gange i hovedet med de to tunge gipsfigurer på tre og fire kilo. Det resulterede i at kraniet blev knust på Jette Frahn Pedersen , hvorved hun afgik ved døden af svære hjernelæsioner og blodtab. Lørdag morgen den 17. oktober 2008 låste han døren til soveværelset, hvor liget af Jette Frahn Pedersen lå i en stor blodpøl. Derefter spiste han morgenmad med børnene, en pige på 7 år og en dreng på 10 år, der intet vidste om drabet på deres mor. Senere på dagen kørte han dem til sine svigerforældre og fortalte, at han og hustruen skulle skilles. Da Allan Pedersen kom tilbage til huset, slæbte han alt sengetøj, madrasser, hustruens blodige tøj, og andre ting der var smurt ind i blod, udenfor huset og hen til en bålplads 30 meter fra huset, hvorefter han brændte disse ting. Han gav nu sin døde hustru tøj på, og slæbte liget udenfor hen til bålpladsen. Allan Pedersen kørte derefter ind til byen, hvor han købte nyt sengetøj, madrasser og maling til soveværelset, da han ville skjule forbrydelsen. Sent lørdag aften forsøgte Allan Pedersen at begå selvmord, da han slugte et glas med 100 kodimagnyl-piller. Kort efter kastede han dog de fleste piller op, og det reddede formentlig hans liv. Søndag den 18. oktober 2008 kort før kl. 17.00, fik Allan Pedersen det dårligt og ringede derefter til sin søster og svoger, som ankom til Hornbjergvej 105 omkring kl. 17.10. Her fandt søsteren liget af sin svigerinde ved bålpladsen, mens hendes bror, Allan Pedersen, lå bevidstløs på gerningsstedet. Søsteren ringede klokken 17.16 efter ambulance og politi.
Mandag den 20. oktober 2008 blev Allan Pedersen fremstillet in absentia i et grundlovsforhør, sigtet for drabet på sin hustru Jette Frahn Pedersen. Han var stadig indlagt på Aalborg Sygehus, men blev varetægtsfængslet i 4 uger. Tirsdag den 21. oktober 2008 blev liget af Jette Frahn Pedersen obduceret af retsmedicinerne. Konklusionen var uhyggeligt klar, idet hendes kranie var blevet knust og hjernen ødelagt ved gentagne voldsomme slag fra de to tunge gipsfigurer.
Torsdag den 20. august 2009 ved retten i Hjørring, blev Allan Pedersen idømt 12 års fængsel for det særdeles bestialske drab på hustruen Jette Frahn Pedersen.


ALLAN PEDERSEN - MYRDEDE SIN 43 ÅRIGE HUSTRU JETTE FRAHN PEDERSEN.

       ****************************************************************************

Mandag den 20. oktober 2008 kort før kl. 16.00, blev den 51 årige Erik Egelund Sørensen fundet død under et tæppe i en lade på Tjennemarksvej 54, mellem Søllested og Stokkemarke. Politiet ankom hurtigt til stedet og anholdt en 43 årig mand, som udviste mistænkelig adfærd. Erik Egelund Sørensen var ifølge kriminalpolitiet formentlig blevet dræbt. Tirsdag eftermiddag den 21. oktober 2008, blev den 43 årige formodede gerningsmand Michael Rene Petersen fremstillet i et grundlovsforhør, sigtet for drab. Han nægtede sig skyldig i sigtelsen, men blev varetægtsfængslet i fire uger. Senere blev også en 39 årig mand fængslet, sigtet for drab. Torsdag den 5. marts 2009 blev de to mænd løsladt, da kriminalpolitiet ikke kunne bevise de havde myrdet Erik Egelund Sørensen. De to mænd blev derefter blot sigtet for, at have efterladt afdøde Erik Egelund Sørensen i hjælpeløs tilstand i laden.


ERIK EGELUND SØRENSEN - BLEV FORMENTLIG GENNEMTÆVET OG EFTERLADT I HJÆLPELØS TILSTAND - INDEN HAN BLEV FUNDET DØD 5 DAGE SENERE.

       ****************************************************************************

Tirsdag den 28. oktober 2008 sent på aftermiddagen, blev en 28 årig mand dræbt i indkørslen til en have, på Ågerupvej 211 i Ballerup. Den 38 årige Kim Hansen havde stukket ofret 43 gange med en kniv, hvorefter han til fods forlod gerningsstedet. Politiet ankom hurtigt til stedet og anholdt Kim Hansen, der blev lagt i håndjern på Ågerupvej i Ballerup.
Tirsdag den 11. august 2009 ved Retten i Glostrup, blev Kim Hansen idømt 12 års fængsel.

       ****************************************************************************

Fredag den 31. oktober 2008 kl. 10.00, blev den 41 årige Lennart Kalby fundet dræbt på Moesgård Strand, udfor Ørneredevej 19 ved Marselisborgskoven i Højbjerg ved Århus. Han blev fundet liggende på maven med ansigtet ned i sandet. Lennart Kalby var blevet dræbt af et enkelt skud i nakken. Kriminalpolitiet var derfor ikke i tvivl om, at han iskoldt var blevet likvideret på stranden. Lørdag den 1. november 2008 kl. 22.57 anholdt kriminalpolitiet en 32 årig mand, som blev sigtet for drabet på Lennart Kalby. Søndag den 2. november 2008 blev den 32 årige fremstillet i et lukket grundlovsforhør i Århus. Han blev varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drab.
Onsdag den 28. oktober 2009 ved Retten i Århus, blev den nu 33 årige formodede gerningsmand frifundet for drabet på Lennart Kalby. Han blev derefter løsladt.
Drabssagen om mordet på Lennart Kalby er fortsat uopklaret.

       ****************************************************************************

Søndag den 2. november 2008, forsvandt den 45 årige Kurt Lund Steensbock sporløst.
Han blev derefter meldt til politiet som bortgået.
Onsdag den 26. november 2008 blev Kurt Lund Steensbock fundet dræbt i en garage, beliggende i en baggård på Gl. Banegårdsvej i Middelfart. Kriminalpolitiet anholdt kort efter den 34 årige Nicolaj Emil Mathiesen og en 39 årig kvinde, som blev sigtet for drabet på Kurt Lund Steensbock. Ved et grundlovsforhør i Odense blev de begge to varetægtsfængslet i 14 dage.
Kurt Lund Steensbock var blevet stukket ihjel i garagen med 31 knivstik.
Mandag den 8. februar 2010 ved retten i Odense, blev Nicolaj Emil Mathiesen som var skizofren, idømt en anbringelsesdom på ubestemt tid, til behandling på et Psykiatrisk Hospital.
Den 40 årige kvinde, som havde siddet varetægtsfængslet i 14 måneder, blev frikendt og løsladt.

                                                                       EKSTRA BLADET - ONSDAG 10. FEBRUAR 2010.
                                    
KURT LUND STEENSBOCK - BLEV FUNDET MYRDET DEN 26. NOVEMBER 2008.

       ****************************************************************************

Torsdag den 27. november 2008 kl. 09.00 blev den 24 årige Jonas Kast Jørgensen fundet myrdet i sit eget kolonihavehus, i haveforeningen Skt. Hans i Odense. Det var kæresten som fandt ham skudt flere gange med en 9 mm pistol. Han var blevet ramt i hovedet og på kroppen.
Kriminalpolitiet anholdt samme dag den 22 årige Thorvald Jeppesen og en 19 årige Lea Tolbøll Kvistgaard i Viborg. På bopælen fandt politiet en pistol, som formentlig var gerningsvåbnet.
De blev fremstillet i et grundlovsforhør fredag den 28. november 2008, hvor de erkendte pistoldrabet på Jonas Kast Jørgensen, idet hun affyrede de første tre skud mens Thorvald Jeppesen affyrede de efterfølgende skud.
Fredag den 4. december 2009 ved retten i Odense, blev den nu 23 årige Thorvald Jeppesen idømt 11 års fængsel, mens den nu 20 årige Lea Tolbøll Kvistgaard, blev idømt 10 års fængsel for medvirken til drabet på Jonas Kast Jørgensen.

       ****************************************************************************

Lørdag den 29. november 2008 kort før kl. 04.55, under et skænderi i en 47 årig kvindes lejlighed i Danmarksgade 58, i stationsbyen Aulum mellem Herning og Holstebro, blev den 51 årige Leif Jakobsen Bjerg stukket mindst ni gange i ansigtet, halsen, brystet og ryggen med en kniv af kvindens 35 årige kæreste Poul Richard Jensen. Efter drabet tissede han på sit offer. Kvinden ringede omgående til politiet, som ankom til lejligheden kl. 05.13, hvor Leif Jakobsen Bjerg lå død. Politiet anholdt samtidig den 35 årige gerningsmand, som blev sigtet for drab. Han blev lørdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Herning.
Poul Richard Jensen nægtede sig skyldig i drab, men blev varetægtsfængslet i 23 dage.
Fredag den 20. november 2009 ved retten i Herning, blev Poul Richard Jensen dømt skyldig i drab. Han blev idømt til anbringelse på et Psykiatrisk Hospital på ubestemt tid.


LEIF JACOBSEN BJERG- BLEV STUKKET IHJEL AF EN 35 ÅRIG MAND.

       ****************************************************************************

Mandag den 1. december 2008 sent på aftenen, blev en 49 årig mand overfaldet på et værtshus i Kolding. Han blev fundet dybt bevidstløs på fortovet ved siden af værtshuset Lanternen i Låsbygade. Ofret blev i ambulance bragt til hospitalet på Vejle Sygehus.
Kriminalpolitiet anholdt tre mænd i 20erne, som blev sigtet grov vold.Voldsmændene havde under overfaldet trampet og sparket ofret i hovedet. Onsdag den 17. december 2008 døde den 48 årige mand, som havde ligget i dyb koma siden overfaldet den 1. december 2008.
Fredag den 16. oktober 2009 ved retten i Kolding, blev den 26 årige Johnny Bagger Hansen idømt 6 års fængsel for grov vold med døden til følge.

       ****************************************************************************

Fredag den 5. december 2008 kl. 22.10, gik to burmesiske mænd på 39 og 40 år ad Alleen i Kastrup, da de blev overfaldet på gaden. Den 39 årige pizzaejer Mohammad Hashem blev stukket fire gange med en kniv, mens den 40 årige blev stukket fem gange med en kniv. De to mænd vaklede efter knivoverfaldet nogle meter hen til Kastruplundgade, hvor de faldt om på gaden. De blev begge to kørt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor den 39 årige Mohammad Hashem kort efter døde af sine kvæstelser. Den 40 årige mand blev erklæret udenfor livsfare. Kriminalpolitiet eftersøgte lørdag den 6. december 2008 gerningsmændene til det meningsløse drab på den 39 årige Mohammad Hashem. De løb efter overfaldet i retning mod Sirgræsvej og forsvandt sporløst. Onsdag den 10. december 2008 om eftermiddagen, blev en 16 årig dansk dreng anholdt af kriminalpolitiet, sigtet for drab og drabsforsøg.
Torsdag den 11. december 2008, blev han fremstillet i et grundlovsforhør i Københavns dommervagt. Han nægtede sig skyldig, men blev varetægtsfængslet i 6 dage.
Tirsdag den 16. december 2008 blev Mohammad Hashem begravet fra Vestre Kirkegård.


MOHAMMAD HASHEM - VAR OFFER FOR MENINGSLØS VOLD, DA HAN BLEV STUKKET IHJEL AF UKENDTE GERNINGSMÆND - DEN 5. DECEMBER 2008.

       ****************************************************************************

Søndag den 7. december 2008 kl. 10.00, forlod den 58 årige Anna Rask Eriksen sin lejlighed på Emiliehøj ved Højbjerg. Hendes lig blev først fundet flere måneder senere i Århus Havn.


ANNA RASK ERIKSEN - BLEV FUNDET DØD I ÅRHUS HAVN - I FORÅRET 2009.

       ****************************************************************************

Torsdag den 11. december 2008 kort efter kl. 12.30, blev den 22 årige Sabrina Agnes Change og hendes blot 17 måneder gamle datter Isabella, fundet myrdet i hendes stuelejlighed på Spættevej 19 i Frydenlund ved Århus. Gerningsmanden var kvindens 30 årige eks-kæreste, Jackie Nielsen, som i sygelig jalousi havde kvalt dem begge to i lejligheden. Efter drabet ringede en tredje person til politiet og fortalte, hvad Jackie Nielsen manden havde gjort. Han blev kort efter anholdt i parrets tidligere fælles lejlighed på Bogfinkevej 37 i Århus, omkring 200 meter fra gerningsstedet.
Jackie Nielsen var så psykisk ustabil, at politiet måtte udsætte en afhøring af ham.
Fredag den 12. december 2008 i et lukket grundlovsforhør ved retten i Århus, blev Jackie Nielsen varetægtsfængslet i 28 dage, sigtet for dobbeltdrab. Han erkendte drabet på sin eks-kæreste og deres fælles datter, da han afgav forklaring i grundlovsforhøret.
Sabrina Agnes Change var for to måneder siden flyttet fra Jackie Nielsen, og tog deres fælles datter Isabella med, da hun flyttede ind i en lejlighed på Spættevej 29 i Århus.
Jackie Nielsen kvalte Sabrina Agnes Change i lejligheden, hvorefter han tog datteren og pressede hendes ansigt ned i en pude i fem minutter, indtil hun var død.
Mandag den 18. maj 2009 ved en tilståelsessag i retten i Århus, blev Jackie Nielsen idømt 16 års fængsel for drabet på Sabrina Agnes Change og datteren Isabella på 17 måneder.
Tirsdag den 11. august 2009 i Vestre Landsret, blev dommen på 16 års fængsel stadfæstet.

                                        
SABRINA AGNES CHANGE OG DATTEREN ISABELLA - BLEV BRUTALT KVALT AF HENDES EKS-KÆRESTE - JACKIE NIELSEN.

       ****************************************************************************

Søndag den 14. december 2008 blev en 48 årig kvinde fra Sunds ved Herning, overfaldet i sit eget hjem. Kvinden blev udsat for særdeles grov vold. En bekendt fandt kvinden og tilkaldte omgående en ambulance, som kørte ofret på hospitalet. Mandag den 15. december 2008 døde kvinden på hospitalet af sine omfattende kvæstelser. Kriminalpolitiet anholdt mandag ofrets 50 årige eks-kæreste fra Herning, som blev sigtet for drabet.

       ****************************************************************************

Torsdag den 18. december 2008 kort før kl. 01.00, havde et kærestepar drukket tæt i et rækkehus på Mallinggårdsvej 95 i Malling syd for Århus, da et skænderi udviklede sig til blodig alvor.
Den 45 årige Eva Linda Bang tog en 19,5 cm lang køkkenkniv og stak sin kæreste, den 51 årige Jess Thomsen Neergaard, i venstre skulder, tæt på kravebenet. Efter overfaldet ringede Eva Linda Bang selv efter politi og ambulance. Jess Thomsen Neergaard var i live da ambulancen ankom, men han
døde senere på hospitalet af et massivt blodtab.
Eva Linda Bang blev anholdt, sigtet for drabet på Jess Thomsen Neergaard.
Torsdag eftermiddag blev hun fremstillet i et lukket grundlovsforhør i Retten i Århus, hvor dommeren varetægtsfængslede hende frem til den 15. januar 2009.
Fredag den 12. februar 2010 ved et nævningeting i retten i Århus, blev den nu 47 årige Eva Linda Bang idømt 11 års fængsel for drab. Hun ankede dommen til Landsretten.
Onsdag den 16. juni 2010 ved et nævningeting i Vestre Landsret, blev dommen stadfæstet.


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 19. JULI 2015.

       ****************************************************************************

Lørdag den 20. december 2008 kl. 23.20, opstod der et voldsomt skænderi og slagsmål i en lejlighed på Borups Allé i København. Den 31 årige Kit Michaelsen Johansen fik pludselig fat i en kniv, hvorefter hun stak sin 39 årige kæreste i halsen lige over kravebenet med kniven. Den 39 årige mand var allerede klinisk død, da han i al hast blev kørt i en ambulance til Rigshospitalets Traumecenter. Det lykkedes dog for lægerne at genoplive manden. De næste 36 timer fik han tilføjet 60 liter blod, men han døde mandag den 22. december 2008 kl. 13.00, efter flere indre organer svigtede. Desuden havde hans hjerne ikke fået ilt i en time, og derfor besluttede besluttede lægerne sig for, at slukke for respiratoren. Den 31 årige Kit Michaelsen Johansen blev anholdt, sigtet for drabsforsøg på sin kæreste. Hun blev i et grundlovsforhør varetægtsfængslet frem til den 15. januar 2008. Mandag den 22. december 2008 ændrede politiet sigtelsen til drab.
Torsdag den 12. november 2009 i Københavns Byret, blev Kit Michaelsen Johansen idømt
6 års fængsel for vold med døden til følge. Hun ankede straffens længde til Landsretten.
Torsdag den 28. januar 2010 i Østre Landsret i København, blev straffen skærpet til 11 års fængsel til Kit Michaelsen Johansen, for drabet på sin 39 årige kæreste.


EKSTRA BLADET - MANDAG 22. DECEMBER 2008.

       ****************************************************************************

Tirsdag den 23. december 2008 kort før kl. 14.00, blev den 38 årige Henrik Frank fundet myrdet på sin bopæl, i et hus på Bygade i landsbyen Vonge, mellem Give og Vejle. Kriminalpolitiets retsmedicinere undersøgte liget og konstaterede, at Henrik Frank var blevet dræbt for 4 uger siden, i perioden 24. november - 28. november 2008. Liget af Henrik Frank var derefter blevet rullet ind i plastik og et gulvtæppe. Natten til onsdag den 24. december 2008, anholdt politiet en 31 årig mand, en 38 årig mand og en 25 årig kvinde, som blev sigtet for drabet på Henrik Frank. Den 31 årige mand erkendte under en afhøring drabet, mens den 38 årige mand og den 25 årige kvinde nægtede medvirken til drabet. De indrømmede dog, at have fjernet spor på gerningsstedet, efter drabet på Henrik Frank.  Onsdag den 24. december 2008 blev alle tre fremstillet i et grundlovsforhør. Den 38 årige mand og 25 årige kvinde blev løsladt efter grundlovsforhøret. Dommeren varetægtsfængslede den 31 årige Christian Olesen frem til den 19. januar 2009. Samtidig blev det besluttet, at han skulle mentalundersøges.
Henrik Frank var blevet dræbt af flere voldsomme slag i hovedet med et baseballkølle, hvorved kraniet blev knust. Motivet var tilsyneladende et banalt skænderi om en hund der tilhørte Henrik Frank, og drabsmanden havde fjernet hunden fra bopælen.
Torsdag den 2. juli 2009 ved retten i Kolding, blev den 31 årige Christian Olesen idømt 10 års fængsel for drabet på Henrik Frank.

       ****************************************************************************


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 28. DECEMBER 2008.

Lørdag den 27. december 2008 kl. 12.30, blev den 45 årige Hanne Dahl Møller pludselig overfaldet på parkeringspladsen, bagved en Faktaforretning på Kastet 39 i Thisted. Hun blev stukket 3-4 gange i halsen med en kniv af en mand, som sad ovenpå hende. Et vidne så drabet ske på parkeringspladsen, hvorefter gerningsmanden omgående flygtede fra stedet i en sølvgrå WV Golf med registreringsnr. RL 90 999. Hanne Dahl Møller blev i hast kørt på Thisted Sygehus, hvor hun af lægerne blev erklæret død af sine kvæstelser. Hanne Dahl Møller havde fået et langt dybt snit i halsen, hvorved halsen var delvis skåret over. Desuden var der brud på flere knogler i halsen. Hanne Dahl Møller var enlig mor til fire børn, hvoraf den yngste var 7 år.
Kriminalpolitiet jagede lørdag eftermiddag den 58 årige bosniske Fikret Mujkanovic, som var gerningsmanden til det bestialske og blodige drab på Hanne Dahl Møller. Han blev betegnet som psykisk syg med tvangstanker.
Lørdag den 27. december 2008 kl. 22.08, blev Fikret Mujkanovic anholdt i sin bil, da han kom kørende i byen Sjørring ved Thisted. Søndag den 28. december 2008 ved retten i Holstebro, blev Fikret Mujkanovic varetægtsfængslet i fire uger, in absendia, frem til den 22. januar 2008, sigtet for det blodige og fuldstændig meningsløse drab på Hanne Dahl Møller. Fikret Mujkanovic var blevet indlagt på hospitalet i Holstebro, da han under en afhøring faldt bevidstløs om, få timer efter han var anholdt. Tirsdag den 30. december 2008 i et grundlovsforhør i Holstebro, erkendte Fikret Mujkanovic drabet på Hanne Dahl Møller med ordene: “Jeg har gjort det og er ked af det”.
Hanne Dahl Møller havde den 24. november 2004 serveret kaffe for Fikret Mujkanovic, hans kræftsyge hustru og to sønner. Hustruen døde senere af kræftsygdommen. Det fik åbenbart
Fikret Mujkanovic til at tro, at Hanne Dahl Møller havde kommet gift i kaffen.
Det var naturligvis kun tankespind i Fikret Mujkanovic’s psykisk syge sind, men det kom til at koste Hanne Dahl Møller livet, da han uden et ord stak hende ihjel med en kniv.
Lørdag den 3. januar 2009 kl. 11.00, blev Hanne Dahl Møller begravet fra Sjørring Kirke.
Torsdag den 19. november 2009 ved et nævningeting i Vestre Landsret i Viborg, blev den nu 59 årige Fikret Mujkanovic idømt forvaring på et Psykiatrisk Hospital for sindslidende, for det særdeles bestialske drab på Hanne Dahl Møller.

                          
FIKRET MUJKANOVIC - MYRDEDE I EN BLODRUS - HANNE DAHL MØLLER.

         ****************************************************************************

Søndag den 28. december 2008, ankom en kvinde til sin kærestes lejlighed i Birkeparken i Vollsmose ved Odense, da hun ikke havde hørt fra ham i nogle dage. I lejligheden fandt hun sin 34 årige polske kærste tævet ihjel med et stumpt instrument. Han havde ligget død i lejligheden i flere dage, og blev sidst set i live 23. december 2008. Kriminalpolitiet i Odense efterforskede drabet, og havde søndag aften fire polske mænd til afhøring om drabet på den 34 årige mand, der arbejdede som gartnerimedhjælper. Mandag den 29. december 2008 anholdt kriminalpolitiet en 40 årig polsk mand, som blev sigtet for drabet på den 34 årige mand.
Tirsdag den 7. april 2009, blev den 40 årige formodede polske gerningsmand fundet død i sin celle i arresten i Svendborg. Han havde begået selvmord ved hængning.

Oversigten
Tilbage Næste side