DRABSSAG HVOR LIGET ALDRIG ER FUNDET:

Den 45 årige arbejdsmand Harald Landgreen forsvandt sporløst fredag den 30. januar 1953 under et drikkeorgie hos en ven i dennes bolig i Skævinge i Nordsjælland. Kriminalpolitiet har aldrig fundet liget af Harald Landgreen, men sagen betragtes som et mord.
Drabssagen om mordet på Harald Landgreen er fortsat uopklaret.

         *********************************************************************

Fredag den 3. november 1972 kl. 20.00, forlod den 15 årige Marian Koch familiens hjem på Brettevillesgade 15 i Ålborg, med ordene jeg går lige et øjeblik for at købe en pakke cigaretter. Hun tog ikke sit overtøj på selvom det var koldt, og efterlod sit ur og sine cigaretter. Hun forsvandt sporløst undervejs og dukkede aldrig op igen. Det er meget sandsynligt, at hun er blevet myrdet af en ukendt gerningsmand, hvorefter hun er skaffet af vejen, formentligt gravet ned et sted i Danmark.
Den formodede drabssag på den 15 årige Marian Koch er fortsat uopklaret.


MARIAN KOCH - FORSVANDT SPORLØST - DEN 3. NOVEMBER 1972.
         *********************************************************************

Mandag den 28. februar 1977 forsvandt den 27 årige studerende Inger Gunvor Kruse sporløst på vej fra et busstoppested i Odense midtby, da hun skulle i Odense Teater og møde en veninde. Hun var kort forinden blevet sat af ved Flakhaven, som ligger mellem Klosterbakken og Vestergade, af sin 20 år ældre kæreste. Hun dukkede aldrig op ved Odense teater, og liget af Inger Gunvor Kruse er aldrig blevet fundet.
I 2002 fortalte to clairvoyante kvinder uafhængigt af hinanden til politiet, at Inger Gunvor Kruse lå begravet på Klinten i Fåborg under det nuværende Danland. Kriminalpolitiet gennemgik derefter stedet med de to kvinder, som ikke kunne påvise det nøjagtige sted, hvor hun skulle ligge begravet. Derfor måtte politiet opgive at finde hende på Klinten, da man ikke bare kunne grave på må og få i hele området i det nuværende Danland.


LIGGER INGER GUNVOR KRUSE BEGRAVET ET STED VED KLINTEN I FÅBORG ?

Inger Gunvor Kruse blev allerede som 18 årig forelsket i en gift mand som dengang var 20 år ældre end hende selv. Hun havde stadig et forhold til ham, da hun forsvandt sporløst.
Kriminalpolitiets efterforskning rettede sig mod en navngiven person som muligvis kunne være drabsmanden, men da liget af Inger Gunvor Kruse manglede og der var meget få beviser, så kunne kriminalpolitiet ikke komme videre i sagen.
Drabssagen om mordet på Inger Gunvor Kruse er fortsat uopklaret.

                
INGER GUNVOR KRUSE - FORSVANDT SPORLØST DEN 28. FEBRUAR 1977.

         *********************************************************************

                
MARIANNE KRISTINE EGEBERG.                     EKSTRA BLADET - 23. MAJ 1979.

Fredag den 9. juni 1978, forsvandt den 25 årige Marianne Kristine Egeberg ( 18. december 1953 - 9. juni 1978 ) sporløst fra sin familie, mens hun var ombord på færgen fra Gedser til Travemünde i Tyskland. På et tidspunkt gik hun op på soldækket og blev ikke set siden.
Hun var kæreste med landsholdstræner Morten Per Olsen, der dog ikke var med ombord på færgen, da hun forsvandt sporløst. Hvorvidt hun begik selvmord, blev bortført eller blev myrdet vides ikke, da liget af Marianne Kristine Egeberg aldrig er blevet fundet.
Derfor kunne kriminalpolitiet ikke udelukke, at der var sket en forbrydelse.
Onsdag den 23. maj 1979, kunne man læse i Ekstra Bladet, at liget af Marianne Kristine Egeberg formentlig var blevet fundet og begravet på de ukendtes fællesgrav i Rostock.
Men de Østtyske myndigheder ville ikke give nogen oplysninger til de danske myndigheder i sagen.

                            
MARIANNE KRISTINE EGEBERG - FORSVANDT SPORLØST I JUNI 1978.

             ****************************************************************

                                                                                                                 EKSTRA BLADET - 8. FEBRUAR 1980.
                      
TØJ SOM HEIDI JEPSEN HAVDE PÅ, DA HUN FORSVANDT SPORLØST.

Søndag den 8. april 1979, forsvandt den 4 årige Heidi Jepsen fra en legeplads, tæt på hendes hjem på Nørremarksvej i Kolding, hvor hun legede i sandkassen sammen med nogle andre børn. Hun var iført briller, en grøn jakke, blå cowboybukser og sorte træsko. Under jakken havde hun en rødstribet bluse og grønt undertøj. Heidi Jepsen var 105 cm høj.
Moderen alarmerede kl. 19.55 politiet i Kolding, som omgående satte en storstilet eftersøgning igang efter 4 årige Heidi Jepsen med politihunde i nærheden af hjemmet, mens politihelikoptere og dykkere undersøgte utallige søer og vandhuller i Kolding og omegn. De næste fire måneder blev søer og vandhuller tømt for vand i håbet om at finde Heidi Jepsen, men alt var desværre forgæves.
Hendes 6 årige søster Pia Jepsen og 10 årige bror Jan Jepsen forstod naturligvis ikke, hvad der var sket med deres 4 årige lillesøster Heidi Jepsen.
Tirsdag den 12. juni 1979, blev den 26 årige stedfader Dion Pedersen anholdt og sigtet for mordet på Heidi Jepsen, selvom politiet ikke havde fundet liget af den lille pige.
Kriminalpolitiet formodede, at han havde dræbt den lille pige og skaffet hende af vejen. Afhøringerne viste, at både moderen og stedfaderen havde løjet om deres færden, da Heidi Jepsen forsvandt. Moderen, den 29 årige Anna Jepsen, indrømmede senere under en afhøring, at hun ikke havde set sin datter Heidi Jepsen siden lørdag aften, den 7. april 1979.
Den 30. juni 1979, gravede Civilforsvaret minutiøst efter hendes lig på Kolding Station, hvor stedfaderen Dion Pedersen arbejdede, men man fandt ikke liget.
Kriminalpolitiet standsede eftersøgningen af den lille pige, den 7. september 1979.
Sigtelsen mod Dion Pedersen og moderen Anna Jepsen, blev frafaldet den 8. november 1979.
Kort efter giftede Dion Pedersen sig i dybeste hemmelig med en 22 årig kvinde i Kolding, hvorefter han flyttede sammen med hende og hendes to børn, uden at orientere Anna Jepsen.
Heidi Jepsens lig blev aldrig fundet, men det formodes hun er blevet myrdet og gravet ned.
Drabssagen om mordet på Heidi Jepsen er fortsat uopklaret.

                                
EKSTRA BLADET - 14. JUNI 1979.                         EKSTRA BLADET - 15. JUNI 1979.

                  
EFTERSØGNING I SØER OG VANDHULLER, SOM BLEV TØMT FOR VAND, I ET FORSØG PÅ AT FINDE DEN 4 ÅRIGE HEIDI JEPSEN.
                                                                                                                         HEIDI JEPSEN.
      
CIVILFORSVARET GRAVEDE EFTER LIGET AF HEIDI JEPSEN PÅ KOLDING STADION - DEN 30. JUNI 1979.
                                                                                                           HEIDI’S MOR OG STEDFAR.
            
HEIDI JEPSEN - FORSVANDT SPORLØST SØNDAG DEN 8. APRIL 1979.
HENDES LIG ER ALDRIG BLEVET FUNDET.

         *********************************************************************

Onsdag den 3. februar 1988 forsvandt den 74 årige danske ambassadør Vagn Hoffmeyer Hoelgaard sporløst, efter han kl. 17.30 forlod sin villa nær byen Marbella, syd for Malaga i Spanien. Han kørte i sin bil op til nogle klipper for at nyde solnedgangen. Her blev bilen fundet, men der var intet spor af Vagn Hoffmeyer Hoelgaard. Han havde bosat sig i Spanien i 1981, da han blev pensioneret som 67 årig. Flere hundrede personer ledte efter ham, men han blev aldrig fundet. Politiet i Spanien udelukkede ikke, at han var blevet udsat for et rovmord og derefter skaffet af vejen.

         *********************************************************************

I november 1991 forsvandt den 24 årige stripper Charlotte Machon-Fellow sporløst, mens hun var rejst fra Ålborg over til sin kæreste Peter Kronholm, hvor hun kortvarigt boede i hans lejlighed i København. I ugerne op til Charlotte Machon-Fellow’s forsvinden, havde hun delt lejlighed med sin gode veninde stripperen Lillian Mondie Phokoletso Hansen. De boede sammen i en lejlighed ovenpå Algier-bar i Ålborg, hvor de til daglig arbejdede sammen på natklubben. Kriminalpolitiet formodede at hun var død, men trods ihærdige anstrengelser er det aldrig lykkedes for politiet at finde liget af Charlotte Machon-Fellow. Peter Kronholm forklarede til politiet, at Charlotte Machon-Fellow i starten af 1992 var rejst til hovedstaden Vientiane i Laos, hvor hun skulle drive nogle escortbureauer for ham. Men ingen personer, hverken hendes familie eller venner har siden hun forsvandt hørt noget som helst fra hende. Hvis hun stadig er i live i dag anno december 2010, vil hun være 43 år gammel. Men det er dog særdeles tvivlsomt, at hun skulle have opholdt sig i byen Vientiane i Laos i 19 år, uden at kontakte nogen personer i Danmark.
Den formodede drabssag om mordet på Charlotte Machon-Fellow er fortsat uopklaret.


CHARLOTTE MACHON-FELLOW - FORSVANDT SPORLØST I NOVEMBER 1991.

         *********************************************************************

I starten af marts 1993, forsvandt den 53 årige Karen Elkjær Hansen og hendes 18 årige søn David Elkjær Hansen, sporløst fra deres lejlighed på Øverødvej 87 i Holte.
Et år senere i 1994, undrede Holte kommune sig over, at kvindens bistandshjælp ikke blev hævet på kontoen. Men først i starten af april 1995, blev de meldt savnet til politiet, som derefter gennemsøgte hendes lejlighed uden at finde beviser på, at et dobbeltdrab havde fundet sted.
Vidner i bebyggelsen havde set hendes 43 årige israelske eks-mand slæbe sorte sække, der var fyldt med råddent kød, væk fra hendes lejlighed på Øverødvej 87. Det skete i dagene op til hvor Karen Elkjær Hansen og sønnen David Elkjær Hansen forsvandt sporløst, i marts 1993.
Eks-manden påstod ,at det var resterne af et får, som han havde slagtet i lejligheden.
Han blev fredag den 7. april 1995 anholdt af politiet og varetægtsfængslet frem til den 21. april 1995, sigtet for dobbeltdrab. Han blev derefter løsladt på grund af manglende beviser.
Kriminalpolitiet formodede at Karen Elkjær Hansen og sønnen David Hansen var blevet udsat for et dobbeltdrab, hvorefter gerningsmanden kan have parteret ligene af Karen Elkjær Hansen og David Hansen, og skaffet dem af vejen. Men retsteknikerne fandt ingen beviser på at en forbrydelse havde fundet sted i lejligheden, da der var gået 2 år siden de forsvandt.
Alle tekniske spor i lejligheden var gået tabt, dog fandt man rester af blod i badeværelset, men retsmedicinerne kunne ikke med sikkerhed sige, at det var menneskeblod.
Karen Elkjær Hansen og David Elkjær Hansen levede fuldstændig isoleret i lejligheden bag nedrullede gardiner, og havde ingen kontakt til naboerne på Øverødvej 87.
Det formodede dobbeltdrab på Karen Elkjær Hansen og David Hansen er fortsat uopklaret.

                            
KAREN ELKJÆR HANSEN OG DAVID HANSEN FORSVANDT SPORLØST I 1993.


EKSTRA BLADET - DEN 9. APRIL 1995.

         *********************************************************************


ULLA BØDKER -FORSVANDT SPORLØST DEN 28. NOVEMBER 1997.

Fredag 28. november 1997 blev den 48 årige Ulla Bødker, født Nielsen ( 23. oktober 1949 - ? ) sidst set i live i Varde, da hun lånte penge af en mandlig bekendt. Derefter forsvandt hun sporløst. Den 19. december 1997 tvang politiet sig adgang til hendes lejlighed, og fandt hendes to elskede pekingeserhunde, der var døde af sult og tørst. Kriminalpolitiet efterforskede sagen, men ingen havde set Ulla Bødker. Det viste sig dog hun arbejdede som prostitueret, og kriminalpolitiet formodede hun var blevet myrdet af en sex-kunde.
Hendes lig blev dog aldrig fundet, men liget er formentlig gravet ned et sted i Danmark.
Ulla Nielsen blev gift den 27. december 1970 med Flemming Bødker. Ulla Bødker fødte den 23. marts 1972 datteren Christina Bødker. Den 3. oktober 1977 blev datteren Camilla Bødker født. Ægteskabet blev senere opløst og de blev skilt.
Den formodede drabssag om mordet på Ulla Bødker er fortsat uopklaret.

         *********************************************************************

I 1998, forsvandt den 73 årige dansker og egyptolog, Sonja Maria Ester Irene Bodil Stella komtesse Danneskiold-Samsøe ( født 3. oktober 1925 ), sporløst fra sit hus i Shabramant i Giza , nær Cairo i  Egypten.
Den danske ambassade i Cairo og egyptisk politi efterforskede hendes mystiske forsvinden.
Hjemmet blev gennemsøgt, men hendes lig blev aldrig fundet.
I december 2010, anmodede hendes arvinger om, at der i Københavns Byret blev afsagt en dødsformodningdom, så boet, der havde været båndlagt i 12 år, kunne gøres op og arven fordeles til arvingerne i familien.
Den 18. marts 2011 afsagde Københavns Byret den endegyldige dødsformodningdom

                        
SONJA MARIA ESTER IRENE BODIL STELLA KOMTESSE DANNESKIOLD-SAMSØE.
HUN FORSVANDT SPORLØST I 1998 I EGYPTEN. HENDES SKÆBNE ER UKENDT.

         ***********************************************************************

Peter Kenneth Bostrøm Lundin blev født i 1971 i Danmark som søn af forældrene Ole Bostrøm Lundin ( 1935 ) og hustruen den tyskfødte Anna Schaftner ( 1932 - 7. april 1991 ).
Forældrene flyttede i slutningen af 1980erne til North Carolina i USA. Peter Lundin begik flere indbrud og gennembankede sin mor flere gange, og hun kontaktede politiet, dog uden resultat, idet faderen Ole Lundin dækkede over sønnen og påstod, at moderens blå mærker var selvforskyldte. Søndag den 7. april 1991 havde Peter Lundin et skænderi med sin moder Anna Lundin, da hun ville klippe det lange hår på sin 19 årige søn. Han blev rasende og kvalte sin spinkle 59 årige mor med sine bare hænder og brækkede derefter halsen på hende, for at være sikker på at hun var død. Peter Lundin pakkede efter mordet sin mor ind i tæpper og plastic, hvorefter han bandt det hele sammen med reb og tape. Han puttede moderens lig i bilen og kørte 700 km. til Cape Hatteras, hvor Peter Lundin om natten gravede et dybt hul i sandet og placerede sin døde mor Anna Lundin i hullet og dækkede det til igen med sand.
Naboerne spurgte Ole Lundin, hvor hans hustru var blevet af og han sagde, at hun var taget tilbage til Tyskland.


EN YNGRE PETER LUNDIN OG FADEREN OLE LUNDIN - I USA.

En voldsom storm om efteråret den 1. november 1991 gjorde, at store mængder sand blev flyttet på stranden, og liget af Anna Lundin kom til syne.
Først 6 måneder senere i maj 1992, lykkedes det for politiet at identificere liget som Anna Schaftner Lundin. Politiet anholdt kort efter både faderen Ole Lundin og sønnen Peter Lundin, men de blev senere løsladt, da politiet manglede beviser.
Senere i august 1992 blev Ole og Peter Lundin anholdt på et hotelværelse i Toronto af det Canadiske politi. Peter Lundin forklarede i retten den 13. juli 1993, at moderen Anna Lundin var død ved et uheld, men retten troede ikke på hans forklaring, og han blev idømt 20 års fængsel, der senere blev nedsat til 15 års fængsel. Faderen Ole Lundin blev idømt 1 års fængsel for meddelagtighed i mord og for at dække over sønnen.
Under sit ophold i fængslet blev Peter Lundin i et interview filmet af dansk TV 2 og det blev efterfølgende sendt i dansk TV 2 den 14. december 1994.

            
PETER LUNDIN - HER FILMET                    PETER LUNDIN - VISER HER HVORDAN
I ET AMERIKANSK FÆNGSEL I 1994.        HAN BRÆKKEDE NAKKEN PÅ DEM.

På grund at stor pladsmangel i det amerikanske fængselsvæsen blev Peter Lundin løsladt allerede i juni 1999, efter at han havde afsonet 7 års fængsel. Han var i Lillington-fængslet blevet gift den 20. marts 1996 med den danske pigeTina.


PETER OG TINA LINDIN.

Peter Lundin rejste efter løsladelsen sammen med sin far til Danmark den 4. juni 1999, hvor Peter Lundin flyttede sammen med hustruen Tina Lundin. I december 1999 blev han voldelig overfor Tina og hendes 14 årige datter. Derefter blev Peter Lundin smidt på porten og flyttede ind på et herberg for mænd.

                      
MARIANNE PEDERSEN MED SINE 2 DRENGE.


DENNIS OG BRIAN PETERSEN - UNDER EN FERIE VED SWIMMINGPOOLEN.

Kort efter mødte 28 årige Peter Lundin den 36 årige Marianne Pedersen ( 28. juli 1963 - 17. juni 2000 ), som drev et bordel på Nordre Fasanvej 239 i København.
Hun faldt pladask for den charmerende Peter Lundin, som inden længe flyttede sammen med Marianne Petersen og hendes to sønner, Dennis Jørgen Pedersen ( 6. juli 1989 - 17. juni 2000 ) og Brian Allan Pedersen ( 24. december 1987 - 17. juni 2000 ), i villaen på Nørregårdsvej 26 i Rødovre.

                
NØRREGÅRDSVEJ 26 - JULI 2000.                                        PETER LUNDIN - JULI 2000.


MARIANNE PEDERSEN SAMMEN MED PETER LUNDIN - FØR HAN I EN BLODRUS MYRDEDE MARIANNE OG HENDES TO DRENGE. BAGEFTER PARTEREDE HAN DEM.

Danmarkshistoriens mildt sagt mest makabre mordsag fandt sted, da Peter Kenneth Bostrøm Lundin natten til lørdag den 17. juni 2000 mellem kl. 00.30 og 01.00, brækkede halsen på sin daværende kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner, den 10 årige Dennis Pedersen og den 12 årige Brian Pedersen. Ugerningen fandt sted i villaen på Nørregårdsvej 26 i Rødovre.
Peter Lundin placerede ligene midlertidigt i en stor kummefryser i villaen.
I dagene efter mordenem mandag den 19. juni 2000 til torsdag den 22. juni 2000, tog Peter Lundin på indkøb i Metro i Glostrup, hvor han købte en håndøkse, gummihandsker, plasticsække og rengøringsmidler. Derefter parterede han ligene af Marianne Pedersen og hendes 2 sønner Dennis og Brian i mindre dele. Peter Lundin brugte en økse, en vinkelsliber og en nedstryger til det makabre arbejde med parteringen, som foregik i garagen.
Peter Lundin puttede derefter ligdelene i plasticsække, som han placerede til storskrald udenfor huset, og skraldemændene kørte sækkene til forbrændingen.
Peter Lundin kørte formodentlig selv flere plasticsække med ligdele i Marianne Pedersens Ford Mondeo, og placerede dem i afffaldscontainere rundt omkring på Sjælland.
Den 5. juli 2000 blev Peter Lundin anholdt, sigtet for tredobbelt drab på Marianne Pedersen, og Brian og Dennis Pedersen, samt usømmelig omgang med deres lig.
Der blev senere undersøgt omkring 10.000 tons slagger på Vestforbrændingen, dog uden resultat. Ligdelene af Marianne Pedersen og hendes to sønner blev aldrig fundet.
Den eneste, som kendte sandheden, var Peter Lundin, men han ville ikke fortælle hvor og hvordan han skaffede sig af med ligdelene.

      
NØRREGÅRDSVEJ 26 I RØDOVRE - FOTOGRAFERET ONSDAG DEN 9. JUNI 2010.

Der blev opsat en mindegravsten over Marianne Pedersen og hendes to sønner Brian og Dennis, ved siden af Mariannes tidligere mand Allan Pedersen, der døde i juli 1999.
Allan Pedersen ligger begravet på Rødovre Kirkegård.


FOTOGRAFERET LØRDAG DEN 4. OKTOBER 2008.

FOTOGRAFERET LØRDAG DEN 4. OKTOBER 2008.

MINDE-GRAVSTEN OVER MARIANNE PEDERSEN OG HENDES TO SØNNER BRIAN OG DENNIS, SOM BRUTALT BLEV MYRDET OG PARTERET AF PETER LUNDIN.

Peter Lundin blev ved Østre Landsret torsdag den 15. marts 2001 idømt fængsel på livstid.
Han blev sat til afsoning af sin fængselsstraf i Anstalten ved Herstedvester.
Faderen Ole Lundin blev ikke dømt for meddelagtighed i mordene eller for bortskaffelse
af de 3 lig, som sønnen havde dræbt og parteret. Han fik dog en dom for tyveri af flere af Marianne Pedersen personlige ejendele, som politiet fandt på hans bopæl på Strandvejen 201 i Hellerup. Ole Lundin fik 4 måneders ubetinget fængsel den 7. juni 2002.
Peter Lundin tog i fængslet navneændring til Bjarne Skounborg.
Søndag den 28. september 2008 i Statsfængslet i Østjylland, blev den nu 37 årige Peter Lundin
( Bjarne Skounborg ) gift med den 24 årige Mariann Poulsen, som var iført stramme sorte læderbukser.
Torsdag den 9. oktober 2008 fortalte Mariann Poulsen i TV-programmet godaften Danmark, at hun villes skilles fra Peter Lundin, da hun endelig havde fået øjnene op for hvilken manipulerende person han i virkeligheden var.
                                                                                                                 MARIANN POULSEN.
                                                                    
PETER LUNDIN I MOTIONSRUMMET I FÆNGSLET.

Tirsdag den 4. november 2008, onsdag den 5. november 2008, torsdag den 6. november 2008 og søndag den 9. november 2008 kunne man i Ekstra Bladet læse, at Peter Lundin havde indtalt sine inderste hemmeligheder om drabet på Marianne Pedersen og hendes to sønner Brian og Dennis, på 45 kassettebånd og sendt dem til sin daværende kæreste.
Det var dybt chokerende læsning om, hvad Peter Lundin havde gjort i villaen på Nørregårdsvej 26 i Rødovre, natten til lørdag den 17. juni 2000.

                                    
EKSTRA BLADET - 20/10-2000.                                    EKSTRA BLADET - DEN 26/10-2000.


EKSTRA BLADET - DEN 29/10-2000.

        
EKSTRA BLADET - TIRSDAG 4. 11. 2008.           EKSTRA BLADET - SØNDAG 9. 11. 2008.

                        
EKSTRA BLADET - TORSDAG 6. 11. 2008.   EKSTRA BLADET - ONSDAG 5. 11. 2008.

                        
EKSTRA BLADET - 21. APRIL 2001.                    EKSTRA BLADET - 21. NOVEMBER 2008.

Tirsdag den 22. september 2009 udkom bogen Peter Lundin - En morders bekendelser.
Den forbrydelse Peter Lundin begik var så modbydelig og bestialsk, at det var ufatteligt forlaget Turbulenz ville lægge ryg til Peter Lundin’s historie og sygelige seksuelle fantasier.
Men udsigten til at tjene mange penge på bogen, har formentlig været afgørende.
Drabet og den efterfølgende partering af Marianne Pedersen samt hendes to drenge Brian og Dennis, er uden tvivl den værste forbrydelse, der er sket i Danmark i mere end 100 år.


BOGEN “PETER LUNDIN - EN MORDERS BEKENDELSER”.


EKSTRA BLADET - MANDAG 21. JUNI 2010.ANSTALTEN VED HERSTEDVESTER I ALBERTSLUND.

Torsdag den 26. maj 2011, giftede den nu 40 årige Peter Lundin sig for tredje gang i hemmelighed. Brylluppet foregik på Anstalten ved Herstedvester, hvor han blev viet til den 26 årige Betinna.

                                                      
EKSTRA BLADET - 27. MAJ 2011.


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 1. JANUAR 2012.

         *********************************************************************

Søndag den 29. februar 2004 forsvandt den 30 årige skrothandler Sten Per Andersen sporløst fra sit hjem på skrotpladsen i Birkelse ved Ålborg. Han var en stor mand på over 120 kilo og hørte ikke til guds bedste børn. Kriminalpolitiet efterforskede drabssagen, men liget af Sten Per Andersen er aldrig fundet. Politiet håber at man i nær fremtid finder liget, som formentlig er gravet ned et sted i Danmark.
Drabssagen om mordet på Sten Per Andersen er fortsat uopklaret.

1996.               
STEN PER ANDERSEN - FORSVANDT SPORLØST DEN 29. FEBRUAR 2004.

       **********************************************************************

Torsdag den 14. december 2006, forlod den 28 årige tyrkiske kvinde Senel Sari sin mors hjem
i Brønshøj i København. Hun forsvandt sporløst og er ikke siden dukket op igen.
Politiet har kvindens pas og formodede, at hun muligvis er blevet dræbt af en ukendt gerningsmand, som bagefter har skaffet hende af vejen, formentlig ved at grave liget ned.
Ifølge kriminalpolitiets efterforskning, var hun igennem de sidste 7-8 år, en del af narkotika og prostitutionsmiljøet i København. Hendes mobiltelefon blev sidste gang registreret på en sendemast på Frederiksberg den 14. december 2006, samme dag som hun forsvandt.
Hun var 160 cm. høj, slank af bygning, med sort langt hår og brune øjne. Senel Sari havde en kort rød vindjakke på, blå cowboybukser og lange mørke støvler, da hun forsvandt.


SENEL SARI - FORSVANDT SPORLØST DEN 14. DECEMBER 2006.

         *********************************************************************


LISBET NIELSEN - HER SAMMEN MED - BJARNE ØSTERGAARD MADSEN.

Fredag den 23. oktober 2009 kl. 19.00, blev den 46 årige Lisbet Nielsen sidst set i live ved sin bopæl på Engholms Allé i Risskov ved Århus.
Mandag den 26. oktober 2009 blev hun meldt savnet, da hun ikke dukkede op til et kursus på sit arbejde på Århus Sygehus, hvor hun arbejdede som sygeplejerske.
Politiet satte i løbet af ugen hundepatruljer og en helikopter ind i eftersøgningen af Lisbet Nielsen, da man frygtde hun var blevet udsat for en forbrydelse.
Især ved stiområderne omkring Egå Engsø blev der ledt efter hende.
Fredag den 30. oktober 2009 kl. 16.30, blev hendes 42 årige kæreste Bjarne Østergaard Madsen
( 9. november 1966 - 31. oktober 2009 ) anholdt af politiet, sigtet for drab. Politiet var nu helt overbevist om, at Lisbet Nielsen var blevet myrdet, selvom liget endnu ikke var fundet.
Bjarne Østergaard Madsen var tidligere blevet dømt for drab på to kvinder, han var kærester med. Som kun 16 årig den 2. november 1983, kvalte han sin 15 årige kæreste Birthe Simonsen fra Kibæk ved Herning. Drabet skete på pigens værelse efter hun havde fortalt ham, at hun ville stoppe deres forhold. Efter drabet tog han sin knallert og kørte til Herning, hvor han meldte sig selv til politiet. På grund af sin lave alder, blev han blot idømt 3 års fængsel for vold med døden
til følge. Han blev løsladt i 1985 efter 2 års afsoning.
Som 23 årig, den 30. september 1990, kvalte han sin 21 årige kæreste Vivian Marie Nielsen.
Parret var kommet op og skændes, efter hun havde talt med en anden mand på nat-restauranten La Cabana i Herning. Han kvalte derefter i sygelig jalousi Vivian Marie Nielsen, hvorefter han skjulte liget i en fugtig garage i Sjællandsgade i Herning.
Dagen efter flygtede han imod Tyskland, men han blev afvist ved grænsen i Frøslev og anholdt.
Han blev ved retten i 1991 erklæret uegnet til straf, og idømt en tidsubestemt behandlingsdom på et Psykiatrisk Hospital for sindslidende, da han havde udviklet sygdommen skizofreni.
Bjarne Østergaard Madsen blev i 2005 løsladt fra et Psykiatrisk Hospital og udsluset i samfundet, da lægerne mente han var blevet helt rask.
Lørdag den 31. oktober 2009 kl. 12.30, blot 1 1/2 time før Bjarne Østergaard Madsen skulle fremstilles i et grundlovsforhør, begik han selvmord ved hængning i sin celle i Århus Arrest.
Tirsdag den 10. november 2009, var liget af Lisbet Nielsen fortsat ikke blevet fundet.
Eftersøgningen af Lisbet Nielsen blev nu koncentreret om de mange søer på Djursland, hvor et ekkolod skal hjælpe med at finde liget i det grumsede vand.
Torsdag den 12. november 2009, afsluttede Frømandskorpset 2 dages intens eftersøgning efter hendes lig i Stubbe Sø, Lange Sø og Øje Sø, beliggende på Djursland. Men desværre fandt man ikke Lisbet Nielsen.

                    
LISBET NIELSEN - FRYGTES DRÆBT AF SIN KÆRESTE - DEN 23. OKTOBER 2009.

                
EKSTRA BLADET - 31. OKTOBER 2009.            EKSTRA BLADET - 1. NOVEMBER 2009.

      
B. T. - NOVEMBER 1983.                                                     B. T. - OKTOBER 1990.


B. T. - FORSIDEN - SØNDAG DEN 1. NOVEMBER 2009.


B. T. - SØNDAG DEN 1. NOVEMBER 2009.


EKSTRA BLADET - MANDAG DEN 2. NOVEMBER 2009.

 
EKSTRA BLADET - TIRSDAG 3. NOVEMBER 2009.        LISBET NIELSEN.

                
EKSTRA BLADET - 4/11-2009.                 EKSTRA BLADET - 5. NOVEMBER 2009.


EKSTRA BLADET - SØNDAG DEN 8. NOVEMBER 2009.

    
EKSTRA BLADET - 16/11-2009.          B. T. - MANDAG DEN 16. NOVEMBER 2009.


EKSTRA BLADET - FREDAG DEN 8. JANUAR 2010.

       *************************************************************************


B. T. - FORSIDEN - SØNDAG DEN 17. JANUAR 2010.

 

Oversigten
Tilbage Næste side